Απόστολος Γκλέτσος: «Να εισάγουμε ιερόδουλες από τις χώρες των μεταναστών για τις ανάγκες τους»

«Οι 18άρηδες που έρχονται είναι 1,5-2 χρόνια χωρίς να έχουν πού να πάνε για αυτό το θέμα τους, οπλίζονται γιατί η τεστοστερόνη όταν βγαίνει από τα αυτιά γίνεται όπλο μετά, θα γίνουν βιαστές… Αν δεν ξέρω πώς πονάει, πώς πεινάει, πώς γα@@ει ο λαός, πώς θα παράξω πολιτική;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μιλώντας στον Κωνσταντίνο Καμέα και στο #AstraTV, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε… εισαγωγή ιερόδουλων από τις χώρες που έρχονται οι μετανάστες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες τους.

«Φέρνουν διάφορους μετανάστες και λένε περάστε στη χώρα και δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος και συνέχισε συμπληρώνοντας ότι «οι οίκοι ανοχής, δεν τους δέχονται, γιατί λέει έχουν μια μυρωδιά…»

Όπως είπε: «οι οίκοι ανοχής, το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν, είναι να φέρουνε γυναίκες ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην πάνε να γίνουνε μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά».

Επέμενε μάλιστα πως είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να γίνει λέγοντας πως οι 18άρηδες που έρχονται είναι 1,5-2 χρόνια χωρίς να έχουν πού να πάνε για αυτό το θέμα τους, «οπλίζονται» γιατί όπως είπε «η τεστοστερόνη όταν βγαίνει από τα αυτιά γίνεται όπλο μετά, θα γίνουν βιαστές…».

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του, αλλά και την «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης: «Αυτά τα λεφτά που ακούω... τις πολύ υψηλές αμοιβές εγώ δεν τις έχω πάρει ποτέ, ίσως πιάστηκα κορόϊδο. Όμως έπαιρνα αρκετά χρήματα σε σχέση με το μισθό ενός δασκάλου και ένιωθα άβολα γι' αυτό. Φρόντισα να κάνω διαχείριση χρημάτων σωστή όμως και τις εκλογές τις έκανα με δικά μου χρήματα. Τότε αμειβόμασταν 3 φορές τον μισθό του στρατιωτικού, δηλαδή περίπου 3.500 ευρώ» παραδέχθηκε.

Για τις περιπέτειες με την υγεία του είπε: «Έκανα 4 χειρουργεία στην καρδιά. Τα δυο ήταν τόσο βασανιστικά, έγιναν χωρίς αναισθησία ή μέθη. Ήρθα αντιμέτωπος και με τον καρκίνο στο στομάχι και ευτυχώς ήταν στο αρχικό στάδιο και το αντιμετώπισα. Με το πρόβλημα στην καρδιά, είχα φτάσει να χάνω για μεγάλο χρονικό διάστημα να χάνω 4- 5 κιλά στον ύπνο μου. Ήταν τόσο κακός ο ύπνος μου από την αγωνία μου, που από την εφίδρωση έχανα 4- 5 κιλά. Έλεγα τώρα που έγινα πατέρας να φύγω από τη ζωή;» εξηγεί. 

Όσο για τις δηλώσεις που έχει κάνει; «Δεν έχω μετανιώσει για καμία από τις δηλώσεις που έχω κάνει, ούτε για την δήλωσε με «το ψάρι». Ήταν μια απολύτως πατρική και ιερή αυτή η δήλωση. Όταν το είπα συζητούσαν για το σύμφωνο συμβίωσης και κάποιοι έσκιζαν τα ιμάτιά τους και αυτό ήταν κακό για κάποια παιδιά... ιδίως για αυτά που ψάχνονται. Τότε ήμουν δήμαρχος και κάποιες μανάδες μου είχαν εμπιστευτεί κάποια θέματά τους οικογενειακά με τα παιδιά τους και σκέφτηκα « έτσι είστε; τώρα θα δείτε...» και έκανα αυτή τη δήλωση». 

Για την προσωπική του ζωή είπε: «Στα προσωπικά πάντα υπάρχει μια γυναίκα. Ερωτευμένος δεν είμαι και ούτε θέλω στα 60 να ερωτευτώ. Δεν μπορώ να μπω στην πρίζα, θέλω να είμαι ήρεμος. Είμαι μοναχικός πολύ και το ευχαριστιέμαι. Θέλω να ξεχνάω τον κόσμο. Όταν δεν υπάρχει κάποια γυναίκα στη ζωή μου βλέπω πορνό, είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Οι άλλοι πολιτικοί δεν βλέπουν; Αν δεν είσαι κανονικός δεν μπορείς να παράξεις πολιτική για τους άλλους. Αν δεν ξέρω πώς πονάει, πώς πεινάει, πώς γα@@ει ο λαός, πώς θα παράξω πολιτική;» αναρωτήθηκε.

