Μιμή Ντενίση: «Ήμουν ένα μήνα στο κρεβάτι στην Κύπρο και δύο μήνες στην Αθήνα, με χτύπησε αυτοκίνητο»

Μιμή Ντενίση: «Τα βασανιστήρια που μου έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν όταν τελείωνε ο ρόλος μου» - «Κάποιοι έβγαλαν λεφτά μιλώντας άσχημα για εμένα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην εκπομπή #Στούντιο4 βρέθηκε καλεσμένη η Μιμή Ντενίση.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το ατύχημα που είχε στην Κύπρο όταν την χτύπησε αυτοκίνητο, και καθηλωμένη στο κρεβάτι έγραψε το έργο «Σμύρνη μου αγαπημένη».

«Ήμουν ένα μήνα στο κρεβάτι στην Κύπρο και δύο μήνες στην Αθήνα. Λίγοι ξέρουν γι’ αυτό το ατύχημα, έσπασα το πόδι μου γιατί με χτύπησε αυτοκίνητο. Οπότε όλο αυτό το διάστημα διάβαζα, διάβαζα και μου ήρθε το θέμα της Σμύρνης και είπε αυτό είναι που πρέπει να κάνω», αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα σχόλια που έχει δεχτεί μέχρι τώρα, όχι μόνο από κριτικούς, αλλά και από συναδέλφους της.
«Δεν είχα εγώ κριτικούς που με έβριζαν. Δεν μου έγραφαν κακές κριτικές κριτικοί, ούτε συνάδελφοί μου. Είχα από συγκεκριμένα άτομα που είτε εμπορεύονταν τη δική μου φήμη, γιατί έβγαλαν λεφτά μιλώντας άσχημα για εμένα και χρησιμοποιώντας εμένα, είτε από συγκεκριμένα κέντρα που υπάρχουν πάντα και δεν ήθελαν... Τώρα, κακά τα ψέματα, η Σμύρνη έκανε την είσπραξη που κάνουν όλα τα θέατρα μαζί», εξήγησε.

Αναφορικά με το θέμα τoυ bullying κι άμα το έχει βιώσει η ίδια, δήλωσε: «Άμα μιλάμε για bullying ενός ανθρώπου που παίζει σε μια παράσταση κι έχει έναν σκηνοθέτη που τον βρίζει και για κάποιον που τον βρίζουν στην τηλεόραση, αυτό είναι δημόσιο bullying κι είχε 100 φορές χειρότερο».

«Εγώ δεν είμαι ο τύπος που θα έμπαινα στη διαδικασία να το αντιμετωπίσω σαν bullying και να το παλέψω. Δεν μπαίνω στη θέση του θύματος, γιατί δεν είμαι. Πάντα πιστεύω στην καλοσύνη, τη γενναιοδωρία, τη μεγαλοψυχία και τη γνώση», πρόσθεσε κλείνοντας.

H Μιμή Ντενίση έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την συνεργασία τους.

«Μου έδωσε τον ρόλο της αντίζηλης, που ήταν η Αλίκη δασκάλα απο την επαρχία και εγώ κόρη γερουσιαστή απο τη Νέα Υόρκη. Με έντυσε για τον ρόλο ο Μπίλυ Μπο και μόλις είδε τα ρούχα η Αλίκη είπε: «θέλω και εγώ απο τα ίδια». Πήγαμε μαζί στον Μπίλυ Μπο και έβαλε η Αλίκη ένα ασημένιο προκάρ και εγώ είχα ήδη το χρυσό και μου λέει: «Εσύ αυτό δεν θα το βάλεις στη σκηνή θα φοράω εγώ το προκάρ». Της λέω τότε εγώ, όχι κυρία Αλίκη, εγώ αυτό έχω με αυτό θα βγαίνω! Μόλις της είπα έτσι μου απάντησε: «Σταρ θα γίνεις εσύ! Πάτησες πόδι σε εμένα;».

Η Μιμή Ντενίση είπε στην συνέχεια ότι εκείνη την περίοδο δεν την ενδιέφερε σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι στο χώρο του θεάτρου καθώς μόλις είχε τελειώσει το Πανεπιστήμιο και θεωρούσε ότι θα μπορούσε να γίνει καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο. Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό εξομολογήθηκε πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη την συμπάθησε ενώ σε άλλα σημείο της συνέντευξης είπε:

«Δεν μου έκανε τίποτα η Αλίκη, το αντίθετο από ό,τι φαντάζονται. Με συμπαθούσε πάρα πολύ και γενικά συμπαθούσε ανθρώπους που θεωρούσε ότι θα γίνουν κάτι. Εμένα, τα βασανιστήρια που μου μου έκανε η Αλίκη ήταν ότι τελείωνε ο ρόλος μου, έπρεπε να φύγω κι αυτή είχε μία σκηνή που ήταν μόνη της κι επειδή βαριόταν έλεγε «Έλα καλέ, πού πας; Κάτσε λίγο ακόμα». Κι εγώ δεν ήξερα τι να πω. Δεν με άφηνε να φύγω».

Δειτε Επισης

Σοφία Βόσσου: «Συνειδητοποίησα ότι πατάνε πάνω στην ανασφάλεια μου όλοι οι άλλοι και μου πίνουν το αίμα»
Νάνα Μούσχουρη: «Δεν είπα ότι θέλω να σταματήσω. Δεν είμαι άρρωστη, έχω ακόμα όνειρα!»
Ιωάννης Παπαζήσης για Αναστασία Παντούση: «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, σαρωτικός»
Κατερίνα Καινούργιου & Παναγιώτης Κουτσουμπής ποζάρουν full in love στους δρόμους του Λονδίνου
Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του Απόστολου Ρουβά και Φανής Γιαβρίδου - Εντυπωσιακός ο Σάκης
Τατιανά Μπλάτνικ: «Ήταν για εμένα μία δύσκολη, μεταβατική χρονιά, γεμάτη στιγμές αβεβαιότητας και πόνου»
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Η τηλεόραση έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην έξαρση της βίας. Την προβάλλει νυχθημερόν»
Πάολα: «Έχω βιώσει την εμμονή, είναι πολύ δύσκολο. Nόμιζε πως η κόρη μου, η Παολίνα, είναι το παιδί του»
Η σπαρακτική ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά, για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή: «Αντίο μαμά μου...»
Φοίβος Δεληβοράς: «Όλη η απανθρωπιά του πλανήτη, σε τροχιά χαρούμενης και ανεμπόδιστης καταστροφής»