Μαυρίκιος Μαυρικίου για Super Κική: «Από βρώμικα λεφτά δεν θέλω τίποτα. Θέλω να με αφήσει ήσυχο»

Το μήνυμα αγάπης της εγκυμονούσας Ιλάειρας Ζήση μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που έχασαν - Οργισμένη η Super Κική κατακεραυνώνει τηλεόραση και Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Σκουπιδαριά, κάδοι, εμετοί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το πρωί της Τρίτης 4/6 εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά της Super Κικής με το δικαστήριο ωστόσο να αθωώνει την youtuber.

Η κίνηση αυτή ωστόσο φαίνεται πως δυσαρέστησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου αλλά και τη σύζυγό του Ιλάειρα Ζήση, η οποία μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram θέλησε να του εκφράσει την αγάπη της προς το πρόσωπό του

«Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης. Με θλίβει πάρα πολύ να βλέπω τον άντρα μου στεναχωρημένο. Πιστεύω πως ήταν μια άδικη απόφαση και είμαι σίγουρη πως στο τέλος θα έρθει η δικαιοσύνη. Θέλω να σου πω Μαυρίκιε πως σε αγαπώ γι΄αυτό που είσαι και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα. Είσαι πολλά περισσότερα από όσα ξέρει ο κόσμος κιάλι τα media και είμαι περήφανη που η κόρη μας έχει εσένα για πατέρα», έγραψε η Ιλάειρα Ζήση.

1100_4902d79a-0b01-4223-9f4e-cd5ef5ac65c6-936x1536

Ξεσπά η Σούπερ Κική μέσα από νέο βίντεο στο Tik Tok, μετά την κόντρα της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου η οποία έφτασε στις δικαστικές αίθουσες. Η γνωστή youtuber κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που της έκανε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.Σούπερ Κική κατά Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Δεν είχα σκοπό να βγω να μιλήσω αλλά το κάνω στο Tik Toκ γιατί δεν θέλω να λερώσω το προφίλ μου στο insagram. Η γκριμάτσα αυτή ήταν γιατί βγαίνει και το λέει σαν πεταλουδίτσα. Είναι πιο μητέρα και από την μητέρα. Είναι γελοίο. Μπορείτε να πάτε στο αρχικό βίντεο και να δείτε πόσοι το πήρανε και πόσοι κωμικοί το κάνανε «συρραφή».

Ποτέ δεν είχα κάτι προσωπικό με τον συγκεκριμένο. Πρώτον γιατί δεν τον ξέρω και δεύτερον γιατί το κάνω αυτό εδώ και έξι χρόνια (…) Με τον συγκεκριμένο δεν έχω κανένα θέμα, δεν τον ξέρω  τον άνθρωπο, μη σας πω ότι μου ήταν και συμπαθής ανά καιρούς. Δεν ξέρω αν τον πείραξε γιατί έχει πάρα πολλά σχόλια, αν πατήσεις το όνομά του (σ.σ. στο διαδίκτυο) δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον σχολιάζει», αναφέρει η Σούπερ Κική.

«Βλέπει αυτός το βίντεο που κάνω εγώ και σου λέει: “Εδώ είμαστε παιδιά, τώρα γίναμε”. Αυτός δεν έχει καλύτερο από το να βγαίνει στα πρωινάδικα γιατί σε άλλους αρέσει, εμένα αρέσει πάρα πολύ να κάνω ηλιοθεραπεία. Σε άλλος αρέσει να πηγαίνουν από πρωινάδικο σε πρωινάδικο και να χορεύουν σε talent show», προσθέτει για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. 

Σούπερ Κική κατά παρουσιαστών

«Όλοι οι παρουσιαστές ήταν μαζί του με το μέρος του γιατί πού θα βρούνε να πατήσουν; Γιατί δεν έχουν καλύτερο από το να εμφανιστεί ένα θέμα δικό μου να το δουν και να πούνε: “Πάμε να της λιώσουμε τώρα το κεφάλι”  γιατί πουλάει αυτό και επίσης πάρα πολύ καλά κάνουνε. 

Επειδή τυγχάνει να τους γνωρίζω σχεδόν όλους από κοντά, μπορεί να με πείτε υπερβολική αλλά το 90% των ανθρώπων αυτών δεν νιώθουν τίποτα, δεν καταλαβαίνουν, δεν ακούνε, δεν μπορούν να νιώσουν, ασχέτως αν υπάρχει ένας λόγος που μπορεί να δακρύσουν. Δεν είναι καλά οι άνθρωποι αυτοί, έχει μπει τόσο μέσα τους το γυαλί που δεν μπορούν να καταλάβουν. Σου λέει, όποιον πάρει ο χάρος», αναφέρει για τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπής. 

«Εμένα με παίρνουν οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι και κράζουν τον Μαυρίκιο. Έλα όμως εγώ που δεν συνεργάζομαι μαζί τους για να βγαίνω στα πρωινάδικα, οπότε σου λέει αφού δεν μας συμφέρει αυτή που δεν βγαίνει όλη μέρα να ξεκατινιάζεται άρα θα πάρουμε το άλλο μέρος.  Έριξα πολύ νερό στο κρασί μου, τώρα θα τον φτιάξω. Μου απάντησε να βγω τηλεοπτικά μέσω skype να τα πούμε σε τηλεοπτική εκπομπή. Θέλει να γίνει ξεκατίνιασμα δημόσιο για να νιώσει αυτός καλύτερα», υποστηρίζει η Σούπερ Κική.

