Ξανά στα δικαστήρια, ο Θέμης Αδαμαντίδης για υπόθεση ναρκωτικών - Σοκάρει ο Γιώργος Λιάγκας

Γιώργος Λιάγκας: «Την δήλωση σου την έχουν ακούσει 50 άνθρωποι, δεν την έπαιξα και ούτε θα την παίξω ποτέ. Σταμάτησα το γύρισμα για να σε προστατεύσω» - Ελένη Τσολάκη : «Έχει πει τόσες χοντράδες! Βλέπεις έναν άνθρωπο αμετανόητο!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στα δικαστήρια βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, κατά την έξοδό του από τη δικαστική αίθουσα μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό στην κάμερα του #ΤοPrwino μετά τα όσα είπε χθες για εκείνον ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ξέρετε τι έχω να πω; Έχω να πω στον κύριο Λιάγκα ότι εγώ αγαπάω περισσότερο από αυτόν. Έτσι πιστεύω. Είμαι σίγουρος. Και να σας πω κάτι; Έχω δώσει τα πάντα για τις γυναίκες» ανέφερε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Πρέπει να είμαστε άνθρωποι. Δεν ήμουν ενήμερος για την υπόθεση με τον κύριο Λύτρα, μίλησα χωρίς να γνωρίζω τι έχει συμβεί. Με προστάτευσε η εκπομπή; Δε νομίζω. Αν με προστάτευσε, δε θα έβγαζε τη δήλωση, γιατί ήταν πιο παλιά αυτή. Δε θα έπρεπε να το τραβήξουν τόσο. Άλλωστε εγώ δεν είμαι δικαστής να δικάζω τον καθένα και ούτε μπορώ να αποφασίζω για κάποιον. Είπα τη γνώμη μου χωρίς να γνωρίζω πολλά. Δεν πρέπει να αφήνουμε τις καταστάσεις σε επίπεδα που χαντακώνουν έναν άνθρωπο και μία καριέρα για κάτι που ίσως να διορθώνεται» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε ξανά στη δήλωση που έκανε ενώπιων πολλών ανθρώπων στο πλατό του #ΤοPrwino ενώ τόνισε πως δεν θέλει να μπει σε κάποιον… διαγωνισμό για το ποιός αγαπάει τις γυναίκες περισσότερο.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να πω αυτό που πρέπει να πω ή που δεν πρέπει να πω. Μπορεί ο Θέμης να έχει μπερδέψει την δήλωση που είχε κάνει τότε και την είχαμε αφαιρέσει, με τη δήλωση που έκανε τώρα. Την τότε δήλωση, Θέμη μου, την έχουν ακούσει 50 άνθρωποι, δεν την έπαιξα και ούτε θα την παίξω ποτέ. Η δήλωση αυτή έγινε σε προγραμματισμένη συνέντευξη, καθόσουν σε καρέκλα και όχι στο δρόμο».

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αυτό με το να κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος αγαπάει περισσότερο τις γυναίκες και γι’ αυτό που είπες ότι εσύ τις αγαπάς περισσότερο από μένα, δεν ξέρω αν ξέρεις κάτι. Δεν υπάρχει κάτι για να ξέρεις και δεν ξέρω τι υπαινίσσεσαι. Είναι δύσκολα μονοπάτια αυτά και μην τα περπατήσουμε μαζί. Διότι εσύ έχεις πάει στα δικαστήρια για ανάρμοστες συμπεριφορές. Άντε, μη το συνεχίσω τώρα».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Εκεί που όλοι τον απέκλειαν, εγώ του έδινα βήμα! Και δεν ήμασταν από τις εκπομπές που τον κατακρεούργησαν όταν φέρθηκε βίαια στην κυρία Κίρκη. Άρα, μην τα λέει αυτά ο Θέμης σε μένα».

H Ελένη Τσολάκη σχολίασε το ξέσπασμα του Λιάγκα κατά του Θέμη Αδαμαντίδη στον αέρα της εκπομπής, #PrwinoSousou.

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Στεναχωριέμαι βαθιά για όλο αυτό στο οποίο έχει εξελιχθεί ο Θέμης Αδαμαντίδης. Στεναχωριέμαι ανθρώπινα βαθιά. Όλοι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι το περιστατικό για το οποίο μιλάει ο Λιάγκας έχει συμβεί στην εκπομπή. Δηλαδή, τον προστάτευσαν από μια δήλωση σε μια μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη που δεν την έπαιξαν.»!

Και πρόσθεσε: «Αλλά από την άλλη, έχει πει τόσες χοντράδες και ο Αδαμαντίδης. Θυμάμαι στα δικαστήρια, θυμάμαι άλλες δηλώσεις… “Χοντρό” επίσης μου φάνηκε το “δεν έχω δείρει τα παιδιά μου”, δηλαδή όλα τα άλλα τα ανθρώπινα όντα δεν μετράνε για ξύλο;».

Και κατέληξε: «Όταν ακούς αυτά, βλέπεις έναν άνθρωπο αμετανόητο, που δεν έχει καταλάβει τίποτα και δεν έχει καμία διάθεση αλλαγής».

Δειτε Επισης

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Διαμαντή Καραναστάση: «Δεν είναι ο σύντροφός μου πια…»
Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Καλύτερα να έκανα πρεμιέρα στο Ηρώδειο… με το άγχος την μέρα του γάμου μου»
Γιώργος Κακοσαίος: «Είναι αλήθεια ότι η γυναίκα άφηνε στον πατέρα μου ραβασάκια & σε εμάς καραμέλες»
Ο Απόστολος Λύτρας μιλά πρώτη φορά για τη νέα του σχέση – Γνωρίζονται 16 χρόνια και είναι μαζί έναν μήνα
Όλη η αλήθεια για την σχέση της Κρητικιάς, Εύης Παπαδάκη με τον Αλέξη Γεωργούλη - Όσα είπε η ίδια
Γιάννης Γλέζος Vs. Χρήστος Νικολόπουλος: Αγωγή «μαμούθ» 255.000 ευρώ, για ηθική βλάβη
Διαζύγιο Άγγελου Χαριστέα από τη σύζυγό του, Βαρβάρα μετά από 24 χρόνια - Προχώρησε ήδη σε νέα σχέση
Η on camera αντίδραση του Δημήτρη Μακρυνιώτη μετά τη διπλή αγωγή του Γιώργου Μαζωνάκη κατά τους
Πέθανε η μητέρα της, Whitney Houston, Cissy - H αξιοσέβαστη καλλιτέχνιδα της Gospel και της R&B
Πέθανε ο μικρότερος αδελφός της Madonna, Christopher, σε ηλικία 63 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο