Το 8λεπτο βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του: «Ζω από τύχη»

Ο Δημήτρης Σταρόβας θα ταξιδέψει στην Κύπρο για την επετειακή παράσταση «ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ – Best Ωχ» μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του: «Είμαι λίγο αγχωμένος, η χαρά μου όμως είναι μεγάλη, δεν επιστρέφω ολοκληρωτικά. Έχω χάσει 30 κιλά. Δεν καπνίζω μετά από 40 χρόνια. Δυσκολεύομαι να μιλήσω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον περασμένο Μάιο, ο Δημήτρης Σταρόβας βίωσε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η αγωνία στους ανθρώπους από το περιβάλλον του και στο κοινό του ήταν μεγάλη. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ο 62χρονος καλλιτέχνης ακολούθησε ένα μεγάλο διάστημα αποκατάστασης προκειμένου να επανέλθει στην καθημερινότητά του, αφού ακόμη δυσκολεύεται με την ομιλία του.

Με αφορμή τις δύο παραστάσεις στην Κύπρο 3 και 4 Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Σταρόβας επιβεβαίωσε ότι θα δώσει το παρών, χωρίς ωστόσο να συμμετέχει επί σκηνής.

457226434_916088670543793_3931467026630630469_n

«Είμαι λίγο αγχωμένος, η χαρά μου όμως είναι μεγάλη, δεν επιστρέφω ολοκληρωτικά. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη ποιος θα είναι ο ρόλος μου (στην παράσταση), δυσκολεύομαι και να μιλήσω», ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας. 

«Είμαι ανανεωμένος. Έχω χάσει 30 κιλά. Δεν καπνίζω μετά από 40 χρόνια. Τρέφομαι υγιεινά και κατάφερα χάσω έτσι τα κιλά με έναν συνδυασμό πραγμάτων», παραδέχτηκε στο #TLIFE ο Δημήτρης Σταρόβας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δίπλα του σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη!

«Ελπίζω να με θυμάστε»

Με αυτό το βίντεο στο κανάλι του στο Youtube, ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρεται στην περιπέτεια της υγείας του, ανακοινώνοντας παράλληλα όσα ετοιμάζει για τον ερχόμενο χειμώνα.

«Σε ό,τι αφορά την υγεία μου, πάνε όλα προς το καλύτερο. Δεν έχω σχεδόν κανένα κινητικό πρόβλημα, μένει να αποκατασταθεί η ομιλία», αναφέρει αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας. 

Ο καλλιτέχνης ενημερώνει, πως όταν βελτιωθεί η ομιλία του θα επιστρέψει με ένα μεγάλο βίντεο μέσα από το οποίο θα αναφέρεται στο συμβάν όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών συνέβησαν τόσα πολλά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας γιατί υπάρχει λόγος, θα το διαπιστώσετε (…) αξίζει τον κόπο να το κάνουμε αυτό γιατί έχω να μοιραστώ πολλά μαζί σας. Θέλω να απευθυνθώ σε πολύ κόσμο γιατί στη θέση που ήμουνα πιστεύω ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του όπως κι εγώ. Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω», τονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας.

Μιλώντας μέσα από το στούντιο, ο 61χρονος μουσικός ενημερώνει για το νέο του ξεκίνημα και τα μαθήματα κιθάρας που θα παραδίδει: «Προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβρη και για τον χειμώνα όπου στις αρχές του Σεπτέμβρη θα αρχίσουν τα μαθήματα κιθάρας και δω στο στούντιο και τα διαδικτυακά και γενικότερα θα μπούμε σε μια ροή κανονική». 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!
#TemptingFortuneGR: Αρπάχτηκαν με τα σχόλια για το «ζευγαράκι» του παιχνιδιού: «Ξεκαθάρισα τη θέση μου»
#SurvivorGR: Μπελάδες με το ΓΕΣ για την υπαξιωματικό Γεσθημανή: «Αν δεν επιστρέψει, θα κηρυχθεί λιποτάκτης»
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη