Πώς είναι η Ελένη Μενεγάκη μετά το ατύχημα στο μάτι; Πότε επιστρέφει στην εκπομπή της;

«Έπαθα τέτοια ταραχή, έτρεχα, είχε γαντζωθεί κάτι στο μάτι μου…» - Όσα είπε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Ελένη Μενεγάκη - Αναφέρθηκε και στην επικοινωνία του με τη Φαίη Σκορδά μετά τον θάνατο του πατέρα της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ελένη Μενεγάκη είχε χθες, 30 Ιανουαρίου ένα μικρό ατύχημα λίγο πριν την εκπομπή της και κρίθηκε αναγκαίο να επισκεφτεί γιατρό και η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα.

Και ενώ το τηλεοπτικό κοινό περίμενε στις 13:30 να δει την εκπομπή, Ελένη, στη θέση της είδε σε επανάληψη τη σειρά «Επτά Θανάσιμες Πεθερές»!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα μικρό ατύχημα στο μάτι της πριν την έναρξη της εκπομπής της και πήγε στον γιατρό.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο πόστο της μετά το ατύχημα που είχε στο μάτι με αποτέλεσμα να μη βγει η εκπομπή της στον αέρα, το μεσημέρι της Τρίτης 30 Ιανουαρίου.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Καλησπέρα σας, σαν ψέμα μου φαίνεται. Σαν ψέμα ότι εγώ χθες δεν ήμουν στην εκπομπή, σαν ψέμα ότι έγινε ό,τι έγινε χθες και σήμερα εδώ. Πόσο χαίρομαι που είμαι εδώ πρώτον και δεύτερον που είμαστε μαζί και τρίτον που τελικά ήταν κάτι που μπορούσε να διορθωθεί. Ευτυχώς ότι έφυγα από εδώ χθες γρήγορα, στο παρά πέντε και ότι το μεγάλο μας κανάλι -και το λέω με την καρδιά μου- με παρότρυνε να φύγω. Είχε να κάνει με το μάτι και με τα μάτια δεν παίζεις όταν έχει καρφωθεί κάτι μέσα. Ευχαριστώ το μεγάλο μας κανάλι, τον κ. Σούσουλα, τους συνεργάτες μου και όλους εσάς για την ανησυχία σας. Να που συνέβη κι αυτό. Και γι’ αυτό δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες, ούτε να κοροϊδεύουμε.

Και όσοι με ξέρουν χρόνια λένε ότι πάντα τους έλεγα πως ό,τι κι αν συμβεί, εγώ θα είμαι εδώ μέσα και θα είμαι η τελευταία που θα φύγω».

«Είναι αυτό που τα βλέπεις όλα σε ένα λεπτό και λες: αυτό ήταν. Να προσέχετε! Ειδικά εμείς κορίτσια με τα μολύβια-γιατί έτσι έγινε- μέσα στα μάτια και ξαφνικά να σου πει μία αγκίθα… Τέλος πάντων… Περαστικά!» πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, στην κουζίνα με τον Γιώργο Τσοόυλη, η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε: «Παιδιά όλα καλά, συμβαίνουν και ατυχήματα, αρκεί να είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε. Δεν μίλησα σε άνθρωπο, έπαθα τέτοια ταραχή με το που έβγαλα φωτογραφία και είδα πού ήταν αυτό το πράγμα γαντζωμένο μες το μάτι μου. Είναι αυτό που λες ότι μου πέφτει λίγο η πίεση. Φοβήθηκα. Περαστικά και να προσέχουμε».

Ο συνεργάτης της, Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών: «Η Ελένη είχε ένα μικρό ατύχημα. Η Ελένη είναι καλά, δόξα τον Θεό. Είχε ένα μικρό ατύχημα. Καταλαβαίνετε ότι για να φύγει η ίδια από την εκπομπή, σημαίνει ότι έπρεπε να τη δει ένας ειδικός. Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει έτσι από την εκπομπή, δεν το ‘χει κάνει ποτέ... Τώρα όλα καλά, δόξα τον Θεό»

Ενώ αναφέρθηκε και στην επικοινωνία του με τη Φαίη Σκορδά μετά τον θάνατο του πατέρα της.

«Μίλησα με τη Φαίη Σκορδά, θα ήθελα να είμαι δίπλα της στην κηδεία του πατέρα της. Όταν ενημερωθήκαμε ότι δεν θα γίνει η εκπομπή προσπάθησα κατευθείαν να βρω πτήση αλλά δεν γινόταν γιατί ήταν ήδη αργά και έπρεπε να πάω και στο Κιλκίς», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δειτε Επισης

Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Νίκος Βέρτης: «Όσο περνά ο καιρός, θα ήθελα παιδιά. Δεν υπάρχει ωραιότερο από τη φυσιολογικότητα»
H Κατερίνα Παναγοπούλου απαντά πρώτη φορά για την Έλενα Ακρίτα: «Δεν μου αρέσει η θυματοποίηση»