Βασιλική Τρουφάκου: «O αιματοκρίτης μου, από 38 είχε πάει 26, είχα λίτρα αίμα στην κοιλιά μου»

Βασιλική Τρουφάκου: «Μέσα στο ίδιο βράδυ χρειάστηκε να αλλάξω νοσοκομείο και βρέθηκα στο ασθενοφόρο να αναρωτιέμαι: Εκεί που ήμουν μια χαρά, γιατί βρίσκομαι να πεθαίνω στην Εθνικό Οδό;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η πανέμορφη και ταλαντούχα συμπρωταγωνίστριά του Κωσταντίνου Μαρκουλάκη στη σειρά #Giatros και του Αντρέα Γεωργίου στη σειρά #Famagusta, Βασιλική Τρουφάκου, μίλησε για ένα περιστατικό όπου αντιμετώπισε αντιθετικές ιατρικές υποδείξεις σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

H ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο ελληνικό περιοδικό #ΟΚ! Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει την καριέρα του γιατρού, η ηθοποιός δήλωσε: «Ναι, πιστεύω ότι θα μου άρεσε. Μου φαίνεται συναρπαστική η Ιατρική. Γενικά με συναρπάζουν οι επιστήμες, από την Ιατρική μέχρι την Ισπανική Φιλολογία, όλες».

vtr

Σχετικά με τις σπουδές της αποκάλυψε: «Έδωσα Πανελλήνιες, πέρασα στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, μετά μπήκα στη Δραματική και ύστερα από λίγα χρόνια το ξανάπιασα το Πολυτεχνείο και αποφοίτησα. Ήμουν καλή στις θετικές επιστήμες, μου αρέσουν οι σπουδές».

Για το αν της έχει τύχει να βρεθεί αντιμέτωπη με αντικρουόμενες ιατρικές υποδείξεις, σχολίασε: «Μου έχει συμβεί να βρίσκομαι απέναντι σε ένα τέτοιο δίλημμα. Είχα μια εσωτερική αιμορραγία, κάτι συνηθισμένο, που κανονικά θα περνούσε μόνο του, αλλά τελικά έπρεπε να κάνω επέμβαση. Οι απόψεις διίσταντο: ο ένας γιατρός έλεγε "πρέπει να το κάνεις με ανοιχτή εγχείρηση", ο άλλος πρότεινε λαπαροσκοπικά. Παρά το γεγονός ότι είμαι γενικά ψύχραιμη, τρόμαξα πολύ. Θυμάμαι να λέω στη μαμά μου:"«Θα τα καταφέρω, μαμά;". Η κατάσταση χειροτέρευε, έπεφτε ο αιματοκρίτης μου, από 38 είχε πάει 26, είχα λίτρα αίμα στην κοιλιά μου. Οπότε πήραμε την απόφαση να το κάνουμε λαπαροσκοπικά. Μέσα στο ίδιο βράδυ χρειάστηκε να αλλάξω νοσοκομείο και βρέθηκα στο ασθενοφόρο να αναρωτιέμαι: "Εκεί που ήμουν μια χαρά, γιατί βρίσκομαι να πεθαίνω στην Εθνικό Οδό; Θα προλάβω;". Ευτυχώς πήγαν όλα καλά».

Τέλος, για το αν έχει βελτιώσει τις τις ιατρικές σου γνώσεις καθώς υποδύεται την γιατρό, η Βασιλική Τρουφάκου απάντησε: «Ακούγεται γελοίο, αλλά τελικά μαθαίνεις πράγματα. Μου έλεγε ένας φίλος για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και του είπα: "Αυτό δεν συνδέεται με εκείνο. Μου φαίνεται απίθανο". Και είχα δίκιο τελικά. Μου αρέσουν πολύ τα ιατρικά δράματα. Έχω πάθος με τον "Dr. House", έχω δει το "New Amsterdam" και στην παιδική μου ηλικία έβλεπα πολύ "Στην εντατική"».

Untitled

Δειτε Επισης

Ματίνα Παγώνη: «Η Μαρινέλλα τραγουδάει στο δωμάτιο του νοσοκομείου»
H υπερκαλλονή Penélope Cruz φωτογράφισε τον υπερθεό, Javier Bardem γυμνό!
Ο Bryan Adams υπέγραψε κιθάρα για δημοπρασία υπέρ του Hope For Children Κύπρου
Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας: «Κάνω με συναίσθημα αυτή τη δουλειά και γι’ αυτό την πατάω πολλές φορές»
Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε από το Εδιμβούργο - Περίμενε καρτερικά στην ουρά με 50 άτομα για ταξί
Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια & με το που χωρίζεις να πρέπει να περάσεις τεστ;»
Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει την Άννα Φόνσου: «Mε πέταξε έξω από το Σπίτι του Ηθοποιού»
Λύγισε η σύζυγος του Βασίλη Καρρά όταν διαβάστηκε το μήνυμα του προς εκείνη στην αυτοβιογραφία του
Η απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα Όλγας Κεφαλογιάννη - Μίνωα Μάτσα
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μετά τον χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης μου με βοήθησε ψυχολογικά»