Αντίνοος Αλμπάνης: «Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα από ότι ένιωθα στα 18 μου, στα 20 μου ή στα 25 μου»

«Δεν θα παρουσίαζα το #SurvivorGR. Δεν μπορώ να στέκομαι μπροστά από ανθρώπους και να τους πουλάω κάτι που δεν ξέρω τι είναι αυτό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην παρέα του #The2nightShow βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου του #Maestro και μίλησε για τη σειρά φαινόμενο που κατέκτησε όλον τον κόσμο μέσα από το #Netflix.

«Αισίως έκλεισε αυτή η μεγάλη ιστορία, ένα ταξίδι που κράτησε τρία περίπου χρόνια. Τον τρίτο κύκλο θα τον δείτε το φθινόπωρο. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και συγκινημένοι. Οι στιγμές που πρέπει να αποχωριστούμε είναι πολύ συγκινητικές».

«Ήταν μεγάλο δώρο για εμάς και μία ευκαιρία να γίνει άνοιγμα στις διεθνείς παραγωγές. Το ότι έχουμε φτάσει να είμαστε στο Νο6 και Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης του Netflix στις μη αγγλόφωνες σειρές είναι σπουδαία κατάκτηση του Χριστόφορου».

Ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να τοποθετηθεί, μεταξύ άλλων, για τη σχέση που έχει με τον χρόνο και όλα εκείνα που τον έκαναν τον άνθρωπο που είναι σήμερα.

«Σου έχουν προτείνει στο κομμωτήριο που πηγαίνεις να βάψουν λίγο το γεννάκι; Να το γκριζάρουν λίγο, έτσι να φύγει το άσπρο;» αναρωτήθηκε ο οικοδεσπότης της εκπομπής για να απαντήσει ο Αντίνοος Αλμπάνης ως εξής. «Όχι. Ξέρουν ότι θα τους πω όχι, γι’ αυτό. Δεν θα τα βάψω».

Γ.Α.: Ξέρεις για τι σε ρωτάω; Με τον χρόνο έχεις συμβιβαστεί δηλαδή; Τα πας καλά;

Α.Α.: Ναι μωρέ Γρηγόρη, ναι. Ξέρεις, δεν με νοιάζει. Δεν με νοιάζει. Δεν με απασχολεί. Δεν πα’ να πέσουν να μαλλιά, δεν πα’ να ασπρίσουν… Δεν με νοιάζει, πραγματικά δεν με νοιάζει. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα από ότι ένιωθα στα 18 μου, στα 20 μου ή στα 25 μου.

«Δεν θέλω να πάω μια βόλτα πίσω στον χρόνο. Είμαι μια χαρά εδώ που είμαι, υπάρχει λόγος που είμαι εδώ που είμαι, αυτό που έχει φτιαχτεί είναι εξαιτίας αυτών των εμπειριών. Δεν έχει κανένα νόημα να σκέφτομαι πως θα ήταν αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, τι θα έκανα νεότερος. Ζω το τώρα για το τώρα, για το σήμερα, με αυτά που έχω σήμερα και με αυτά που ονειρεύομαι τώρα για το αύριο» πρόσθεσε, επίσης, ο Αντίνοος Αλμπάνης στο talk show τη νύχτα της Τετάρτης.

Γιατί αρνήθηκε να διδάξει σε θεατρική σχολή και γιατί δεν θα παρουσίαζε το «Survivor»;

«Δεν θα παρουσίαζα το Survivor. Με κάλεσε ένας άνθρωπος της δουλειάς που διοργανώνει σεμινάρια για ηθοποιός ή για ανθρώπους που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί. Και μου λέει “έλα να κάνουμε ένα σεμινάριο, να διδάξεις”. Και του λέω “όχι”. Μου λέει “γιατί όχι;”. Γιατί δεν ξέρω να το κάνω, δεν ξέρω να διδάσκω. Από τη στιγμή που δεν το έχω σπουδάσει και δεν ξέρω να το κάνω, δεν μπορώ και να το αναλάβω. Δεν μπορώ να στέκομαι μπροστά από ανθρώπους και να τους πουλάω κάτι που δεν ξέρω τι είναι αυτό. Απαιτώ από τον εαυτό μου να έχω μία γνώση αυτού που κάνω. Είναι ένας χώρος θα έπρεπε να έχω εκπαιδευτεί».

Τέλος, μίλησε για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη νέα σειρά του Star «Μαύροι Πίνακες»,

«Τον χειμώνα θα παίξω στους Μαύρους Πίνακες. Είναι μία μίνι σειρά, που ολοκληρώνεται σε δέκα επεισόδια. Ένα αστυνομικό θρίλερ που έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, εξαιρετικό σενάριο και περιμένω κι εγώ να το δω».

Δειτε Επισης

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη
Συγκινεί η Ταμίλα Κουλίεβα για τη μητέρα της: «Δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμη για αυτή την ασθένεια»
Γιάννης Μπέζος για #Famagusta: «Φυσιολογικές οι αντιδράσεις των Τούρκων, δεν ήταν έκπληξη, τις περίμενα»
Συγκλονίζει η Δέσποινα Μοιραράκη για την τραγωδία του πατέρα της: «Σαν σήμερα έμεινα ορφανή»