Γρηγόρης Βαλτινός: «Πήγα με ορθάνοιχτη καρδιά 25 χρονών, να γνωρίσω τον πατέρα μου. Δεν ρώτησα τίποτα»

«Έχω αδέρφια από τον πατέρα μου και νιώθουμε πολύ αδέρφια παρόλο που δεν ζήσαμε μαζί, νιώθω ότι έχω και εγώ ρίζες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γρηγόρης Βαλτινός βρέθηκε καλεσμένος στο #Στούντιο4 μιλώντας για την πορεία του, τον γιο του αλλά και τις σχέσεις με τη δική του οικογένεια.

«Έχω αυτοπεποίθηση για αυτά που έχω κατακτήσει. Ξεκινάμε σαν άγραφο χαρτί στο θέατρο· δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Κάθε φορά που ξεκινάω έναν ρόλο, νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω, ότι δεν ξέρω να παίζω, ότι θα ντροπιαστώ, θα καταλάβουν ότι δεν γνωρίζω καλά την τέχνη μου, ότι “φίλε, δεν κάνεις, μας κορόιδευες τόσα χρόνια”».

«Πάντα πιστεύω ότι δεν θα μπορέσω να μάθω το κείμενο, ότι δεν θα μπορέσω να αποδώσω τον ρόλο. Πάντα πιστεύω ότι δεν έχω εξελιχθεί».

Η ιδιαίτερη σχέση με τον αδερφό του

«Ήμουν μοναχογιός για 15 χρόνια. Μετά γεννήθηκε ο αδερφός μου και τον μεγάλωσα εγώ. Έκανα μια πρόβα για τα δικά μου παιδιά και όταν γεννήθηκαν, ένιωσα ότι το ξέρω» είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός και συνέχισε:

«Η μαμά μου με πίστεψε από την πρώτη στιγμή όταν της είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Συνωμοτήσαμε κιόλας, επειδή τότε ήταν ταμπού να γίνεις ηθοποιός. Δεν είναι επάγγελμα, αυτό είναι χόμπι. Επάγγελμα γίνεται στην πορεία, αν πετύχει. Είσαι ευλογημένος αν μπορέσεις να ζήσεις από αυτό».

Κάνοντας αναδρομή στα νεανικά του χρόνια, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ρώτησε τον ηθοποιό για τις σχέσεις με τον πατέρα του με τον οποίo συναντήθηκαν αρκετά χρόνια αργότερα…

«Αν είναι πολύ προσωπικό με σταματάς και αλλάζεις την κουβέντα αν είναι… Έψαξες να βρεις τον μπαμπά σου μετά; Αν νομίζεις ότι πάμε σε πολύ ιδιωτικά κομμάτια, τα αφήνουμε…» ρώτησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Ενώ ένιωθα ότι μου λείπει ένα κομμάτι από την αγάπη, το μισό, το άλλο μισό ήταν τόσο μεγάλο που δεν ένιωσα πραγματικά την έλλειψή του. Θα σας πω μια μεγάλη αλήθεια: όταν κάτι σου λείπει εντελώς, όταν δεν το έχεις γνωρίσει ποτέ, δεν ξέρεις ότι σου λείπει».

«Είχα κάποια επαφή μαζί του αργότερα. Υπάρχει οικογένεια, αδέλφια και είμαστε πολύ αγαπημένοι, ίδιο αίμα. Έχω αδέρφια από τον πατέρα μου, και νιώθουμε πολύ αδέρφια, νιώθω ότι έχω και εγώ ρίζες»

Με τον έναν έχουμε στενή σχέση γιατί είμαστε Αθήνα, τα άλλα δυο μου αδέλφια είναι Θεσσαλονίκη αλλά νιώθουμε πολύ αδέλφια, παρόλο που δεν ζήσαμε μαζί. Είναι δύο υπέροχα παιδιά, προχωρούν τη ζωή τους και νιώθω κι εγώ πολύ όμορφα γιατί νιώθω έχω κι εγώ ρίζες», απάντησε αρχικά για τα αδέλφια του ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Σε ό,τι αφορά τον πατέρα του και την απουσία του από τη ζωή του, ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχτηκε:

«Πήγα με ορθάνοιχτη καρδιά να τον γνωρίσω. Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα. Είχα ωριμάσει και είχα μεγαλώσει πολύ. Ήμουν 25 χρονών και είχα κατανοήσει κάποια πράγματα, όλη αυτή τη γενιά που ταλαιπωρήθηκε, γεννήθηκε με φτώχεια, δεν σπούδασε…» κατέληξε για τη γενιά του πατέρα του ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Δειτε Επισης

Γιώργος Λιάγκας: «Ήμουν δύο μέρες με περιτονίτιδα. Έπεσα σε εγκληματία γιατρό, κακή του ώρα!»
Παντρεύεται ο Απόστολος Ρουβάς – Πότε και που θα γίνει ο γάμος του αδελφού του Σάκη Ρουβά
Παύλος Γλύξμπουργκ: «Την Δραπετσώνα δεν την χόρεψα, δεν ήταν ζεϊμπέκικο, κάνετε λάθος»
Δέσποινα Μοιραράκη: «Αφού είδα τον σύζυγο μου να λιώνει σαν κερί & δεν πέθανα, όλα τα αντέχω»
Θοδωρής Αθερίδης: «Η Σμαράγδα είναι λογικό, έξυπνο κορίτσι. Αποδέχτηκε τον θάνατο του πατέρα της»
Ελεονώρα Μελέτη: «Φοράω κόκκινο κραγιόν στο Ευρωκοινοβούλιο, λυσσάξτε!»
Μάριος Φραγκούλης: «Συγχώρεσα τη μητέρα μου, τα τελευταία χρόνια υπήρχε μια καλή σχέση»
Δημήτρης Κόκοτας: «Ξεκίνησε το δεξί πόδι να κάνει κινήσεις… Είναι δύσκολη κατάσταση, ζόρικα τα πράγματα»
Αντώνης Ρέμος για Μαρινέλλα: «Δεν έχει ξεπεραστεί τελείως ο κίνδυνος»
Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Κρίσιμη η κατάσταση, είναι νωρίς να μιλήσουμε σε τέτοια βαριά περιστατικά»