Αιμίλιος Χειλάκης: «Είμαστε οικογένεια, εγώ η σύζυγός & το σκυλάκι μας. Δεν κάναμε παιδιά, τελείωσε»

Η «μάχη» που δίνει εδώ και πολλά χρόνια για να κερδίσει την αποδοχή των γονιών του: «Αυτός που λέει το αντίθετο, δεν αντέχει τα έντερά του. Οι άλλοι δεν είναι καλά και προβάλλουν σε εμάς»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αιμίλιος Χειλάκης το βράδυ της Τετάρτης 2/10 στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μέσα σε όλα, μίλησε για τη «μάχη» που δίνει εδώ και πολλά χρόνια για να κερδίσει την αποδοχή των γονιών του, αλλά και τον λόγο που με τη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου δεν έκαναν παιδιά.

«Αν είσαι συνεπής με τον άνθρωπό σου και του λες κάθε μέρα πόσο όμορφος είναι για σένα, πόσο ανάγκης τον έχεις, πόσο τον αγαπάς, ακόμα κι αν δεν τα καταφέρνεις, αν δεν πετάς τα σκουπίδια ή πετάς τα ρούχα σου δεξιά κι αριστερά. Είμαι κλασσικός Έλληνας άνδρας…Το βασικό είναι να θαυμάζεις τον άλλον! Τι όμως ο μηχανισμός θαυμασμού; Οι περισσότεροι τραβάνε το πόσο θαυμάζουν τον εαυτό τους για να θαυμάσουν τον άλλον. Εγώ έχω απεμπλακεί από αυτό….

Είμαστε κοινωνικά όντα και σαν είδος μας έχει σώσει η οικογένεια. Είμαστε όντα που χρειαζόμαστε την εκ των έσω παραδοχή… Είμαι ένας άνθρωπος που πάλεψα πολύ για να με αποδεχτούν στην οικογένεια. Η μητέρα μου ακόμη και τώρα, 35 χρόνια που είμαι σε αυτό το επάγγελμα, δεν μπορεί να δεχθεί ότι έγινα ηθοποιός» εξομολογήθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Για τους λόγους που με τη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου και το πως είναι μέσα σε αυτή τη συνθήκη ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε, «Είμαστε οικογένεια, εγώ η σύζυγός μου και το σκυλάκι μας. Δεν κάναμε παιδιά, δεν μπορέσαμε, μετά τελείωσε. Αλλά είμαστε οικογένεια! Αυτός που λέει ότι δεν είναι οικογένεια, δεν αντέχει ούτε τα έντερά του. Βλέπουν εμένα και την Αθηνά που προσπαθούμε να περάσουμε όσο πιο καλά μπορούμε μεταξύ μας και τους άλλους και αυτοί δεν είναι. Είναι χοντρό αυτό που λέω αλλά εμείς είμαστε καλά που η οικογένειά μας είναι αυτής της δυαδικότητας. Οι άλλοι δεν είναι καλά και προβάλλουν σε εμάς το “είστε σίγουρα καλά;”».

Ο επιτυχημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στη διαχείριση των δύσκολων συνεργασιών καθώς και στον τσακωμό που είχε στο πρόσφατο παρελθόν με συνεργάτη του.

Συγκεκριμένα, ο Αιμίλιος Χειλάκης εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «δεν θα μπορούσα ποτέ να τα βάλω με κάποιον ο οποίος είναι πιο κάτω, με έναν υφιστάμενο. Ποτέ δεν μπορώ να μαλώσω με έναν υφιστάμενο. Αν είναι να μαλώσω, θα μαλώσω με κάποιον στα ίσια, «έλα να τα πούμε, έλα να τα βρούμε». Αυτό συνέβη και την Άνοιξη».

«Όταν νιώθω ότι δεν συμβαίνουν τα πράγματα στη δουλειά, θα απαιτήσω να γίνει και, αν δεν γίνει, θα ζητήσω να υπάρξει αντικατάσταση. Τόσο απλά. Την Άνοιξη ήταν ένα παιδί στην παραγωγή από το οποίο ζήτησα κάτι και με πολύ έντονο και μάγκικο ύφος μου είπε: «εγώ δεν θέλω να το κάνω». Του εξήγησα πως «αν δεν το κάνεις αυτό, δεν γίνεται, θα πρέπει να φύγεις», λέει πως «έτσι όπως μου μιλάς, είναι λόγος για να μην δουλέψουμε» και του είπα «φύγε». Αυτό όμως είναι λίγο πιο έντονο μερικές φορές γιατί υπάρχει μια βασική αλήθεια, η μεγαλύτερη όλων. Ότι πρέπει να φέρουμε εις πέρας τη δουλειά».

«Ειδικά στη δική μας δουλειά υπάρχει κάτι που ξεκινάει πρόβες τον Μάιο και πρέπει να τελειώσει παραστάσεις, είναι τεσσάρων μηνών δουλειά και θα πρέπει να ‘μαστε όλοι συνεπείς. Θα πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες για το τελικό αποτέλεσμα. Ακόμα και ο πρωταγωνιστής ή ο σκηνοθέτης μιας δουλειάς είναι παρών για το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο μας επιβραβεύει όλους με έναν υπέροχο και δίκαιο τρόπο. Ή μας καταβαραθρώνει γιατί μας αξίζει» πρόσθεσε, ακόμα, ο Αιμίλιος Χειλάκης σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο late night της Αθηναϊδος Νέγκα στο #Action24.

Δειτε Επισης

H Chiara Ferragni στην Αθήνα: «Είμαι σούπερ έτοιμη για έναν νέο έρωτα»
Μαρίνα Ψάλτη: «Η δουλειά με σώζει από κακές σκέψεις, από μοναξιά, από απελπισία»
Δανάη Παππά για Γιώργο Γεροντιδάκη: «Δεν χρειάστηκε να συζητήσουμε κάτι. Κρίμα να το μικραίνουμε»
Λάμπρος Φισφής: «Ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying που έχω βιώσει, από πρώτο χέρι»
Αντιδράσεις και ένταση άνευ προηγουμένου για την Ματούλα Ζαμάνη: «Ανακαλέστε! Αποσύρομαι!»
Η Αναστασία Γιάμαλη απαντά στα αρνητικά σεξιστικά σχόλια για την εμφάνισή της και την Ματούλα Ζαμάνη
Βικτώρια Καρύδα: «Πριν λίγους μήνες παραλίγο να φύγω από τη ζωή»
Μάρκος Σεφερλής: «Το πρόβλημα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά εγώ. Ενοχλώ γενικότερα»
Τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας: «Υπάρχει μία μικρή απορρόφηση του αιματώματος»
Light: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα»