Light: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα»

Tι απάντησε οn camera o Light, για όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά τoυ στην Βουλή - Ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα & την σύλληψή του - Η πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον Light συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μετά την επιστροφή του από το ταξίδι στην Ιταλία.

Ο Light, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά των τράπερ αλλά και για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του, Άννα Θεοδωρίδη.

«Δεν περίμενα την πρόταση γάμου. Το πρώτο άτομο που το είπα ήταν η μαμά μου, χάρηκε πολύ και συγκινήθηκε», είπε αρχικά η σύντροφος του Light, με τον ίδιο να προσθέτει: «Της έκανα την πρόταση γάμου, είπε ναι και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι». 

Όσον αφορά στις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για τους τράπερς, ο Light απάντησε:

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, μπείτε στο Instagram μου να δείτε. Έχω πολύ ψωμί στο Instagram. Έχω πει πολλά πράγματα και έχω κάνει και δημοψήφισμα για τον κύριο Βελόπουλο. Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές δώστε μου 5.000€ και θα βγω να μιλήσω. Δεν αστειεύομαι για το θέμα με τα λεφτά, είμαι πολύ σοβαρός με τα οικονομικά μου». 

Τον λόγο που δεν κάνει δηλώσεις στις πρωινές εκπομπές, αλλά και υπό ποιες προϋποθέσεις θα έκανε, αποκάλυψε ο Light μέσω ηχητικών στην ομάδα που έχει δημιουργήσει για τους θαυμαστές του στο instagram.

Ο Light, στο εν λόγω ηχητικό απόσπασμα, αναφέρει ότι από χθες τον καλούν όλες οι πρωινές εκπομπές να πάρει θέση για όσα είπε στη Βουλή για τους ράπερς ο Κυριάκος Βελόπουλος, ωστόσο ο ίδιος λέει ότι δε σκοπεύει να το κάνει αν πρώτα δε του δώσουν πέντε χιλιάδες ευρώ.

«Από χθες με έχουν πάρει δέκα τηλέφωνα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, 20 τηλέφωνα από την Καινούργιου, 5 από τη Φαίη Σκορδά, άλλοι πόσοι άγνωστοι αριθμοί που είμαι σίγουρος ότι είναι και αυτοί πρωινάδικα. Λοιπόν, δήλωση δε δίνω σε κανέναν αν δεν πληρώσετε. Βάλτε ένα πεντοχίλιαρο και στείλτε μου ένα mail, “Light έχουμε τα λεφτά σου, έλα να μιλήσεις”» αναφέρει αρχικά ο Light και καταλήγει, 

«Γιατί το ξέρετε πάρα πολύ καλά, και αυτός είναι και ο λόγος που με παίρνετε, αν βγω και μιλήσω, θα γίνει viral η εκπομπούλα σας. Θα παίξει παντού. Το virality πληρώνεται… Αν θέλετε το λαβράκι, θα το πληρώσετε γιατί σπαρταράει».

Δειτε Επισης

H Chiara Ferragni στην Αθήνα: «Είμαι σούπερ έτοιμη για έναν νέο έρωτα»
Μαρίνα Ψάλτη: «Η δουλειά με σώζει από κακές σκέψεις, από μοναξιά, από απελπισία»
Δανάη Παππά για Γιώργο Γεροντιδάκη: «Δεν χρειάστηκε να συζητήσουμε κάτι. Κρίμα να το μικραίνουμε»
Λάμπρος Φισφής: «Ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying που έχω βιώσει, από πρώτο χέρι»
Αντιδράσεις και ένταση άνευ προηγουμένου για την Ματούλα Ζαμάνη: «Ανακαλέστε! Αποσύρομαι!»
Η Αναστασία Γιάμαλη απαντά στα αρνητικά σεξιστικά σχόλια για την εμφάνισή της και την Ματούλα Ζαμάνη
Βικτώρια Καρύδα: «Πριν λίγους μήνες παραλίγο να φύγω από τη ζωή»
Μάρκος Σεφερλής: «Το πρόβλημα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά εγώ. Ενοχλώ γενικότερα»
Τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας: «Υπάρχει μία μικρή απορρόφηση του αιματώματος»
Light: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα»