Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πότε θα βγω. Είμαι πολύ καλό παιδί»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μέσα από το νοσοκομείο για το πρόβλημα υγείας του: «Πρέπει να τα προλαβαίνεις γρήγορα. Κι άλλοι φίλοι το είχαν πάθει και ήταν δύσκολο. Είναι ύπουλη αυτή η αρρώστια αν την πάθεις

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μίλησε μέσα από το νοσοκομείο τηλεφωνικώς στην εκπομπή, #ΚοινωνίαΏραMEGA για την περιπέτεια υγείας του.

Συγκεκριμένα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος πάσχει από παγκρεατίτιδα και μέχρι και σήμερα βρίσκεται στο νοσοκομείο, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι καλύτερα.

«Είμαι πολύ καλύτερα. Ήταν μία κρίση που έπαθα τα ξημερώματα της Τετάρτης πριν έρθω στην εκπομπή, με έντονο πόνο στο στομάχι. Επειδή ήταν έντονος ο πόνος πήγα στο νοσοκομείο. Τώρα είμαι καλύτερα, ήταν περαστικό», είπε.

«Πρέπει να τα προλαβαίνεις γρήγορα. Κι άλλοι φίλοι το είχαν πάθει και ήταν δύσκολο. Είναι ύπουλη αυτή η αρρώστια αν την πάθεις».

Στο πλευρό του έσπευσε η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ και στενή του φίλη Ματίνα Παγώνη, η οποία τόνισε πως οι εξετάσεις του παρουσιαστή βελτιώνονται όσο περνούν οι μέρες και σύντομα θα επιστρέψει στην εκπομπή.

Και πρόσθεσε: «Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πότε θα πουν οι γιατροί να βγω. Είμαι πολύ καλό «παιδί», σε αυτές τις περιπτώσεις θέλει προσοχή. Αυτές οι ξαφνικές «παρενέργειες», μπορεί να δημιουργήσουν άλλα προβλήματα. Είναι ύπουλα πράγματα και, αν δεν προσέξεις, μπορεί να σου δημιουργήσουν χειρότερες καταστάσεις».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι ένα πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθηθεί. Αυτά πρέπει να τα προλαβαίνεις γρήγορα. Άλλοι φίλοι μου που το έχουν πάθει ήταν πολύ πιο δύσκολα».

Το πρωί της Παρασκευής, 20/9 μέσα από την εκπομπή #SuperΚατερίνα  η σύζυγός του, Μαρία Σκοπελίτου μίλησε για την κατάσταση υγείας του Ιορδάνη Χασαπόπουλου αποκαλύπτοντας ότι ανησύχησαν πολύ.

«Ευτυχώς ο Ιορδάνης πάει καλά. Είναι κάτι που το ξεπερνάει και θα βγει σύντομα από το νοσοκομείο. Σε 2-3 μέρες θα πάει εξιτήριο. Ευτυχώς είναι ελαφριάς μορφής παγκρεατίτιδα. Η αλήθεια είναι πως ανησυχήσαμε πολύ, αλλά σημασία έχει πως τώρα ο Ιορδάνης πάει πολύ καλά» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της συζύγου του.

Η Ανθή Βούλγαρη αναφέρθηκε στην κάμερα του #Buongiorno για την απουσία του συμπαρουσιαστή της, Ιορδάνη Χασαπόπουλου.

«Σύντομα θα επανέλθει ο Ιορδάνης. Είναι πολύ καλύτερα, ίσως και τη Δευτέρα να είναι κοντά μας. Μας βλέπει και κάνει κοντρόλ από το νοσοκομείο. Το σημαντικό είναι ότι είναι καλά».

«Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, είναι πολλά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε», είπε η Ανθή Βούλγαρη στην κάμερα του Buongiorno, με την παρουσιάστρια να δίνει το παρών στο γάμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου μέσα στο καλοκαίρι.

«Είναι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Ήταν ένας πολύ ωραίος γάμος», σχολίασε.

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!