«Ραγίζουν» καρδιές τα λόγια της μητέρας της Shannen Doherty, δυο μέρες μετά το θάνατό της

Ιδιαίτερη συγκίνηση και στο αντίο της τηλεοπτικής μαμάς της, Carol Potter από το επικό #BeverlyHills90210 - Συμφώνησε να οριστικοποιήσει το διαζύγιό της από τον Kurt Iswarienko μία ημέρα πριν πεθάνει

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για την πολυαγαπημένη της κόρη μίλησε η μητέρα της Shannen Doherty, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, νικημένη από τον καρκίνο.

Βυθισμένη στο πένθος της η Rosa Doherty έκανε την πρώτη της δήλωση στο περιοδικό #People θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις εκδηλώσεις αγάπης αλλά και για τη συμπαράσταση.

«Είναι το όμορφο κορίτσι μου και η καρδιά μου. Η οικογένειά μας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους έδειξαν αγάπη και υποστήριξη για τη Σάνεν μας σε όλη της τη ζωή. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες», αρκέστηκε να πει στην πρώτη της δήλωση.

«Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη αν πεθάνω πριν από εκείνη. Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη, θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες με έπιπλα», είχε πει η ηθοποιός λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή.

shannen

Jason Priestley, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Jennie Garth και Tori Spelling μοιράστηκαν συγκινητικά μηνύματα στα social media τους για την συμπρωταγωνίστρια τους, που μαζί έγραψαν τηλεοπτικη ιστορία με το επικό #BeverlyHills90210

Ιδιαίτερη συγκίνηση και στο αντίο της τηλεοπτικής μαμάς της, Carol Potter

«Σοκαρισμένη και θλιμμένη από την είδηση του θανάτου της Shannen Doherty. Τι ταξίδι έχει διανύσει! Έφυγε πολύ νωρίς. Καθ’ όλη τη διάρκεια έμεινε πιστή στον εαυτό της και μας έδωσε ένα παράδειγμα θάρρους και επιμονής αντιμετωπίζοντας τον ίδιο της τον θάνατο. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη» δηλώνει η 76χρονη "μαμά της" Carol Potter.

Η Shannen Doherty είχε συμφωνήσει να διευθετήσει το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της Kurt Iswarienko τις ημέρες πριν από τον θάνατό της.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του #People, η ηθοποιός υπέγραψε αίτηση παραίτησης από τη συζυγική διατροφή στις 12 Ιουλίου, μόλις μία ημέρα πριν πεθάνει.

Συμφώνησε επίσης σε μια «προεπιλεγμένη ή μη αμφισβητούμενη λύση» του γάμου τους, υποδεικνύοντας ότι οι δυο τους είχαν οριστικοποιήσει αμοιβαία τις διαδικασίες διαζυγίου τους εκτός δικαστηρίου.

«Τα μέρη έχουν συνάψει γραπτή συμφωνία σχετικά με την περιουσία τους και τα δικαιώματα του γάμου τους ή της οικογενειακής συμβίωσης, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής, το πρωτότυπο της οποίας υποβάλλεται ή έχει υποβληθεί στο δικαστήριο», αναφέρουν τα έγγραφα.

Ο Kurt Iswarienko υπέγραψε το έγγραφο την επόμενη ημέρα, στις 13 Ιουλίου, η οποία ήταν επίσης η ίδια ημέρα που το #People επιβεβαίωσε ότι η Shannen Doherty πέθανε σε ηλικία 53 ετών.

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»