Οι φωτο του Γιώργου Λιάγκα και Μαρίας Αντωνά - Κολυμπούσαν σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι στην Βουλιαγμένη

Μαρία Αντωνά: «Εύχομαι στον Άρη Σοϊλέδη τα καλύτερα – Έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή στην προσωπική μου ζωή» - Η απάντηση του Άρη Σοϊλέδη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά έχουν απασχολήσει τις τελευταίες μέρες τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης μετά τις φήμες που κυκλοφορούν ότι είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Ούτε ο παρουσιαστής αλλά ούτε και η ραδιοφωνική παραγωγός έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το γεγονός, αλλά όπως φάνηκε μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media, το φημολογούμενο ζευγάρι, πήγε μαζί στον Πόρο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο φωτογραφικός φακός του okmag.gr τους απαθανάτισε να κάνουν μπάνιο μαζί στην παραλία του και να απολαμβάνουν την ηλιόλουστη μέρα.

O Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε το παρασκήνιο και πώς έφτασε η συγκεκριμένη εικόνα στο site.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η φωτογραφία έφτασε στο site από αναγνώστη, ενώ η Μαρία Αντωνά τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να μάθει που βρέθηλε.

«Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση, η Μαρία Αντωνά επικοινώνησε μαζί μου και με ωραίο τρόπο, με ρώτησε πώς βρέθηκε η φωτογραφία. Της είπα ότι μας την έστειλε αναγνώστης», είπε χαρατηριστικά στο Πρωινό Σουσού, ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών έκανε η Μαρία Αντωνά, το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου. Η ραδιοφωνική παραγωγός ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, μετά τα δημοσιεύματα για σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά δήλωσε: «Παιδιά είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενη. Έχω περάσει πολύ ωραία όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το μαύρισμά μου είναι από τον Άγιο Δομίνικο» ενώ όταν ρωτήθηκε για τη φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε, στην οποία απεικονίζεται να είναι στη θάλασσα με τον Γιώργο Λιάγκα, σημείωσε:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια γι’ αυτό. Επειδή όλο το διάστημα που με γνωρίζετε, έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή και πιο low profile στο κομμάτι αυτό».

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη, εύχομαι σε εκείνον τα καλύτερα και σε όλον τον κόσμο. Και καλό καλοκαίρι» πρόσθεσε επίσης η Μαρία Αντωνά όταν ρωτήθηκε και για τη σχέση του πρώην συντρόφου της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός απάντησε πως θα ζητούσε τις συμβουλές του Γιώργου Λιάγκα για μία late night εκπομπή, όπως και κάθε άλλου επιτυχημένου προσώπου.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το Q&A του Άρη Σοϊλέδη και τις απαντήσεις που έδωσε, αποκρίθηκε πως δεν το παρακολούθησε, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και αποχώρησε από τις κάμερες. 

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε στην ίδια εκδήλωση με τη Μαρία Αντωνά και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής #StarBreackfast και επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Όταν είδε τη συνάδελφο και φίλη της να περνάει από μπροστά της, τη σταμάτησε για να τη χαιρετήσει λέγοντάς της: «Πού είσαι φίλη; Έλα εδώ, συγγνώμη παιδιά».

Η Μαρία Αντωνά τότε, την πλησίασε για να τη χαιρετήσει, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να της λέει: «Είσαι στα καλύτερά σου. Ο Δίδυμος σου πάει πάρα πολύ».

Στη συνέχεια, μιλώντας ξανά στην κάμερα, είπε: «Έπρεπε να το πω, Δίδυμος είναι ο Γιώργος Λιάγκας».

Όταν ρωτήθηκε αν επιβεβαιώνει με τις δηλώσεις της τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά, είπε: «Ναι καλέ, εννοείται και το επιβεβαιώνω».

Πρόσθεσε επιπλέον: «Έχω χαρεί πάρα πολύ, τους έχω δει με τα μάτια μου, είναι το πιο ωραίο ζευγάρι της χρονιάς. Και γιατί να κρυφτούν; Και ο Γιώργος Λιάγκας είναι μόνος του και η Μαρία Αντωνά είναι μόνη της».

Τέλος, όταν κατάλαβε ότι ήταν η πρώτη που επιβεβαίωσε τη σχέση τους, σχολίασε: «Εγώ είμαι η πρώτη που το επιβεβαιώνω; Αλήθεια; Α ναι; Ωχ. Έκανα βλακεία. Γιατί είναι κακό να κάνεις σχέση; Σας το επιβεβαιώνω εγώ».

Την ίδια ώρα ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο απολαμβάνει εδώ και λίγες ημέρες ο Άρης Σοϊλέδης με τη σύντροφό του, Μαριλίνα Κυπαρίσση.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαριλίνας Κυπαρίσση και δεν διστάζει να το δείξει και δημόσια.

Το απόγευμα της Τετάρτης 12/6 μάλιστα, ο πρώην ποδοσφαιριστής δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει με την αγαπημένη του, ενώ της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

soiledis-22-large

Το νέο ζευγάρι της showbiz απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές στο Νησί των Ανέμων και η κάμερα του #MykonosLive V κατέγραψε το ζευγάρι σε βραδυνή έξοδο να είναι αγκαλιά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Άρης Σοϊλέδης παραδέχτηκε πως δέχεται αμέτρητα μηνύματα για την προσωπική του ζωή αλλά και για τον ξαφνικό χωρισμό του, για αυτό αποφάσισε να κάνει ένα q&a μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να απαντήσει στις πιο συχνές ερωτήσεις.

Μια από αυτές ήταν για τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά αλλά και για το πόσο γρήγορα πήγε στην επόμενη σχέση.

Πώς μπόρεσες τόσο σύντομα από το χωρισμό σου να μπει σε νέα σχέση;

Καμιά φορά τα πράγματα σε αυτό τον χώρο δεν είναι όσο τέλεια φαίνονται… Προφανώς για να επιλέξουν δύο άνθρωποι να τερματίσουν την σχέση τους θα υπήρχαν λόγοι. Όσο για την νέα μου σχέση αυτά δεν προγραμματίζονται απλά τυχαίνουν.

soiledis-3-large

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα