Τόνυ Μαυρίδης για τη δικαστική διαμάχη με την Έλενα Παπαρίζου: «Δεν σκοπεύω να φύγω από τη μεζονέτα»

«Ουδεμία άλλη δικαστική ή εξώδικη πράξη έχει κοινοποιηθεί στον κο Μαυρίδη, που να διατάσσει την αποβολή του από το ακίνητο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την πρώτη αντίδραση του Τόνυ Μαυρίδη εξασφάλισε το #ToPrwino του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας, μετά το ρεπορτάζ για τη δικαίωση της Έλενας Παπαρίζου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μουσικός παραγωγός καλείται να αποχωρήσει από την κοινή μεζονέτα που είχε αποκτήσει με τη δημοφιλή τραγουδίστρια το 2006, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς το επιδόθηκε το ανάλογο δικαστικό έγγραφο.

Ο Τόνυ Μαυρίδης δεν σκοπεύει να φύγει από το σπίτι σε τέσσερις μέρες, αλλά σκοπεύει να παραμείνει καθώς θεωρεί ότι είναι περιουσία του. Ο μουσικός παραγωγός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταθέσει εξωδικαστικά στην Έλενα Παπαρίζου μία πρόταση που το ποσό φτάνει με τα χρήματα που έχουν επιδικαστεί, θέλοντας ουσιαστικά να αγοράσει το μερίδιο του σπιτιού που ανήκει στην τραγουδίστρια.

Στην περίπτωση που η Έλενα Παπαρίζου δεν δεχτεί την πρόταση του Τόνυ Μαυρίδη, ο μουσικός παραγωγός θα αναγκαστεί να αποχωρήσει σύντομα από τη μεζονέτα της Γλυφάδας.

Λίγες ώρες μετά την είδηση για τη δικαίωση της Έλενας Παπαρίζου αναφορικά με τη μεζονέτα στη Γλυφάδα, ο Τόνυ Μαυρίδης διαψεύδει, μέσω του δικηγόρου του, τις πληροφορίες που τον θέλουν να καλείται να εγκαταλείψει την οικία που μέχρι και σήμερα διαμένει.

Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος, κ. Ανδρέας Μήτσαινας, «ουδεμία άλλη δικαστική ή εξώδικη πράξη έχει κοινοποιηθεί στον κο Μαυρίδη, που να διατάσσει την αποβολή του από το ακίνητο».

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του Τόνυ Μαυρίδη αναφέρει:

«Αναφορικά με την υπόθεση του εντολέως μου Τόνυ Μαυρίδη, η οποία έλαβε τα φώτα της δημοσιότητας και προς διευκρίνιση των όσων εσφαλμένα επικοινωνούνται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η συγκεκριμένη διαφορά, αφορά μια παλαιά δικαστική διένεξη του κου Μαυρίδη με την κα Έλενα Παπαρίζου, η οποία κρίθηκε τελεσιδίκως και επί της οποίας υφίσταται μια ενοχική αξίωση της άλλης πλευράς, εις βάρος του.

Επί αυτής της τελεσίδικης αναγνωριστικής, της οφειλής, αποφάσεως, εξεδόθη διαταγή πληρωμής, η οποία επιδόθηκε στον εντολέα μου, προς είσπραξη του ποσού της απαίτησης. Ουδεμία άλλη δικαστική ή εξώδικη πράξη έχει κοινοποιηθεί στον κ. Μαυρίδη, που να διατάσσει την αποβολή του από το ακίνητο.

Στο πλαίσιο, πάντοτε, της καλής πίστης και διευθέτησης της εν λόγω διαφοράς, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι, είμαστε σε επικοινωνία και προσδοκούμε την επίλυσή της».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο #ToPrwino του δημοσιογράφου Θάνου Βάγιου, 40.000 ευρώ ήταν οι αρχικές απαιτήσεις της Έλενας Παπαρίζου και αφορούν μόνο στα μισθώματα της πολυτελούς οικίας που αξιώνει από τον Τόνυ Μαυρίδη.

Το συγκεκριμένο ποσό, όμως, διπλασιάστηκε καθώς έχουν περάσει 8 χρόνια.

Όπως επιβεβαιώνει ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη , από την πλευρά τους έχει γίνει μία αντιπρόταση προς την πλευρά της Έλενας Παπαρίζου.

«Είναι αποκλειστικά και μόνο μια οφειλή από αποζημίωση χρήσεως και τίποτα περισσότερο»

Δες αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο τι απαντούν οι συνήγοροι του μουσικού παραγωγού και της τραγουδίστριας:

Δειτε Επισης

Γιώργος Λιάγκας: «Ήμουν δύο μέρες με περιτονίτιδα. Έπεσα σε εγκληματία γιατρό, κακή του ώρα!»
Παντρεύεται ο Απόστολος Ρουβάς – Πότε και που θα γίνει ο γάμος του αδελφού του Σάκη Ρουβά
Παύλος Γλύξμπουργκ: «Την Δραπετσώνα δεν την χόρεψα, δεν ήταν ζεϊμπέκικο, κάνετε λάθος»
Δέσποινα Μοιραράκη: «Αφού είδα τον σύζυγο μου να λιώνει σαν κερί & δεν πέθανα, όλα τα αντέχω»
Θοδωρής Αθερίδης: «Η Σμαράγδα είναι λογικό, έξυπνο κορίτσι. Αποδέχτηκε τον θάνατο του πατέρα της»
Ελεονώρα Μελέτη: «Φοράω κόκκινο κραγιόν στο Ευρωκοινοβούλιο, λυσσάξτε!»
Μάριος Φραγκούλης: «Συγχώρεσα τη μητέρα μου, τα τελευταία χρόνια υπήρχε μια καλή σχέση»
Η απάντηση της Τάνιας Τσανακλίδου και του Φοίβου Δεληβοριά για τη συναυλία για τα Τέμπη
Σάκης Ρουβάς για Μαρινέλλα: «Πρέπει να ησυχάσουμε λίγο, τα είπαμε όλα. Μην ανακινούμε συνεχώς το θέμα»
Δημήτρης Κόκοτας: «Ξεκίνησε το δεξί πόδι να κάνει κινήσεις… Είναι δύσκολη κατάσταση, ζόρικα τα πράγματα»