Σοκάρει η συγγραφέας Φωτεινή Σκανδάλη - Καταγγέλλει βάναυση κακοποίηση από πρώην σύντροφό της

«Με είχε κλειδωμένη, με χτύπησε, έλεγε πράγματα ακατάληπτα, είχε πάρει τον αναπτήρα κοντά στο σεντόνι λέγοντας: Θα σε κάψω και μετά θα σε πετάξω από το μπαλκόνι. Έσπασε το πορτατίφ και μου λέει: Βάλε το δάχτυλο σου στο ντουί για να πάθεις ηλεκτροπληξία»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Φωτεινή Σκανδάλη, στη Δέσποινα Τσόκου και την κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA. Η γνωστή συγγραφέας κατήγγειλε για πρώτη φορά δημόσια πρώην σύντροφο της για κατ’ επανάληψη κακοποίηση.

Ειδικότερα, η Φωτεινή Σκανδάλη εξομολογήθηκε πως είμαι θύμα λεκτικής. συναισθηματικής, ψυχολογικής και σωματικής κακοποίησης. Ήμουν σε μια σχέση κακοποιητική, η οποία διήρκεσε τρία χρόνια. Ένα βράδυ είχα πάει στους παραδοσιακούς χορούς, που κάνω δυο φορές την εβδομάδα, με περίμενε, εγώ ήμουν ιδρωμένη φυσικά από την πρόβα και μου λέει: «Θέλω να σε αγκαλιάσω». Κάνω μια πολύ μικρή κίνηση να τον απωθήσω λέγοντας πως «είμαι ιδρωμένη τώρα». Εκείνη ακριβώς τη στιγμή με σπρώχνει μέσα στην κρεβατοκάμαρα, μπαίνει μαζί μου, κλειδώνει την πόρτα και για τρεις ώρες με είχε κλειδωμένη».

«Μου έριξε δυο χαστούκια, έλεγε πράγματα ακατάληπτα, είχε πάρει τον αναπτήρα και τον πλησίαζε κοντά στο σεντόνι λέγοντας «θα σε κάψω και μετά θα σε πετάξω από το μπαλκόνι». Σπάει το πορτατίφ, που είχα στο κομοδίνο και μου έλεγε «βάλε το δάχτυλο σου στο ντουί για να πάθεις ηλεκτροπληξία». Κάποια στιγμή φώναξα «βοήθεια» και τότε έδειξε ότι συνήλθε, έλεγε «που είμαι; Τι έγινε; Τι είναι αυτά που είπα;». Με έβαλε στο μπάνιο, μου έβγαλε τα ρούχα και με έπλυνε με τρυφερότητα».

«Δεν ήταν καθόλου υποστηρικτικός ως προς το κομμάτι της καριέρας μου. Υπήρχε καθαρή ζήλια, κυρίως στο κομμάτι της συγγραφής, έφτασε στο σημείο να με λέει «παραμυθατζού». Μια άλλη φορά πάλι κατέβαινα τις σκάλες τρέμοντας και όπως προχωρούσα για να φύγω, πεζή, αυτός με είχε ακολουθήσει και δεν είχα πάρει είδηση. Με κλώτσησε στη μέση του δρόμου. Εξαφανίστηκε και ένιωθα ενοχές ότι κατά κάποιο τρόπο είχα προκαλέσει εγώ αυτή τη συμπεριφορά» συμπλήρωσε η Φωτεινή Σκανδάλη στην σοκαριστική της περιγραφή στην κάμερα της εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

Με ειλικρίνεια παραδέχεται:  «Δεν είχα σκεφτεί ούτε για μια στιγμή να ζητήσω βοήθεια από την αστυνομία. Παιδιά που δεν αγαπιούνται από τους γονείς τους, δεν σταματούν να αγαπούν τους γονείς τους αλλά τον εαυτό τους»

«Ανακάλυψα ότι ο πρώην σύντροφος μου κακοποιούσε με τον ίδιο τρόπο και την προηγουμένη σχέση του».

Η συγγραφέας που έχει πέσει θύμα κακοποίησης, μιλά και για την υπόθεση Λύτρα κι άλλες περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας.

«Θα ήθελα να έχω ένα μαγικό ραβδάκι και να εξαφανίσω όλους τους κακοποιητές», εύχεται.

«Πήρα τη ζωή μου πίσω», δήλωσε η συγγραφέας κλείνοντας.

Δειτε Επισης

Φίλος του Liam Payne αποκαλύπτει τις τελευταίες ώρες του προτού πέσει από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου
Κατερίνα Τσάβαλου: «Υπήρχε βία και μιλούσαν πολύ άσχημα... Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο»
Αθηνά Οικονομάκου: «Ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις, ένα βουνό που πρέπει να το ανέβεις…»
Μαρία Κορινθίου: «Από την επόμενη ημέρα που είπα ότι χωρίσαμε, με φλερτάρουν»
Ναταλί Κάκκαβα: «Τους τελευταίους μήνες προσπάθησαν να με αποδομήσουν, να με αφανίσουν»
Σάκης Αρσενίου για τον αδελφό του: «Σκέπτομαι ότι με τέτοιες συμπεριφορές θα ήθελα να τους ανατινάξω»
Η εξομολόγηση της συγγραφέως Φωτεινής Σκανδαλή για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της
Εριέττα Κούρκουλου για τη μαιευτική βία: «Είναι η έλλειψη σεβασμού προς τις γυναίκες και συμβαίνει»
Χρύσα Ρώπα: «Έχω κατάθλιψη και παίρνω αγωγή γιατί πιστεύω πολύ στη χημεία»
Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός της σειράς #Ταμπού, Λευτέρης Ζαμπετάκης