Ελένη Τσιριγκάκη για Γρηγόρη Μπιθικώτση: «Αν ερχόταν στη βάφτιση της κόρης μας θα ήταν για τις κάμερες»

Απών ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης από τη βάφτιση της μονάκριβης κόρης του – Στα «μαχαίρια» με την πρώην σύζυγό του - H δήλωση του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μπορεί ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους να τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά και στη δημιουργία οικογένειας, ωστόσο φαίνεται πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η πρώην σύζυγός του Ελένη Τσιριγκάκη βρίσκονται «στα μαχαίρια».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας #Espresso, το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη η βάφτιση της κόρης τους. Το μυστήριο, όμως, έγινε με την εκκωφαντική απουσία του Γρηγόρη Μπιθικώτση, του πατέρα της νεοφώτιστης Μελίνας.

387734968_853034063164506_5679576241870633903_n

Όπως γράφει το δημοσίευμα «είναι προφανές πως το χάσμα ανάμεσα στους δυο πρώην είναι τόσο τεράστιο, ώστε ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε να μην είναι παρών στα βαφτίσια της κόρης τους, στερώντας από τον εαυτό του μια τόσο σημαντική για τη ζωή του στιγμή! Η κατάσταση ανάμεσα σε εκείνον και την πρώην σύζυγό του Ελένη Τσιριγκάκη είναι τόσο εκρηκτική, που είχε αποτέλεσμα το μυστήριο της βάφτισης να τελεστεί χωρίς εκείνον».

Η μητέρα της μικρής προσήλθε με την κόρη της αγκαλιά στην εκκλησία, προσπαθώντας να κρύψει τα όποια συναισθήματά της για τον πρώην άντρα της.

main

Η κάμερα της εκπομπής #HappyDay και η Χριστιάνα Κοχλατζή βρέθηκαν στην βάφτιση της κόρης του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

Η Ελένη Τσιριγκάκη δεν δίστασε να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή του Alpha, ρίχνοντας βαριές κατηγορίες κατά του πρώην συζύγου της.

«Ο πατέρας του παιδιού υπέγραψε για να γίνει η βάφτιση. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν ήρθε, είναι το λιγότερο από αυτά που έχουμε περάσει. Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Αν ερχόταν θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της.

BIKTHIKOTSIS

Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί. Έφαγα μεγάλο χαστούκι.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια, βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά βρέθηκα στο πουθενά, από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου σπίτι και τη δική μου τσέπη, ενώ εγώ ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου» τόνισε η Ελένη Τσιριγκάκη, πρώην σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικοινώνησε με την πλευρά του Γρηγόρη Μπιθικώτση και αποκάλυψε τον λόγο που ο τραγουδιστής δεν έδωσε το παρών στη βάφτιση της κόρης του.

«Μιλήσαμε με την μάνατζερ του, την Σπυριδούλα Κάμπου. Μας είπε πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης τηρεί στάση αναμονής, να δει τι θα πει η μία πλευρά για να δει αν θα τοποθετηθεί. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη βάφτιση δεν αρνείται ότι γνώριζε πότε θα γίνει η βάφτιση, απλά δεν ήθελε να πάει για να μη πυροδοτήσει την κατάσταση, να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Αντί να τελεστεί δηλαδή ήρεμα και όμορφα το μυστήριο, να γίνει ένας καβγάς. Αυτό δήλωσε, αυτό οφείλω να μεταφέρω» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή #PrwinoSousou για την απουσία του πατέρα από τη βάφτιση του παιδιού του.

«Όταν μιλάμε για ένα διαζύγιο, το οποίο δεν είναι βελούδινο υπάρχει πόνος και θυμός. Σε συνδυασμό με ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γρηγόρης, αποφάσισε να μη παρευρεθεί στη βάφτιση. Ο ίδιος υπεραγαπάει το παιδί του, είναι τυπικός, δεν οφείλει χρήματα, βοηθάει όσο μπορεί. Καταβάλλει κάποιο ποσό κάθε μήνα. Και οι δύο αυτοί άνθρωποι τους ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού τους» τόνισε ο Απόστολος Λύτρας.

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!
Σοβαρό τροχαίο για την Idra Kayne: «Ασυνείδητη αγνόησε το κόκκινο κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα επάνω μου»
Δανάη Παππά: «Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, δε με επηρεάζει τίποτα από όσα λένε»
Γιώργος Αυτιάς: «Είχα 5 λίτρα υγρό στην καρδιά. Δυο τρύπες στην πλάτη, δυο σωληνάκια, 14 μέρες στο νοσοκομείο»