Παγκόσμια συγκίνηση από την ερμηνεία της Celine Dion στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

#Paris2024: Τα social media γέμισαν με σκηνές από την εμφάνιση της και αποθεωτικά λόγια για την κορυφαία ερμηνεύτρια του πλανήτη που με τη φωνή της συγκινεί γενιές και γενιές! Το μήνυμα της Celine Dion μετά την ιστορική επανεμφάνιση της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά την εμφάνιση της Celine Dion στο Παρίσι λίγες ημέρες πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, οι φήμες φούντωσαν σχετικά με το ενδεχόμενο να ερμηνεύσει για πρώτη φορά μετά τη διάγνωση της με «σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου», μια σπάνια νευρολογική πάθηση, το 2022.

Πράγματι, μετά το άναμμα της Ολυμπιακής φλόγας, που κατέληξε στον ουρανό με τη βοήθεια ενός τεράστιου αερόστατου, τραγούδησε το «L’Hymne à l’amour», ένα κλασικό τραγούδι του 1950 από την αείμνηστη Γαλλίδα ερμηνεύτρια Εdith Piaf.

Η ερμηνεία της κέρδισε το θερμό χειροκρότημα των δεκάδων χιλιάδων παρευρισκομένων που την παρακολούθησαν δακρυσμένοι στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. 

Νωρίτερα, είχε διαρρεύσει μια φήμη ότι η Celine Dion θα λάβει 2 εκατ. ευρώ για την εμφάνισή της, κάτι που διάψευσαν άμεσα Γάλλοι εκπρόσωποι των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Παρά την καταρρακτώδη βροχή όλα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και οι θεατές παρέμειναν μέχρι το τέλος.

Κατά τα άλλα όσο πρωτότυπη ήταν η ιδέα να πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων στον ποταμό Σηκουάνα και όχι στο στάδιο, τόσο δεν τους βγήκε τηλεοπτικά και λόγω της βροχής.

Αν και οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι από μόνο του το φυσικό σκηνικό του Παρισιού είναι ένα έργο τέχνης υψηλών προδιαγραφών.

Κάκιστα πλάνα, κάκιστος φωτισμός, άνευρο, άοσμο άχρωμο, χωρίς παλμό, ρυθμό και ένταση. Όχι μόνο δεν είχαμε ποτέ στα πλάνα τον Γιάννη Αντετοκούμπο δεν είδαμε ούτε τους κύπριους σημαιοφόρους.

451434440_1161293121764752_1178965496067327856_n

450278764_2880763828728883_4277075026174519316_n

Μέχρι και η Lady Gaga πέρασε και δεν ακούμπησε.

Tα ίδια και με την Aya Nakamura

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο pre show της τελετής έναρξης (που δεν είδαμε ποτέ στους τηλεοπτικούς δέκτες), εμφανίστηκαν η εκπληκτική Lara Fabian και ο Slimane

Παρόλαυτα όταν η τελετή έφτασε στον Πύργο του Άιφελ εκεί άλλαξαν όλα. Το σόου με το φωτισμό και η εμφάνιση της Celine Dion έκανε τη βραδιά να άξιζε!

Το μήνυμα της Celine Dion μετά την ιστορική επανεμφάνιση της

«Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα απόψε, για την τελετή έναρξης του Παρισιού 2024, και είμαι τόσο γεμάτη χαρή που επιστρέφω σε μια από τις πολύ αγαπημένες μου πόλεις! Πάνω από όλα, είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζω αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες τους για θυσίες και αποφασιστικότητα, πόνο και επιμονή. Όλοι σας ήσασταν τόσο συγκεντρωμένοι στο όνειρό σας, και είτε παίρνετε είτε όχι ένα μετάλλιο στο σπίτι, ελπίζω ότι το να είστε εδώ σημαίνει ότι έγινε πραγματικότητα για εσάς! Πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε εργαστεί για να είστε ο καλύτερος από τους καλύτερους. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας!»

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»