Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον θάνατο της μητέρας του: «Έπρεπε να της τα πω όταν άκουγε»

Για τον θάνατο τον γονιών του, τους οποίους έχασε σε διάστημα μόλις έξι μηνών, μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο #Στούντιο4 - Η αποκάλυψη για τα κιλά που έχασε μετά τη λιποαναρρόφηση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως στον πατέρα του δεν πρόλαβε να πει όλα όσα ήθελε, σε αντίθεση με τη μητέρα του στην οποία τα είπε όλα λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

«Στον πατέρα μου δεν πρόλαβα να πω όλα όσα ήθελα. Στη μητέρα μου, ήταν εκείνο το στάδιο του καρκίνου – τον κοιτάζουμε στα μάτια και τον αντιμετωπίζουμε – αυτό το πράγμα στον λιώνει τον άνθρωπό σου. Έφτασε στο σημείο η μητέρα μου που δε μπορούσε να επικοινωνήσει, μόνο μια κραυγή έβγαλε όταν με είδε. Εκεί έσκυψα στο αυτί της, και της είπα όλα όσα ήθελα να πω. Και πάλι δειλία ήταν, έπρεπε να της τα πω όταν άκουγε».

«Πρώτα έφυγε ο μπαμπάς μου, ήταν μεγάλος. Μετά από έξι μήνες έφυγε και η μαμά μου. Οι γονείς μου ήταν μαζί 45χρόνια…Η μάνα μου ήταν γατζωμένη από μένα, τελείως όμως. Δε με παίζανε στο σχολείο γιατί ήμουν άχρηστος στα αθλήματα και τροφαντός και πήγαινε και έκανε φασαρία στο σχολείο. Με έφερε πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Με ακολουθούσε όταν έβγαινα… Ήταν πονηρή παρεμβατική μάνα, όπως η κλασική Ελληνίδα μάνα, ήξερε πως να παρέμβει» είπε σε άλλο σημείο για τη μητέρα του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως στο παρελθόν έκανε ακραίες δίαιτες, ενώ έκανα λιποαναρρόφηση και έχασε 17 κιλά.

«Από πέρυσι μπήκα σε μια διαδικασία να προσέξω το σώμα μου, να το φτάσω εκεί που θέλω και να χάσω κάποια κιλά. Αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου, σε βαθμό θλιβερό που έχει αποκαταστήσει κάποιους άλλους τομείς της ζωής μου, όμως εκεί νιώθω οικεία», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνέχισε: «Έκανα λιποαναρρόφηση και έχασα 17 κιλά. Στην αρχή βέβαια συνέχιζα να τρώω γιατί νόμιζα ότι μετά την λιποαναρρόφηση θα είναι όλα οκ. Ξυπνάω στις 5:00 και έχω βάλει στη ζωή μου το τρέξιμο, προσέχω τη διατροφή μου και σιγά σιγά μπήκα σε ένα πρόγραμμα. Πήγα και πλήρωσα καινούργια ρούχα για να δεσμεύσω τον εαυτό μου και να μην πάρω καινούργια κιλά».

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»