Δήμος Βερύκιος για Έλλη Στάη: «Ήταν λευκαδίτικο κομπλιμέντο! Πρέπει να μου πει και ευχαριστώ! Την ανέδειξα!»

«Χίλια συγγνώμη αν ενοχλήθηκε. Δεν είναι μπούλινγκ να φοβάσαι να πεις το αυτονόητο;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Δήμος Βερύκιος, το πρωί της Τετάρτης 25/9 θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου για τις δηλώσεις που έκανε για την Έλλη Στάη και το πρόσωπό της.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, την Τρίτη 24/9 μιλώντας στο #HappyDay, σχολίασε μια εμφάνιση της δημοσιογράφου στην τηλεόραση, χαρακτηρίζοντάς την «μπέμπα 70 ετών με καινούργιο πρόσωπο».

«Είδα εχθές στην τηλεόραση την Έλλη Στάη, μπέμπα 70 ετών. Καινούργιο πρόσωπο. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα φωτισμού, αλλά είναι μια μπέμπα ετών 70. Εγώ λέω μόνο για το πρόσωπο, δεν λέω για το σώμα. Δεν είπαμε κάτι κακό, κομπλιμέντο είναι αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμος Βερύκιος και προέτρεψε την παρουσιάστρια να την καλέσουν για συνέντευξη.

«Επειδή έχει τύχει και την έχω δει με τα μάτια μου, είναι πάρα πολύ fit και γυμνάζεται. Η γυμναστική και η διατροφή είναι συνδυασμός καλής εμφάνισης. Μετά από αυτό, βέβαια, δεν ξέρω αν θα μας δώσει συνέντευξη», απάντησε με εμφανή αμηχανία η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τα λεγόμενα του Δήμου Βερύκιου σχολιάστηκαν από πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα και έτσι την Τετάρτη 25/9 ο ίδιος επανατοποθετήθηκε, τονίζοντας πως από την πλευρά του έγινε ως κομπλιμέντο και όχι ως αρνητικό σχόλιο. 

«Ήταν κομπλιμέντο. Παραδέχομαι και θαυμάζω την Έλλη Στάη. Κάθε φορά που την συναντάω της κάνω το δικό μου λευκαδίτικο κομπλιμέντο. Εκείνη γελάει και το δέχεται. Μια τηλεκριτικός έγραψε ότι αυτό που είπα είναι ηλικιακός ρατσισμός. Το 70 ετών το είπε μόνη της σε συνέντευξή της. Είναι ένα δροσερό πρόσωπο και θεωρώ ότι είναι και διαφήμιση. Κάποιος που είναι 70 ετών, έτσι πρέπει να είναι. Εγώ ανέδειξα αυτό που με κόπο κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Χίλια συγγνώμη αν ενοχλήθηκε, αλλά δεν ενοχλήθηκε. Δεν είναι μπούλινγκ να φοβάσαι να πεις το αυτονόητο;», είπε ο Δήμος Βερύκιος.

Την απάντηση που έδωσε ο Δήμος Βερύκιος για το σχόλιο που έκανε για την Έλλη Στάη, μετέδωσαν στο #ToPrwino την Τετάρτη. Μετά από την προβολή του σχετικού βίντεο, η Αφροδίτη Γραμμέλη επανατοποθετήθηκε στο θέμα, αναφέροντας τα εξής:

«Εγώ τον αγαπώ πολύ τον Δήμο Βερύκιο, απλά να πω ότι δεν το έγραψα το είπα και δεύτερον, δεν είμαι τηλεκριτικός είμαι η Αφροδίτη Γραμμέλη και γνωριζόμαστε πολύ καλά Δήμο μου, όπως εγώ μιλάω με ονόματα. Επιμένω ότι δεν ήταν πολύ ωραίο το σχόλιο. Ξέρω πολύ καλά τον Βερύκιο χρόνια, τι άνθρωπος και τι δημοσιογράφος είναι, κάνουμε εκπομπές και κρίνουμε πράγματα στον δημόσιο λόγο. Επιμένω ότι το σχόλιο στα δικά μου αυτιά ήταν άκομψο».

«Ξέρω ότι έχει χιούμορ η Έλλη Στάη, τη γνωρίζω προσωπικά, υπήρξε και καθηγήτριά μου… αλλά για μένα αυτό που ακούστηκε δεν μου άρεσε», συμπλήρωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Ξεκίνησε το δεξί πόδι να κάνει κινήσεις… Είναι δύσκολη κατάσταση, ζόρικα τα πράγματα»
Αντώνης Ρέμος για Μαρινέλλα: «Δεν έχει ξεπεραστεί τελείως ο κίνδυνος»
Δέσποινα Μοιραράκη: «Αφού είδα τον συζύγου μου να λιώνει σαν κερί & δεν πέθανα, όλα μπορώ να τα αντέξω»
Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Κρίσιμη η κατάσταση, είναι νωρίς να μιλήσουμε σε τέτοια βαριά περιστατικά»
Γιάννης Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Είναι ανήθικο να σκέφτονται ότι χωρίσαμε για διαφημιστικό κόλπο; Ήμαρτον»
Γρηγόρης Βαλτινός: «Πήγα με ορθάνοιχτη καρδιά 25 χρονών, να γνωρίσω τον πατέρα μου. Δεν ρώτησα τίποτα»
Ο Κώστας Νικούλι πατέρας για πρώτη φορά – Έγκυος η ηθοποιός, σύντροφός του Κατερίνα Μαούτσου
Η στιγμή που η Ματούλα Ζαμάνη βγάζει τη μπλούζα της και την πετά στο κοινό
Η αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκη για όσα έγιναν μέσα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη
Παύλος Χαϊκάλης: «Είχα δει στον αστρολογικό μου χάρτη για μία μαυρίλα αλλά δεν περίμενα αυτό το μένος»