Έξω φρενών ο Ανδρέας Μικρούτσικος με δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε τροχαίο: «Κάποιος επιεικώς βλαξ...»

Ο παρουσιαστής φανερά ενοχλημένος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό θέλοντας να διαψεύσει δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε τροχαίο ατύχημα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο instagram ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεσπά για το δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε τροχαίο ατύχημα, παρουσιάζοντας τον ως θύμα.

Ο γνωστός παρουσιαστής διαψεύδει την είδηση, φανερά ενοχλημένος, αφού αναφέρει, έχει δεχτεί αρκετά τηλεφωνήματα δικών του ανθρώπων αλλά και δημοσιογράφων τα οποία θέλησαν να μάθουν για την υγεία του.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον σκύλο του στο αυτοκίνητο ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Κάποιος επιεικώς βλαξ αυτά που επιθυμεί τα γράφει ως είδηση. Διάβασα από αυτόν τον ανόητο ότι δήθεν είμαι θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει!

Είμαι σπίτι μου είμαι καλά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι που διάβασα την ανοησία του. Δεν θα το αναρτούσα αλλά έχω δεχτεί ήδη 5 τηλεφωνήματα. Καληνύχτα», έγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε σήμερα 2/4 στο συγκεκριμένο περιστατικό, λέγοντας μεταξύ άλλων πως της έστελναν μηνύματα για να μάθουν αν είναι καλά ο συνεργάτης της.

«Θα ρωτήσω τον Ανδρέα σε λίγο γιατί ο Ανδρέας πέρα από την παρουσία του θα έχει και μια γενικότερη επιμέλεια στο συγκεκριμένο project απ' ότι έχω καταλάβει. Θα τον έχουμε σε λίγο στην τηλεφωνική γιατί κάποιοι χθες τον πέθαναν, αν είναι δυνατόν, για ακόμα μια φορά, γιατί το έχουν κάνει πολλές φορές. Κι εμένα μου έστελναν μηνύματα για τον Ανδρέα χθες. Μια χαρά είναι ο Ανδρέας μας, θα τον ακούσουμε σε λίγο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μίλησε ζωντανά σήμερα 2/4 στον αέρα για το ψευδές δημοσίευμα που κυκλοφόρησε χθες γι΄αυτόν.

«Εγώ δεν το θεωρώ Πρωταπριλιάτικο γιατί δεν κάνεις ένα αστείο για να πεις ότι πέθανε ο άλλος. Με πήρε η Σοφία η Βόσσου. Δεν το σήκωσα γιατί είχα δουλειά και έπαιρνε επίμονα. Όταν βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή, ανακουφίστηκε πολύ, ήταν πάρα πολύ θορυβημένη. Ήταν σχεδόν πεισμένη ότι ήμουν στο νοσοκομείο. Μετά άρχισε να μου τηλεφωνεί πολύς κόσμος και είδα ότι έχει διαδοθεί», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε, μεταξύ άλλων:

«Πιστεύω ότι επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει δράσει ανάλογα στο παρελθόν, επειδή χθες υπήρχαν αποσπάσματα στα σάιτ η αντιπαράθεση που είχα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, έγινε μεγάλη αναπαραγωγή... με την είδηση αυτή του συγκεκριμένου τρολ που του δίνω φασιστική χροιά, έγινε μια ανάσχεση... Ο ίδιος το έχει κάνει και στο παρελθόν. Τότε που το είχε ξανακάνει δεν ήταν τυχαίο, ήταν επειδή με έβλεπε πρωταγωνιστή κάποιων πραγμάτων. Δεν είμαι ο άνθρωπος που τρέχει στα δικαστήρια, είμαι ο άνθρωπος που τα καταγγέλλει, έκανα μια ανάρτηση και σας απαντάω αμέσως και στο τηλέφωνο».

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»