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη και στο ένθετο #Secret και τη Σάσα Σταμάτη και μίλησε για το viral ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας που χόρεψε στο Ηρώδειο και απέσπασε θερμό χειροκρότημα αλλά και για την ανάγκη του για συντροφικότητα.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης, που ήταν παρών, τον χειροκρότησε, με τον ηθοποιό να σχολιάζει: «Και εγώ θα χειροκροτούσα. Αν είναι δυνατόν. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ο οποιοσδήποτε στο πλαίσιο του καθωσπρεπισmού, του πολιτισmού γενικά, του κοινωνικού πολιτισmού; Τι θα mπορούσε να κάνει κάποιος;».

Ο Απόστολος Γκλέτσος περιέγραψε και τα συναισθήματα που ένιωσε κατά τη διάρκεια του χορού: «Προσπαθήσαμε όλοι να δώσουμε σε αυτήν την ωραία ιδέα που είχε ο διοργανωτής, Μάκης Δελαπόρτας, να αναβιώσει το ελληνικό σινεμά. Όλα αυτά που τα ξέρουμε, τα έχουμε δει στην τηλεόραση εμείς, αλλά τα έχουμε αγαπήσει. Πέρα από τις ταινίες, ειδικότερα τα τραγούδια και τη μουσική. Ολο αυτό εγώ το φέρω από παιδάκι. Το φέρω στο DNA µου αυτό το πράγmα, διότι από παιδάκι τις έβλεπα αυτές τις ταινίες. Με αυτά mεγάλωσα. Αυτό mπήκε στο αίmα µου και, ενδεχοmένως, ήθελα να γίνω ηθοποιός. ∆εν το έλεγα από τότε, αλλά σίγουρα είχε µπει από τότε. Οπότε καταλαβαίνεις, όλο αυτό το έφερα. Η χορογραφία ήταν του Θοδωρή Πανά».

Σχετικά µε την ανάγκη του να έχει κάποια σύντροφο, ο ίδιος αποκαλύπτει: «Έχω. Πάντα υπάρχει μια γυναίκα στη ζωή µου, αλλά δεν είναι ότι μένουµε μαζί ή είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Πάντα υπάρχει μια γυναίκα. ∆εν μπορώ, δεν γίνεται, δεν ζεις αλλιώς, πώς να ζήσεις; Πάντα θες ένα τηλεφώνημα, να βρεθείς μια-δυο φορές την εβδομάδα. Ένα τηλεφώνημα την ημέρα να πεις “Τι γίνεται; Πώς πάει; Τι κάνεις;”. Να ενδιαφερθείς και να ενδιαφερθεί».

Δειτε Επισης

Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: «Εγώ είμαι το γουρούνι; Με έθιξε, θα πάω να κλάψω»
Γιώργος Λιάγκας: «Λένε ότι έκανα ψέματα σχέση για να πείσω ότι δεν είμαι ομοφυλόφιλος»
Η πρόταση γάμου στην κόρη του Νότη Σφακιανάκη - Δεν επιθυμεί να γίνει ο γάμος άμεσα
Νατάσσα Μποφίλιου: «Δεν το βιώνω προσωπικά. Ξέρω πως είναι επίθεση στην άποψη μου. Νιώθω καλά με αυτές»
Al Pacino: «Είπαν ότι ο σφυγμός μου είχε χαθεί. Νόμιζα ότι βίωσα το θάνατο. Νόμιζαν ότι ήμουν νεκρός»
Πέγκυ Ζήνα: «Xρωστάω στην Μαρινέλλα που ξαναβρήκα τη φωνή μου μετά από εγχείρηση!»
Η Taylor Swift έκανε δωρεά 5 εκατομμυρίων δολαρίων για τους πληγέντες από τον τυφώνα #Milton
H Jlo μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Ben Affleck: «Δεν μπορώ να αναζητώ την ευτυχία σε άλλους»
Ματούλα Ζαμάνη: «Σκέφτομαι να βγω με air condition, με μπούργκα, με κεραία. Όλα έχουν τον συμβολισμό τους»
Μάρκος Σεφερλής: «Η Λουκία Πιστιόλα ζήτησε και συγγνώμη, τη δέχομαι. Όλοι λένε -λένε & μου κάνουν διαφήμιση»