Οι celebrities, φόρεσαν τα μαγιό τους και πόζαραν στον καυτό ήλιο

Μιμή Ντενίση, Σμαράγδα Καρύδη, Αθηνά Οικονομάκου, Ελένη Πετρουλάκη, Λάουρα Νάργες, Τάνια Μπρεάζου και Βρισηίδα Ανδριώτου με το μαγιό τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μιμή Ντενίση υποδέχθηκε τον Ιούλιο φορώντας ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό!

«Καλό μήνα! Με χαρές! Για όλους!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram η Μιμή Ντενίση και δημοσίευσε μία φωτογραφία της στην οποία ποζάρει φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό και γυαλιά ηλίου.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο εξοχικό της στον Θεολόγο και δημοσίευσε μία μοναδική φωτογραφία.

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας στο πολυτελές εξοχικό που έχει δημιουργήσει και δεν παραλείπει να μοιράζεται υλικό με τους διαδικτυακούς της φίλους.

jpg-(3)

Οι διακοπές ξεκίνησαν για τη Σμαράγδα Καρύδη η οποία αφού απόλαυσε ένα υπέροχο ταξίδι στο εξωτερικό κάνοντας τουρισμό στην Πορτογαλία, είπε να... αράξει στον επίγειο παράδεισό της, το εξοχικό της στην Αίγινα! 

H Σμαράγδα Καρύδη θέλησε να μας ευχηθεί «καλό μήνα» από μία από τις τοπ παραλίες της Αίγινας, τη Μονή, όπου ζουν και ελάφια, σε μία κατάφυτη περιοχή που «χύνεται» στη θάλασσα.

Ένα πραγματικά υπέροχο τοπίο που η Σμαράγδα Καρύδη θέλει να επισκέπτεται συχνά μαζί με φίλους. Η συγκεκριμένη παραλία είναι ένα από τα κρυμμένα «διαμάντια» του νησιού του Σαρωνικού που λίγοι γνωρίζουν και ακόμα πιο λίγοι επισκέπτονται, ανάμεσά τους και η ηθοποιός.

Στα ανοιχτά της συγκεκριμένης παραλίας λοιπόν, η ηθοποιός βούτηξε από το φουσκωτό με το οποίο πήγε εκεί, έκανε ηλιοθεραπεία και φυσικά εξερεύνησε το δασάκι όπου ζουν τα ελάφια, τα οποία και απαθανάτισε βέβαια.

Η Αθηνά Οικονομάκου ζει το καλοκαίρι της και απολαμβάνει τις βουτιές της κάτω από τον καυτό ήλιο!

Η γνωστή επιχειρηματίας και ηθοποιός αγαπά να μοιράζεται με το κοινό της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, είτε αυτά αφορούν στην προσωπική, είστε στην επαγγελματική της ζωή.

Αυτή τη φορά, η όμορφη ηθοποιός πόζαρε φορώντας ένα λευκό μπικίνι και αποθεώθηκε στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της στο Instagram! Ο λόγος; Φυσικά διότι το μπικίνι της είναι στράπλες και δεν θα αφήσει σημάδια στο μαύρισμα!

Μία νέα φωτογραφία της με μπικίνι πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Πετρουλάκη.

Η γνωστή γυμνάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και απολαμβάνει να μοιράζεται με το κοινό της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, είτε αυτά αφορούν στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική της ζωή.

Αυτή τη φορά, η Ελένη Πετρουλάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μας δείξει πως βρίσκεται στη Μήλο.

petroulaki

Μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα βιώνει η Λάουρα Νάργες από την ημέρα που έγινε μητέρα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

H Λάουρα Νάργες δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με το μαγιό της χωρίς να έχει χρησιμοποιήσει φίλτρα και ρετούς, στο πλευρό του συζύγου της, Χρήστου Σαντικάι.

narges-2-1229x1536

Το ζευγάρι, σε ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές του υποχρεώσεις απόλαυσε το μπάνιο του στην πισίνα και χαλάρωσε κάνοντας ηλιοθεραπεία.

laoura-1229x1536

laoura-narges-1229x1536

Δεν κρύβουν πια τη σχέση τους ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ήρθαν κοντά μέσα από τη συνεργασία τους στο J2US. Σύντομα εκτός από δίδυμο στο σόου του Alpha, έγιναν και ένα ερωτευμένο ζευγάρι στη ζωή.

breazou-4

Το ζευγάρι πέρασε ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο στην παραλία, ενώ η Τάνια Μπρεάζου να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο στα social media

breazou-3

Η Βρισηίδα Ανδριώτου υποδέχτηκε τον Ιούλιο στη Σαντορίνη και μοιράστηκε φωτογραφίες στα social media.

Η πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται στο νησί με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα και απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Για εμένα αυτό είναι καλοκαίρι! Χωρίς μακιγιάζ όλη μέρα, με ένα μαγιό ή μια πετσέτα τυλιγμένη, μπροστά στο απέραντο γαλάζιο που έχει η Ελλάδα μας. *ααα και ένα πιτόγυρο στο χέρι, αλλά δεν είχα 😂».

Δειτε Επισης

Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Σοκάρουν τα αδι-ανόητα και προσβλητικά σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για την Δανάη Μπάρκα
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
«Η κατάσταση της Μαρινέλλας κρίνεται κρίσιμη, χωρίς μείζονες επιπλοκές. Έχει όλα τα θετικά μέχρι τώρα»