Σούπερ Κική κατά δημοσιογράφων

Σχετικά με την προσέγγιση που δέχεται καθημερινά να μιλήσει στις πρωινές εκπομπές, η Σούπερ Κική αναφέρει: «Τους θεωρώ τρελούς, έχουν μπει σε έναν ρόλο πανικού  Είναι τρελοί οι άνθρωποι αυτοί. Αν τους ηχογραφήσω πώς μου μιλάνε στο τηλέφωνο όταν με παίρνουν και πώς μου μιλάνε μπροστά στην κάμερα,  όχι απλά τρελοί είναι, αλλά είναι για δέσιμο κανονικά όλοι. Του χαπιού. Αυτό δημοσιογραφία δεν είναι…»

Και συνεχίζει για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Αντί να βάλεις το κεφάλι σου μέσα σε μια τρύπα να κρυφτείς από την ντροπή σου, συνεχίζεις βρε καρμήρογλου και βγαίνεις και κλαίγεσαι και παλεύεις να κυλήσει δάκρυ στην τηλεόραση. Ντροπή σε όλους σας».

Ενώ κλείνει με οργισμένο μήνυμα κατά παρουσιαστών και δημοσιογράφων: «Με όσους έχουν πάρει το φτυάρι και σκάβουν, να ξέρετε θα ασχοληθώ με τον καθένα προσωπικά και θα σας πάρει όλους… και εσένα προσωπικά για το ξεφτιλίκι που έχω φάει(…) Ο κόσμος ξέρει τι σκουπιδαριά είστε, ξέρει τι κάδοι και εμετοί είστε και τα κάνετε για τα λεφτά».

Ο δικηγόρος της Super Κικής, Νίκος Αλετράς σχολιάζει στην εκπομπή όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης με τα ασφαλιστικά μέτρα του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή #ToPrwino την Πέμπτη 6/6, λίγες ώρες μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε κατά της Σούπερ Κικής με το δικαστήριο ωστόσο να αθωώνει την youtuber.

Ο γνωστός καλλιτέχνης είπε χαρακτηριστικά: «Αποφασίσαμε να σταματήσουμε εδώ την τηλεοπτική μας εμπλοκή γιατί από εχθές η γυναίκα μου, με όλη αυτή την ψυχολογική πίεση που έχει υποστεί, τρέχαμε πάλι στη γυναικολόγο στην κλινική, δεν είναι καλά, έχω πάρει αυστηρή εντολή από την γιατρό να την ηρεμήσω και να την προστατεύσω. Είναι σημαντικό η ψυχολογία της να είναι καλή και να μην ταράζεται. Ζητούμε την κατανόησή σας, ευχαριστούμε τον κόσμο για τα χιλιάδες μηνύματα που έχουμε λάβει. Θλίβομαι για την απόφαση, είναι άδικη, έτσι ανοίγει μια πόρτα σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να λένε ότι θέλουν, χωρίς να υπάρχει κανένας να τους σταματήσει».

«Ισχύει ότι ζήτησα από την Σούπερ Κική να βγούμε με skype σε εκπομπή και να το λύσουμε, όμως, ήταν όρος απαράβατος, να κατέβουν τα βίντεο, τα οποία δεν κατέβηκαν ποτέ», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. 

«Δεν έχει σταματήσει να με προσβάλει, με απειλεί συνέχεια. Το χειρότερο είναι ότι πλέον έχει το πράσινο φως από τη δικαιοσύνη. Είμαστε με τα καλά μας; Θα καταθέσουμε νέα ασφαλιστικά και θα προχωρήσουμε τη διαδικασία. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι επειδή μια δικαστής ενέκρινε αυτό το πράγμα, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τρελοί. Είναι άδικο αυτό που έγινε. Δεν υπάρχει κανένα όριο κανένας φραγμός. Η δικαστής είπε ότι είναι φαν της Σούπερ Κικής», κατέληξε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε τηλεφωνική παρέμβαση και στην εκπομπή #PrwinoSousou

Ο γνωστός καλλιτέχνης χαρακτήρισε «επαίσχυντο» το χθεσινό ξέσπασμα της influencer και τόνισε ότι δεν θέλει τίποτα άλλο από εκείνη, παρά να αφήσει τον ίδιο και την οικογένειά του ήσυχους.

«Επειδή τρέχουμε πάρα πολύ, με γιατρούς κλπ, γιατί είναι πάρα πολύ ταραγμένη από χθες η Ιλάειρα με όλο αυτό και προσπαθώ να της κρατήσω ήρεμη και της έχω δώσει όρκο ότι θα το μαζέψω όλο αυτό. Θα αναλάβει η δικαιοσύνη. Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Είναι προσωρινή διαταγή που απορρίφθηκε. Αύριο θα κατατεθεί μια καινούρια», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Δεν έχω να πω τίποτα γι αυτό το επαίσχυντο βίντεο στο Tik Tok, που πάλι απειλεί κλπ, με λέει πιο μητέρα από μητέρα. Αν αυτό δεν είναι προσβολή, τι είναι; Δεν έχω καμία ανάγκη, δεν θέλω τίποτα από το εκατομμύριο που έχει βγάλει στο Instagram όπως μας είπε η ίδια χρησιμοποιώντας αυτόν τον χυδαίο τρόπο εκβιάζοντας, απειλώντας και καθυβρίζοντας κόσμο.

Από βρώμικα λεφτά δεν θέλω τίποτα. Το μόνο που θέλω είναι να με αφήσει ήσυχο και να σταματήσει να προσβάλλει εμένα, την οικογένειά μο, και το αγέννητο παιδί μας. Τίποτα άλλο δεν θέλω», ξεκαθάρισε.

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»