Νίκος Σούλης για Νίκο Καρβέλα: «Του είπα: βγες έξω από το πλατό, δεν με νοιάζει ο συγκεκριμένος»

O τσακωμός με τον Νίκο Καρβέλα: «Ήταν πολύ άδικη συμπεριφορά, δεν τα ξαναβρήκαμε ποτέ» - Νίκος Σούλης για το politically correct ως προς τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και τις κοινωνικές μειονότητες γενικότερα: «Στην πραγματική ζωή υπάρχουν μόνο δύο φύλα: αρσενικό και θηλυκό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένος στο  #Στούντιο4 βρέθηκε ο Νίκος Σούλης. Ο σκηνοθέτης των πιο επιτυχημένων μουσικών video clip μίλησε για τις συνεργασίες του αλλά και όσα θυμάται από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της χώρας. 

Ο Νίκος Σούλης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις έντονες συμπεριφορές που βίωσε μέσα σε συνεργασίες του.

«Μου έχει τύχει, ας πούμε, να μου βρίσει κάποιος τη μάνα. Και άνθρωπος που δεν θαύμαζα κιόλας, που υποχρεωτικά τον έκανα. Ήταν σε ζωντανή παράσταση με πολλούς καλλιτέχνες, οπότε μαζί με τους άλλους ανέλαβα κι εκείνον», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Σούλης. 

«Με τον Καρβέλα μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, που έγινε και η αφορμή να σταματήσω να δουλεύω με τη Βίσση. Είχε έρθει σε ένα γύρισμα, είχαμε κάνει άπειρες προσπάθειες να βρούμε ένα πλατό, ήταν Σάββατο, δεν έβρισκα συνεργείο… το ‘χαμε βάψει και μπαίνει στο πλατό και λέει: μου μυρίζει το χρώμα, δεν μπορώ να μείνω», περιγράφει αμέσως μετά ο σκηνοθέτης στον αέρα της ΕΡΤ.

«Ε και του λέω: έξω. Ήταν πολύ άδικο σαν συμπεριφορά. Δεν τα ξαναβρήκαμε ποτέ με τον Καρβέλα. Ήταν μία περίοδος που κάναμε πολύ μεγάλες επιτυχίες μαζί. Με την Άννα τα ξαναβρήκαμε αλλά δεν ξανασυνεργαστήκαμε. Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να τον συγχωρήσω αλλά – για να είμαι και ειλικρινής – δεν με νοιάζει κιόλας στη συγκεκριμένη περίπτωση», ανέφερε ο Νίκος Σούλης καλεσμένος στο #Στούντιο4.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, που μεταξύ άλλων εξέφρασε και την άποψή του για το politically correct ως προς τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και τις κοινωνικές μειονότητες γενικότερα.

«Σαφώς και γίνονται βήματα σήμερα αλλά νομίζω ότι πριν από 30-40 χρόνια ήμασταν πραγματικά απελευθερωμένοι σεξουαλικά. Μπορεί να μην ήταν επίσημη η ανοχή και η συμπερίληψη, σε κάθε γειτονιά υπήρχε ένα ΛΟΑΤΚΙ άτομο και το υποστήριζε», είπε αρχικά ο Νίκος Σούλης.

«Από την άλλη, όταν εμείς βγαίνουμε και λέμε: ο, η, το. Πρέπει να συγκρατηθούμε και λίγο, δεν πιστεύω σε αυτό. Σε έναν πολιτικό λόγο οφείλεις να τα κρατήσεις αυτά αλλά στην πραγματική ζωή οι πόλοι είναι δύο: αρσενικό-θηλυκό. Τώρα το πώς συμπεριφέρεται το αρσενικό και το θηλυκό, μπορεί να το κάνει όπως θέλει. Υπάρχουν όμως δύο φύλα», σημειώνει ο σκηνοθέτης των επιτυχημένων μουσικών video clips.

«Το θέμα δεν είναι να προσέχουμε τι λέμε αλλά αυτό να βγαίνει από μέσα μας. Αν αυτή η βασική αρχή υπάρχει σε κάθε άνθρωπο, δεν υπάρχει ούτε το politically correct ούτε τίποτα. Με τον γάμο του Κασσελάκη που μπαινόβγαινα σε ταξί, ο Θεός κι η ψυχή μου τι άκουσα… έβλεπες εκεί την πραγματική ταυτότητα της κοινωνίας», υπογραμμίζει ο Νίκος Σούλης.

«Οικογένειες που έχουν δύο γονείς του ίδιου φύλου τι θα τις κάνουμε; Θα τις εξαφανίσουμε; Το θέμα είναι να είμαστε όλοι οι πολίτες ισότιμοι απέναντι στο Σύνταγμα. Είμαι αισιόδοξος όμως. Έτσι κι αλλιώς η παγκόσμια κοινότητα πιέζει ή τουλάχιστον η ευρωπαϊκή για την Ελλάδα», επισημαίνει ο Νίκος Σούλης για το θέμα.

Δειτε Επισης

Klavdia: «Το τραγούδι μου για την #Eurovision 2025 μιλάει για ξεριζωμό και προσφυγιά, συνδέομαι κι εγώ με αυτό»
Οι πρώτες δηλώσεις του Κύπριου τραγουδιστή Theo Evan που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην #Eurovision
#Eurovision 2025: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, Πρόεδρος της επιτροπής του εθνικού τελικού στην Ελλάδα
Πρεμιέρα «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», β’ κύκλος
Ο ALPHA Κύπρου παρουσιάζει την παράσταση ενηλίκων: Ο ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ
Μαρία Μπακοδήμου: «Έχει κλείσει για μένα ο κύκλος των ψυχαγωγικών μαγκαζίνο»
Η Ελένη Ράντου απαντά στην Πόπη Διαμαντάκου: «Περισσότερο γελάω, παρά στεναχωριέμαι με αυτά»
Marseaux: «Αντιπαθώ τον Νίκο Οικονομόπουλο, γιατί έχω διαβάσει δηλώσεις που έχει κάνει για τις γυναίκες»
Φοίβος Δεληβοριάς: «Το επώνυμό μας, μας το έδωσε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»
Γιώργος Γιαννόπουλος για Χρήστο Μάστορα: «Στην Αλβανία τον λένε Έλληνα και στην Ελλάδα Αλβανό»