Η αγωγή του Βασίλη Ζούλια ύψους 400 χιλ. € κατά εταιρείας παραγωγής για την φωτιά στο ατελιέ του

«Η υπόθεση είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Ένιωσα αδικία σε ανθρώπινο επίπεδο, οπότε δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Θέλω να αποζημιωθώ για αυτή τη ζημιά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Βασίλης Ζούλιας κατέθεσε αγωγή ύψους 400 χιλιάδων ευρώ εναντίον της εταιρείας παραγωγής, η οποία είχε νοικιάσει τον χώρο του κι ενώ βάσει συμβολαίων έπρεπε να τον προστατεύσει, ξέσπασε φωτιά και υπέστη τεράστιες ζημιές.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας το πρωί της Τετάρτης 5/6 μίλησε στην εκπομπή #HappyDay και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον λόγο που τον οδήγησε να καταθέσει την αγωγή.

«Δεν υπάρχει κάποια αντίδραση και επειδή δεν υπήρχε κάποια αντίδραση από την αρχή, αποφάσισα να κινηθώ νομικά από την επόμενη μέρα κιόλας. Η υπόθεση είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Ένιωσα αδικία σε ανθρώπινο επίπεδο, οπότε δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Θέλω να αποζημιωθώ για αυτή τη ζημιά. Μόνο που βλέπω τα καμένα, αναστατώνομαι», είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

«Έχει επηρεαστεί πολύ η δουλειά μου γιατί αυτά ήταν δείγματα που χρησιμοποιούσαμε. Τώρα δημιουργούνται καινούργια, αλλά παρόλα αυτά η ζημιά είναι ζημιά. Ήρθε η πυροσβεστική και υπάρχουν καταθέσεις από όλους. Εγώ τηλεφώνησα στην εταιρεία παραγωγής την επόμενη ημέρα σε πολύ ήρεμο τόνο αλλά αυτά που ακούστηκαν από την άλλη μεριά, τα άκουσαν και οι συνάδελφοί μου και έγιναν έξαλλοι», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Βασίλης Ζούλιας. 

Δείτε το βίντεο στο 01:26' ΕΔΩ

Untitled

Ο δικηγόρος του Βασίλη Ζούλια, Νίκος Αγαπηνός, μίλησε στο #PrwinoSousou για την απόφαση του γνωστού σχεδιαστή.

«Περιμέναμε ένα χρονικό διάστημα για να συλλεγούν τα απαραίτητα στοιχεία, να έχουμε την έρευνα και το πόρισμα, τεχνικές εκθέσεις από πραγματογνώμονες για το ύψος της ζημιάς από όλες τις απόψεις. Όλα αυτά, μαζί με την ηθική βλάβη και αφού συναντήσαμε και την παντελή άρνηση της εταιρείας να συνεργαστεί για να βρούμε μια εξωδικαστική λύση, η μοναδική διέξοδος ήταν αυτή», δήλωσε αρχικά ο κ. Αγαπηνός.

«Είχαμε αποστείλλει σχετικά έγγραφα, ζητώντας την αναγνώριση της ευθύνης, είχαμε την άρνηση της εταιρείας και αφού είχαμε και το πόρισμα της πυροσβεστικής που δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την εγκληματική αμέλειά τους, ασκήσαμε αγωγή, ζητείται όντως ένα ποσό μεγέθουν 400 χιλ. ευρώ για τη ζημιά», τόνισε.

Δειτε Επισης

Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Bγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα»
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
Μαρία Σολωμού: «Κάναμε one night stand με τον Μάριο Αθανασίου και μετά κάναμε παιδί»
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