Θαυμάστρια Γιάννη Πλούταρχου: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη στον ίδιο και την οικογένειά του. Παρασύρθηκα»

Ο Γιάννης Πλούταρχος έπαθε #BabyReindeer - Η πρώτη οn camera αντίδραση του τραγουδιστή - Τι λέει η δικηγόρος της 47χρονης εμμονικής θαυμάστριάς - Δείτε ένα από τα ραβασάκια που του άφηνε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η είδηση πως ο Γιαννης Πλούταρχος αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον εμμονικης θαυμάστριάς του κάνει τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο 24ωρο.

H απόφαση αυτή του τραγουδιστή πάρθηκε μετά από αρκετό διάστημα που δέχονταν παρενοχλήσεις από την 47χρονη θαυμάστρια.

H 47χρονη stalker πήγαινε έξω από το σπίτι του Γιάννη Πλούταρχου στα νότια προάστια και του άφηνε ερωτικά ραβασάκια με καραμελίτσες. 

«Θέλω να κάνουμε έρωτα» του έγραφε ενώ άφηνε στο σημείο και πειστήρια με γενετικά υλικά.

Η 47χρονη κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου στον 53χρονο καλλιτέχνη μέσω της επίμονης παρακολούθησης χωρίς άσκηση βίας.

Σήμερα 9/20 εκδικάζεται η υπόθεση στα δικαστήρια.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha παραχώρησε συνέντευξη η θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου.

«Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη κι ειλικρινή συγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλά παρασύρθηκα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Δεν το πίστευα ότι έκανα κάτι ποινικά κολάσιμο», είπε η 47χρονη στον Alpha και στη Γιώτα Κηπουρού.

«Ήταν κάποια πράγματα προσωπικά μέσα στα γράμματα, αλλά δεν ήξερα ότι μπορούσαν να τον θίξουν τόσο πολύ. Ήταν μία έκφραση δικών μου πραγμάτων, αλλά δεν ήξερα ότι κάποιος μπορεί να προσβληθεί τόσο πολύ από αυτό. Πήγαινα σαν βόλτα μήπως και τον συναντήσω.

Τίποτα περισσότερο. Ήμουν λίγο ευάλωτη συναισθηματικά και βλέποντάς τον επάνω στη σκηνή με όλη αυτή τη διασημότητα με παρέσυρε. Το πίστευα ότι μπορούσα να έχω μία συναισθηματική σύνδεση μαζί του κι ήταν αφελώς λάθος μου. Αν τον έβλεπα και μου μιλούσε, θα του μιλούσα. Θα του έλεγα μία συγνώμη για την ταλαιπωρία, την αναστάτωση και την ενόχληση που ενδεχομένως του δημιούργησα», είπε επίσης.

Ο Γιάννης Πλούταρχος που όλα αυτά τα χρόνια επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία σχετική δήλωση. Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται να αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από το όνομά του απολαμβάνοντας μερικές από τις αγαπημένες του συνήθειες στο σπίτι του.

Όπως θα δεις, στο βίντεο που ο ίδιος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram, βρίσκεται στο σπίτι του και περνά τον χρόνο του ζωγραφίζοντας κάτι που και ο ίδιος έχει πει πολλές φορές ότι αγαπά να κάνει.

Την πρώτη αντίδραση του Γιάννη Πλούταρχου εξασφάλισε το #ΤοPrwino μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος εμμονικής θαυμάστριάς του.

Η δημοσιογράφος Ελένη Παπαδόγια συνάντησε τον αγαπημένο καλλιτέχνη, ο οποίος δε θέλησε να κάνει κάποια σχετική δήλωση αναφέροντας απλώς ότι όλα είναι καλά.

«Γειά σας παιδιά. Όλα καλά. Όλα είναι μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ» ήταν τα λόγια του Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος όπως φαίνεται δε θέλει να δοθεί μεγαλύτερη δημοσιότητα στο θέμα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Πλούταρχος αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της 47χρονης θαυμάστριάς του αφού, όπως είπε αποκλειστικά στο TLIFE η σύζυγό του, «η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο».

Λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, η 47χρονη εμμονική θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου κατέφτασε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετά τη μήνυση του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Η συνήγορος της κατηγορουμένης, κα Πωλίνα Βέλτση έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, επισημαίνοντας πως η πελάτισσά της νιώθει ταπεινωμένη ενώ σημείωσε ότι και ο Σεφέρης που περιέγραφε γλαφυρά τον πόθο του για τις γυναίκες, δεν κατηγορήθηκε.

«Εμείς συνδέουμε τα περιστατικά και λέμε ότι η μήνυση έγινε κατόπιν σύστασης τη συζύγου του μηνυτή. Δεν κατάλαβε για ποιον λόγο τον σταματάνε, θεώρησε ότι είναι ένα τυχαίο συμβάν. Η ψυχολογία της δεν είναι καθόλου καλή. Είναι πολύ αγχωμένη, μετανιωμένη και ταπεινωμένη. Σκεφτείτε πως είναι να ερωτευτείτε κάποιον μονόπλευρα και μετά από δύο χρόνια να είστε στα κανάλια κ ενώπιον της δικαιοσύνης να πρέπει να απολογηθείτε για αυτό. Μετά τα γεγονότα ποτέ δεν μιλήσαμε με τον κ. Πλούταρχο» είπε αρχικά.

«Είχαν γνωριστεί, ήταν θαμώνας, την ήξερε με το μικρό της όνομα και τη χαιρετούσε. Είχαν κάποιες πολύ απλές συνομιλίες. Την ημέρα που τη βρήκε έξω από το σπίτι του κι αντέδρασε πιο έντονα, την εξύβρισε δικαιολογημένα ο άνθρωπος. Ήταν η τελευταία ημέρα που ήταν εκεί. Δεν της είχε καταστεί με κανέναν τρόπο ότι ενοχλεί. Άφηνε κάποια ραβασάκια, τα οποία αποδεικνύουν μόνο τον έρωτά της. Άφηνε γλυκά και καραμελίτσες. Είχαν ερωτικό περιεχόμενο, όπως ένας ενήλικας άνθρωπος που ποθεί κάποιον άλλον ενήλικα. Διαβάστε Σεφέρη για να δείτε πως περιγράφει γλαφυρά τον πόθο του για άλλες γυναίκες και δεν έχει κατηγορηθεί» κατέληξε η δικηγόρος δίχως να απαντά για το αν υπήρχαν αντικείμενα με γενετικό υλικό.

Τι λέει η δικηγόρος της 47χρονης εμμονικής θαυμάστριάς του Γιάννη Πλούταρχου

Την ώρα που η υπόθεση εκδικάζεται, το πρωί της Τετάρτης (9/10) ο δημοσιογράφος Στέργιος Σαμαρτζής έφερε στο φως για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή #Buongiorno ένα από τα χειρόγραφα ραβασάκια που λάμβανε ο Γιάννης Πλούταρχος από την εμμονική θαυμάστριά του.

«Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Σε φιλώ πάρα πάρα πολύ. Είναι ένα πακετάκι έξω από την πόρτα. Πάρ’ το», γράφει χαρακτηριστικά στο σημείωμα η 47χρονη stalker.

1

Δειτε Επισης

H Ελληνίδα συγγραφέας Έρση Σωτηροπούλου υποψήφια για το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 2024
Πάνος Μουζουράκης: «Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ο νονός της κόρης μου, πλέον έχουμε συγγενική σχέση»
Οδυσσέας Σταμούλης: «Είμαι όσο καλά μπορώ. Αποφάσισα να μην θυμάμαι τον πιτσιρικάκο μου, δημόσια»
Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» του Μίμη Πλέσσα - Συγκινημένες η Λουκίλα Καρρέρ και η κόρη του
Στο νοσοκομείο σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό η Καίτη Γκρέυ
Η εξομολόγηση της Φωτεινής Πετρογιάννη, Φαίης Σκορδά, Ελένης Χατζίδου & Emilias Vodos για τους stalkers τους
Το μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου μετά την νοσηλεία στην εντατική: «Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη»
Τα γαλλικά της Ελεονώρας Μελέτη, στην νέα παρέμβαση στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
«Ο Δημήτρης Κόκοτας, παλεύει, η κατάστασή του είναι σταθερή, έχει και την βλάβη στην όραση από την αρχή»
«Είναι καλό ότι δεν υπάρχει μεγάλη επιπλοκή στην Μαρινέλλα, μόνο μικρές. Χρειάζεται χρόνο»