Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Ήξερα σαν μπαμπάς ότι το παιδί μου, θέλω να έχει τα πατρικά βιώματα που δεν είχα»

Η στιγμή που ο Αλέξανδρος Λογοθέτης σκέφτηκε να παρατήσει την υποκριτική - «Μια συμπρωταγωνίστρια στο «Moon Flower» με κατηγόρησε ότι χρησιμοποιώ την εικόνα της για να κερδίσω ακολούθους»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης βρέθηκε καλεσμένος στο #Στούντιο4, προκειμένου να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πατρότητα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ήθελα το παιδί μου να έχει τα πατρικά βιώματα που δεν είχα εγώ», αλλά και στον πατέρα του τον επίσης ηθοποιό Ηλία Λογοθέτη.

«Αλλάζουν τα πάντα, όταν γίνεσαι γονιός. Με ξάφνιασε το πώς σκέφτομαι εγώ για εμένα και το πώς εγώ περνάω σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με όλο το υπόλοιπο. Είχα σκεφτεί τι μπαμπάς θα ήθελα να είμαι. Δεν ξέρω αν τα κατάφερα, γιατί δεν υπάρχει τέλειος γονιός, ούτε τέλειο παιδί. Ήθελα το παιδί μου να έχει τα πατρικά βιώματα που δεν είχα εγώ».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε ο ίδιος με τον πατέρα του λέγοντας ότι είχαν καταφέρει να έρθουν κοντά λίγο πριν τον θάνατό του.

«Στα τελειώματα ήρθα κοντά με τον μπαμπά μου. Τα τελευταία δέκα χρόνια πριν τον χάσω, είχαμε έρθει σε μια ωραία επαφή. Είχαμε βρει από πολύ νωρίτερα πράγματα. Είχαν ξεκαθαρίσει και από νωρίτερα κάποια πράγματα, γιατί και ο Ηλίας ήταν ευθύς. “Αυτό μπόρεσα, αυτό έκανα”. Εμένα μου πήρε χρόνο να το δεχτώ. Κι όταν έγινα γονιός, έψαχνα και αυτό το κομμάτι. Είχα ανάγκη να το λύσω», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια είπε για τον πατέρα του: «Τον ανακάλυψα στην κηδεία του, ανακάλυψα την αγάπη που πήρα από τον κόσμο που ήρθε στην κηδεία του. Άνθρωποι που δεν είχα ξαναμιλήσει μαζί τους, πως που μίλησαν για αυτόν και πολλά πράγματα άλλαξαν μέσα μου προς το καλύτερο».

Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς «Παραλία» αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρξε ένα θέμα πολύ μεγάλο που έγινε στην δεύτερη σεζόν για το #MoonFlower με τη συμπρωταγωνίστρια γιατί θεωρούσε αυτή, έτσι νόμιζε, ότι εγώ τραβάω φωτογραφίες για να χρησιμοποιώ την εικόνα της και να παίρνω followers. Κάτι που δεν έκανα ποτέ».

«Ναι, συνέβη αυτό και είχαμε ένα τεράστιο θέμα. Πέρασα δύσκολα. Ναι, γιατί μπορεί να είσαι συμπρωταγωνιστής σε μια δουλειά αλλά το όνομα το μεγάλο είναι… το όνομα το μεγάλο».

«Εκεί αν πει, λοιπόν, αυτή έτσι, εσύ τελείωσες μετά! Κάτσε κάτσε, σήκω σήκω. Πέρασα λίγο δύσκολο αλλά έμαθα πράγματα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός έκανε αναδρομή στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, όταν βγήκε από τη δραματική σχολή το 1991 και αργότερα μπήκε και στον χώρο της διαφήμισης.

«δουλεύω σιωπηλά όλη μου τη ζωή. Παίρνω τα φράγκα μου από τη δουλειά μου, και μετά πάω και κάνω τις βόλτες μου. Δεν κάθομαι να λέω ‘έκανα εκείνο και το άλλο» 

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης αναφέρθηκε στους διάσημους συναδέλφους και συμμαθητές του στη σχολή, λέγοντας πως αν και τους ήθελε το Εθνικό Θέατρο πήγαν όλοι στο “Ανοιχτό Θέατρο” του Γιώργου Μιχαηλίδη, «αλλά εγώ τότε επειδή ήμουν πιο μικρός και πιο αναρχικός, έβλεπα το Εθνικό πώς δούλευε και πώς ήταν τα πράγματα, έβλεπα τους συνδικαλιστές του Εθνικού να κάθονται να βαράνε την κάρτα και να μη δουλεύουν, έλεγα δεν θέλω. Φαντάσου το 94-95 ήμουν έτοιμος να την παρατήσω τη δουλειά […] Είχα μπει στην ιδιωτική τηλεόραση με τις καλύτερες συνθήκες και μέσα σε 3 χρόνια ήρθαν όλα τούμπα. Το 94 έκανα ένα ‘Εσύ Αποφασίζεις’ και δεν ξανάκανα τηλεόραση για 10 χρόνια.»

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»
Από το καλό στο καλύτερο, η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Όσα δήλωσε η σύντροφός του