Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών συνάντησαν την Ελένη Μενεγάκη, μετά το τέλος της εκπομπής της χθες 18/04 - Η αλλαγή της στα social media μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το Mega

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η απάντηση της παρουσιάστριας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν αρνητική, πράγμα που σημαίνει ότι η συνεργασία της με το Μεγάλο Κανάλι ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν.

Η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, μετά το τέλος της εκπομπής της ενημέρωσε για την απόφαση αυτή και τους συνεργάτες της.

Tην προηγούμενη εβδομάδα, το MEGA είχε κάνει στην Ελένη Μενεγάκη τρεις εναλλακτικές προτάσεις για την επόμενη χρονιά.

Ο σταθμός είχε προτείνει στην παρουσιάστρια τις επιλογές να παραμείνει στην μεσημεριανή ζώνη, είτε να αναλάβει εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή, είτε να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη 10.00 – 13.00. Η τρίτη εκδοχή ήταν ουσιαστικά και η επικρατέστερη.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε ζητήσει και πήρε χρόνο για να σκεφτεί τις κινήσεις της και το MEGA ανέμενε για την απόφαση της. Κάτι το οποίο και έγινε το πρωινό της Τετάρτης.

Το σημαντικότερο κομμάτι των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δυο πλευρών αφορούσε στο οικονομικό σκέλος. Φαίνεται πως η απόσταση που χώριζε το κανάλι και την παρουσιάστρια ήταν αγεφύρωτη και έτσι προέκυψε η αρνητική απάντηση.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αυτή η έκβαση αναμένεται να προκαλέσει νέο ντόμινο εξελίξεων στον σταθμό, καθώς ο χάρτης της ψυχαγωγίας θα επανασχεδιαστεί από την αρχή.

Θυμίζουμε ότι με ένα παγωμένο χαμόγελο και με μία ατάκα "εμείς είμαστε μεσημεριανοί τύποι" καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό της χθες η λαμπερή παρουσιάστρια ενώ όλες οι εκπομπές σχολίασαν το τέλος της από το Μεγάλο Κανάλι!

Πώς σχολιάστηκε από τις εκπομπές η απόφαση της Μενεγάκη να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το Mega

Οι πρώτες δηλώσεις της

Η παρουσιάστρια, μέσα από το αυτοκίνητό της, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Ευχαρίστησε ευγενικά τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί για να πάρουν μια δήλωσή της, μετά το διαζύγιό της με το Mega, ωστόσο, ανέφερε ότι θα ήθελε να τη σεβαστούν όπως τόσα χρόνια σέβεται κι εκείνη εκείνους.

«Θέλω να σας πω το εξής: σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ όμως δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ‘θελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως με σέβεστε όλα αυτά τα χρόνια. Καλό απόγευμα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Τις κινήσεις της Ελένης Μενεγάκη στη χθεσινή της εκπομπή προσπάθησαν να σκιαγραφήσουν στο #StarBreakfast. Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε πως η παρουσιάστρια του Mega είχε λίγο παγωμένο χαμόγελο και ότι η ατάκα της «είμαστε μεσημεριανοί τύποι» δεν ήταν καθόλου τυχαία.

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι τόσο προσεκτική σε αυτά που λέει και κάνει. Άλλοι περίμεναν να πει κι άλλοι ήταν σίγουροι ότι δεν θα πει. Εμένα όλο το ύφος μου έκανε κάτι» είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου. «Το μεσημεριανοί τύποι έχει ερμηνείες πολλές, κατάλαβα κάτι» παρατήρησε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Εγώ χθες δεν είδα ούτε ένα υπονοούμενο, ούτε μία ατάκα. Είδα μία Ελένη που βγήκε να κάνει πολύ μετρημένα την εκπομπή της χωρίς να θέλει να δώσει δικαίωμα, αυτή είναι η δική μου αίσθηση. Επειδή δεν ήθελε να πει τίποτα, δεν είπε τίποτα» τόνισε η Λιλή Πυράκη.

«Καταλαβαίνω πως το λες, απλά επειδή είναι η Ελένη Μενεγάκη και προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε κάποια πράγματα και δεν κάνει τίποτα τυχαία, το ότι είμαστε μεσημεριανοί τύποι εγώ θα το έπαιρνα κιόλας ότι εμείς είμαστε το μεσημέρι εδώ, έχω δει πως είναι το πρωί, αλλά εμείς το μεσημέρι έχουμε επιλέξει να μη σχολιάζουμε έτσι και να διαχειριζόμαστε έτσι κάποια πράγματα. Ελένη Μενεγάκη είναι ρε παιδιά» συμπέρανε ο Ετεοκλής Παύλου.

Τις δηλώσεις που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στους δημοσιογράφους σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και η παρέα του #FaysTime το μεσημέρι της Παρασκευής (19/4).

«Η Ελένη ποτέ δεν μιλάει μέσα από το αυτοκίνητο, να πει πράγματα που αφορούν στα επαγγελματικά της. Δεν νομίζω ότι θα έκανε τέτοιες τοποθετήσεις, γιατί το σωστό είναι ότι μία τέτοια ανακοίνωση πρέπει να την κάνει αρχικά το κανάλι», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά ανοίγοντας το θέμα στο πάνελ.

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν θα επέλεγε ποτέ έναν δρόμο που θα ήταν «λίγος», δηλαδή να πει κάτι, να πετάξει μία σπόντα», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Αν ήθελε ακόμα και τώρα να κάνει την άλλη μέρα 20%, θα μπορούσε χθες να βγει και να αρχίσει να λέει. Αυτό εννοώ. Αν ήθελε να το παίξει το παιχνίδι, θα το έπαιζε. Δεν το κάνει όμως. Βγήκε και δεν είπε τίποτα και αυτό είναι η Ελένη Μενεγάκη», σημειώνει η Φαίη Σκορδά για τη στάση που επέλεξε να κρατήσει η συνάδελφός της.

«Η Ελένη δεν είναι η Ελένη για το χρώμα των μαλλιών της αλλά γιατί έχει μία επαγγελματική συνέπεια. Ο δρόμος που έχει ακολουθήσει είναι ο σωστός, χωρίς καρφιά», υπογραμμίζει η Φαίη Σκορδά επί του θέματος.

Η αλλαγή της στα social media μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το Mega

Τη ρήξη στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και το MEGA σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και η παρέα της εκπομπής #PrwinoSousou Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ εξέφρασε την άποψή της για τη δυναμική που έχει η συνάδελφό της στις διαφημιστικές καμπάνιες των εταιρειών, οι οποίες επιλέγουν να τοποθετήσουν τα προϊόντα τους στην εκπομπή της.

«Από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισα στον Alpha πίστευα ότι κάθε κίνηση της Ελένης Μενεγάκη θα πρέπει να διδάσκεται στο πανεπιστήμιο, για το πώς πρέπει επικοινωνιακά να χειρίζονται οι άνθρωποι της καριέρες τους και την εικόνα τους», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Όλος ο κόσμος αυτό ανεβάζει πλέον στα social, είναι η νέα τάση να δείχνουμε την καθημερινότητά μας αφιλτράριστα», τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια της συζήτησης και όταν η κουβέντα εστίασε στα νούμερα τηλεθεάσης και την εμπορική δυναμική της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, η Ελένη Τσολάκη σχολίασε: «Τα νούμερα τα βλέπουμε μόνο εμείς. Ο κόσμος και οι εμπορικές διευθύνσεις των καναλιών δεν ενδιαφέρονται για το αν κάνεις 3 ή 5%».

«Οι διαφημιστικές εταιρείες ενδιαφέρονται για τα νούμερα που κάνει κάθε λογαριασμός στο Μέσο που θέλουν να διαφημιστούν. Αν δουν ότι εγώ έχω 1 εκατομμύριο followers στο Instagram και έχω engangement, δεν πα’ να κάνω 1% τηλεθεάση. Μπορεί να μην έρθουν να τοποθετηθούν στην εκπομπή μου αλλά στα social, σαν μονάδα και σαν brand, θα έχω τη δυναμική μου», τόνισε.

«Ήμουν χθες στο event μιας εταιρείας και μιλούσα με τους ανθρώπους, που μέσα στα χρόνια έχουν τοποθετήσει τα προϊόντα τους στην εκπομπή της Ελένης. Μου λέει μία κυρία: πηγαίνουμε και βγάζουμε το προϊόν, το είχαμε βάλει σε μία σακούλα και σε κάποια στιγμή η Ελένη την πήρε στα χέρια της. Είχαμε εκατοντάδες τηλεφωνήματα στην εταιρεία που μας ζητούσαν τη σακούλα! Το διανοείστε; Ζητούσαν τη σακούλα!», περιέγραψε στη συνέχεια η Ελένη Τσολάκη.

Εκρηκτικά ξεκίνησε η στήλη με τα τηλεοπτικά νέα στο #ToPrwino, την Παρασκευή. Μια διαφωνία που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Ναταλία Ανδρικοπούλου για την Ελένη Μενεγάκη και το πώς είχε ολοκληρωθεί η συνεργασία της με τον Alpha, οδήγησε σε έναν… άβολο διάλογο.

Η έντονη στιχομυθία που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Ναταλία Ανδρικοπούλου στον αέρα του ΑΝΤ1 εξελίχθηκε ως εξής:

Ν.Α. Υπάρχει μια φημολογία μήπως φύγει νωρίτερα από την ημερομηνία που τελειώνει το συμβόλαιό της, όπως είχε κάνει στον Alpha που είχε φύγει μεσοβδόμαδα, Τετάρτη. Δεν το είχε τηρήσει, είχε φύγει 2-3 μέρες νωρίτερα.

Γ.Λ. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Έχεις λάθος ρεπορτάζ.

Ν.Α. Ωραία.

Γ.Λ. Στον Alpha είχε υπογράψει με συγκεκριμένη ημερομηνία που έφυγε. Δεν έκανε καμία αλλαγή συμβολαίου η Ελένη Μενεγάκη. Ο Alpha, επειδή ήταν στο μέσο της εβδομάδας…

Ν.Α. Της είχε ζητήσει… Άμα με άφηνες να ολοκληρώσω, γιατί δεν έχω λάθος ρεπορτάζ.

Γ.Λ. Εμ, έτσι όπως το είπες…

Ν.Α. Άμα με αφήσεις κάποτε να μιλήσω, θα μπορέσω κι εγώ να πω αυτό που θέλω να πω!

Γ.Λ. Εντάξει, είμαι ένας κακός άνθρωπος που δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει.

Ν.Α. Ναι, αλλά μου είπες ότι κάνω και λάθος ρεπορτάζ βρε Γιώργο μου. Άσε με επιτέλους.

Γ.Λ. Μα όταν λες ότι έφυγε…

Ν.Α. Μα δεν έχω προλάβει να μιλήσω επιτέλους, για να δούμε αν είναι λάθος.

Γ.Λ. Άντε πες…

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»