Η συγκλονιστική εξομολόγηση των φίλων της Ντέμης Γεωργίου, για τις τελευταίες στιγμές της

Η τελευταία επικοινωνία της Ντέμης Γεωργίου με την πρώην σύντροφό της Άλκηστις στην εντατική και η επίσκεψη της μητέρας στο νοσοκομείο λίγο πριν φύγει από τη ζωή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της πρώην παίκτριας του #MasterchefGR, Ντέμης Γεωργίου, η οποία υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη ενώ εργαζόταν στην Πάρο

H 39χρονη μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα όπου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη σοβαρή λοίμωξη.

Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία της πρώην παίκτριας του Masterchef θα γίνει την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 12.00 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο.

Σύμφωνα με ανάρτηση των φίλων της μέσα από τα social media, η επιθυμία της Ντέμης Γεωργίου ήταν να είναι όλοι εκεί ντυμένοι στα λευκά.

«Αντί για στέφανα, η Ντέμη θα ήθελε να κάνετε μια δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου. Ας προσευχηθούμε για την ψυχή της όλοι μαζί», αναφέρουν στο βίντεο οι στενοί της φίλοι, λίγες ώρες μετά τον θάνατό της.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τις τελευταίες στιγμές

«Το ζήσαμε από πολύ κοντά όλο αυτό το γεγονός. Η Ντέμη είχε συμπτώματα κόπωσης τις τελευταίες περίπου 10 ημέρες, δεν ένιωθε τα άκρα της, είχε μουδιάσματα, αρκετές ενοχλήσεις, ωστόσο διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα οπότε η φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε ήταν για γαστρεντερίτιδα», εξομολογήθηκε στο Mega η στενή της φίλη, Αντριάννα Μανέτα.

«Αισθανόταν αρκετή δυσφορία και δεν πήγαινε στο εστιατόριο. Το Σάββατο το βράδυ κατάλαβαν ότι είχε κάτι πολύ πιο σοβαρό γιατί άρχισε να ενημερώνει εμάς, τους πιο οικείους της, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα “φύγει”, αυτά ήταν τα τελευταία της μηνύματα. Εκεί κατάλαβε και η συνέταιρός της και σύντροφός της ότι συμβαίνει κάτι πολύ πιο σοβαρό. Έκλεισε το μαγαζί νωρίτερα, όταν την βρήκε στο σπίτι την βρήκε ήδη σε πολύ άσχημη κατάσταση, δεν ήταν ζωντανή.

Χάθηκε πάρα πολύς χρόνος, ήρθε το ΕΚΑΒ την επανάφερε στη ζωή, την πήγαν στο Κέντρο Υγείας το Σάββατο το βράδυ, δεν υπήρχε ελικόπτερο κανένα. Τη φέρανε στην Αθήνα την Κυριακή το πρωί αλλά πλέον η κοπέλα είχε ήδη υποστεί σηπτικό σοκ, ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση και από τις πρώτες εξετάσεις που έκαναν από το Κρατικό Νίκαιας είδαν ότι δεν είχε και τα όργανά της, είχαν μολυνθεί όλα, ήταν σε μια πολύ τραγική κατάσταση, δε μας έδωσαν καμία ελπίδα» πρόσθεσε η Αντριάννα Μανέτα.

«Χθες Δευτέρα είχε κλείσει να κάνει αναλυτικές εξετάσεις αλλά δεν πρόλαβε», κατέληξε η στενή της φίλη.

Τη δική του απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη στάση που κράτηση στην είδηση θανάτου της καλής του φίλης, Ντέμης Γεωργίου, έδωσε ο Ισίδωρος Φίκαρης μέσα από την εκπομπή #SummersCool.

«Εμείς εδώ ξέρουμε ότι χθες, λίγο πριν βγούμε στον αέρα, ο Ισίδωρος έκλαιγε με αναφιλητά. Συγγνώμη που το λέω» είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Είναι για μένα πάρα πολύ δύσκολο, γιατί είμαι και δημοσιογράφος αλλά ήμουν και ένας πολύ καλός φίλος της Ντέμης… Το σπίτι της Ντέμης είναι ανοιχτό, είμαστε εκεί όλοι οι φίλοι της κάθε μέρα, εκεί κοιμάμαστε…Η Ντέμη αυτό θα ήθελε, να χαμογελάμε» ανέφερε ο Ισίδωρος Φίκαρης από τη δική του πλευρά και αφού στην εκπομπή υποδέχτηκαν ακόμη έναν πολύ στενό φίλο της Ντέμης Γεωργίου, τον Άρτσι Καραχάλιο, ο δημοσιογράφος τόνισε πως η Ντέμη Γεωργίου δεν ήθελε ποτέ να δείχνει σε κανέναν ότι δεν είναι καλά.

«Το μαράζι της ήταν ότι άνοιξε το μαγαζί που ονειρευόταν, έβλεπε τον κόσμο από τις κάμερες κι εκείνη δε μπορούσε να πάει εκεί» είπε σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος που ετοίμασε και ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στη μνήμη της καλής του φίλης, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που την αποχαιρέτησαν, ήταν και η πρώην σύντροφός της, Άλκηστις, με την οποία η Ντέμη Γεωργίου υπήρξε ζευγάρι για δέκα ολόκληρα χρόνια. Παρά τον χωρισμό τους, οι δυο γυναίκες εξακολουθούσαν να διατηρούν φιλικές σχέσεις μέχρι και σήμερα.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα μέσα από την εκπομπή #SummersCool, η Άλκηστις που τα τελευταία χρόνια ζει στο Λονδίνο ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για την κατάσταση της υγείας της σεφ, και μάλιστα επικοινώνησε μαζί της μέσω βιντεοκλήσης την ώρα που η Ντέμη Γεωργίου ήταν στην εντατική, με την νυν σύντροφο της σεφ να είναι ο άνθρωπος που κράταγε το κινητό προκειμένου η Άλκηστις να μπορεί να βλέπει την πρώην αγαπημένη της.

Στην ίδια εκπομπή αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα της Άλκηστις επισκέφθηκε την Ντέμη Γεωργίου στο νοσοκομείο αφού διατηρούσαν άψογη σχέση.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη