Παντρεύτηκε στην Πύλο ο Αντετοκούνμπο-Το απόγευμα η γαμήλια δεξίωση

Παντρεύτηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη μητέρα των τριών παιδιών του Μαράια, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, ενώ το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η δεξίωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το ζευγάρι, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ έκανε διπλή τελετή σε παραλία του Costa Navarino, καθώς ο μπασκετμπολίστας είναι ορθόδοξος και η σύζυγός του καθολική. Η τελετή ήταν μια υβριδική τελετή. Το σημείο που έγινε δεν ήταν τυχαίο, καθώς διασφάλιζε τη μυστικότητα της τελετής, καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε να διατηρήσει ιδιωτικές κάποιες στιγμές. Κανένας από τους καλεσμένους δεν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρίσκονται ο Λεμπρόν Τζέιμς, που από χθες ήρθε στην Ελλάδα, η Σερένα Ουίλιαμς, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς και αρκετοί πρώην – νυν συμπαίκτες του ίδιου όπως ο Γουέσλι Μάθιους και Τζρου Χόλιντεϊ. Κουμπάρος είναι ο Κρις Μίντλετον.

Στην Πύλο βρίσκεται επίσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, ο Βασίλης Σπανούλης με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους και ο Ολυμπιονίκης, Εμανουήλ Καραλής. Συνολικά, στη λίστα των προσκεκλημένων βρίσκονται περίπου 200 άτομα.

Το μενού στο οποίο κατέληξε το ζευγάρι θα έχει μια μάλλον ευρεία γκάμα αναφορών -από ραφιναρισμένες, ελεβέ εκδοχές του πατροπαράδοτου (για τους Αμερικανούς) μπέργκερ μέχρι σοφιστικέ σύγχρονη ελληνική γαστρονομία. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η απόφαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να λανσάρει στο γάμο και το πρώτο κρασί-αποτέλεσμα της σύμπραξής του μέσω της εταιρίας επενδύσεων Ante Inc. με τα Ελληνικά Οινοποιεία, στα οποία κατέχει μερίδιο μετοχών 10% από το 2022. Πρόκειται για μια ροζέ ετικέτα η οποία θα φέρει το όνομα της Μαράια Ριντλσπρίγκερ και, εκτός από τη συμβατική φιάλη των 750 ml, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και σε magnum έκδοση. Οι προσκεκλημένοι του γάμου θα έχουν το προνόμιο να δοκιμάσουν την πρώτη σοδειά του Greek Freak πρώτοι.

Χθες, Σάββατο, το ζευγάρι έδωσε ένα ακόμη πάρτι για τους καλεσμένους του. Πρόκειται για το «Nigerian Party» με παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα τον τόπο καταγωγής του αθλητή.

Τριήμεροι εορτασμοί

Οι τριήμεροι εορτασμοί ξεκίνησαν την Παρασκευή όπου πραγματοποιήθηκε το «White Party». Θέμα της γιορτής ήταν το άσπρο. Οι καλεσμένοι φορούσαν λευκά κουστούμια, σχεδιασμένα από τον «σχεδιαστή των διασήμων» Γιώργο Παπαδόγαμβρο, ο οποίος έχει επιμεληθεί και το γαμήλιο ντύσιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το ζευγάρι, γνωστό για το στιλ και την κομψότητά του, ακολούθησε την ίδια θεματική, προσφέροντας μια εντυπωσιακή έναρξη στις γαμήλιες εκδηλώσεις, φτάνοντας στον χώρο του Costa Navarino με σκάφος, ενώ περπάτησαν στην προβλήτα πιασμένοι χέρι χέρι, ο Γιάννης με βερμούδα και η Μαράια με μίνι φόρεμα, φυσικά στα λευκά.

Το πάρτι έλαβε χώρα στο μπαρ «Between», το οποίο βρίσκεται επίσης στο ασφαλές απάγκιο του ξενοδοχείου «W».

Παρέλαση από VIP στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Η κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, καθώς οι περίπου 200 καλεσμένοι του ζευγαριού κατέφθασαν αεροπορικώς, κυρίως από το εξωτερικό, με ιδιωτικά τζετ και ελικόπτερα. Ανάμεσα στους καλεσμένους, οι περισσότεροι από τους οποίους έφτασαν από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ με ιδιωτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και έχουν στη διάθεσή τους την υπηρεσία μεταφοράς μέσω ελικοπτέρου που διαθέτει το θέρετρο βρίσκονται και 30 πολύ σημαντικά πρόσωπα.

Πέραν των συμπαικτών του Γιάννη αλλά και άλλων γνωστών αθλητών, στη Μεσσηνία βρίσκονται και αθλητές που έχουν αγωνιστεί μαζί του και με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στα πρώτα χρόνια στον Φιλαθλητικό.

Οι πιο σημαντικοί καλεσμένοι φιλοξενούνται στις σουίτες του ξενοδοχείου «W», οι οποίες προσφέρουν και την πάντα καλοδεχούμενη υπηρεσία προσωπικού μπάτλερ, καθώς και στο πολυτελέστερο ξενοδοχείο «Mandarin».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»