Ο Χρήστος Κούτρας για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Μου έγραψε: θα σε ισοπεδώσω» - Η απάντηση & η συγνώμη

Το άγνωστο περιστατικό με δημοσιογράφο – Κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα - Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά on camera - Ελένη Βουλγαράκη: «Δεν εκπροσωπώ καμία από τις δυο πλευρές» - Το unfollow με την Σίσσυ Χρηστίδου μετά την τηλεοπτική διαμάχη τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τον έντονο τηλεφωνικό καβγά που είχε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με γνωστό δημοσιογράφο, με αφορμή την αποκάλυψη των λεπτομερειών γύρω από τη βάφτιση του γιου του με την Ιωάννα Τούνη, σχολίασε η παρέα του #HappyDay.

Συγκεκριμένα, η Τίνα Μεσσαροπούλου αφηγήθηκε το χρονικό της διαμάχης, δίνοντας τα βασικά σημεία και αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως οι δύο πλευρές κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα, αφού ο δημοσιογράφος αισθάνθηκε πως απειλείται από όσα του είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο επίμαχο τηλεφώνημα.

«Δεν ήταν απλά ένα συμβάν που ένας δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα του γιου του, υπήρξε και συνέχεια διότι νευρίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πήρε τον δημοσιογράφο τηλέφωνο», ανέφερε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Ενοχλήθηκε, τον πήρε τηλέφωνο και ήταν πάρα πολύ έντονος, επιθετικός, θυμωμένος, απειλητικός με αποτέλεσμα αυτά που είπε να είναι πολύ σοβαρά. Ο δημοσιογράφος θέλησε – καθώς θεώρησε ότι απειλείται – να πάει να καταγραφεί το συμβάν στις αστυνομικές αρχές.

Ήταν τόσο σημαντικές αυτές οι απειλές, κλήθηκε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να δώσει κατάθεση. Παραδέχτηκε το συμβάν. Είναι ένα καταγεγραμμένο συμβάν», συνέχισε στην περιγραφή της η δημοσιογράφος.

Για το επίμαχο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με αφορμή την αποκάλυψη των λεπτομερειών σχετικά με τη βάφτιση του γιου του με την Ιωάννα Τούνη, μίλησε στον αέρα του #HappyDay ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας το πρωινό της Πέμπτης 5/10.

«Εγώ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ανέφερα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του και μάλιστα είχα χαρεί, γιατί είχα την είδηση για ένα υπερπροβεβλημένο ζευγάρι»

«Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δέχθηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με καλούσε, του είπα ότι είμαι στον αέρα, δέχθηκα ένα ακόμη μήνυμα που θορυβήθηκα από αυτό… μου έγραφε: θα σε ισοπεδώσω»

«Στη συνέχεια με κάλεσε και επί τρία λεπτά με απειλούσε, έλεγε πράγματα που δεν μου άρεσαν. Θορυβήθηκα, κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος, όπου στη συνέχεια παραδέχθηκε και ο ίδιος στην αστυνομία ότι, ναι, τον απείλησα»

«Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε συμπάθεια με τον Δημήτρη. Το ίδιο βράδυ μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία παραγωγής που συνεργάζεται ο Δημήτρης αλλά εκείνος δεν με πήρε ποτέ, δεν μου έστειλε ποτέ ένα μήνυμα. Υπάρχει γραμμένο στο χαρτί ότι παραδέχεται ότι με απείλησε αλλά εγώ δεν ήθελα να το συνεχίσω»

Την νέα κόντρα μεταξύ Χρήστου Κούτρα και Δημήτρη Αλεξάνδρου συζητησαν και στο #PrwinoSousou

Μετά την καταγγελία του δημοσιογράφου Χρήστου Κούτρα ότι δέχτηκε απειλές από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου επειδή διέρρευσε το όνομα του γιου του, ο παρουσιαστής απάντησε σε όλα μέσα από την εκπομπή #SuperΚατερίνα.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την οικογένειά του και τον γιο του, ενώ ο ίδιος διέψευσε αρχικά ότι έστειλε απειλητικά μηνύματα στον δημοσιογράφο.

«Δεν είναι ότι θέλω να πάρω θέση αλλά ουσιαστικά να τελειώσει όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι ο Χρήστος Κούτρας μπορεί να το είδε και να το κατάλαβε έτσι, δεν μπορεί να καταλάβει κάτι. Οι μόνοι που μπορούν να με καταλάβουν από την εκπομπή είναι ο Γρηγόρης και ο Αντρέας που είναι γονείς. Ξέρετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που εκφράζει τα συναισθήματά μου όλα σε μεγάλο βαθμό. 

Πριν γίνω πατέρας καθόμουν και άκουγα και δεχόμουν τα πάντα. Ήμουν στην εκπομπή και με είχαν βγάλει ότι είμαι και βιαστής, ότι απειλούσα με βίντεο, έφτιαχναν στην πλάτη μου άρθρα για να κάνουν κλικς. Δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο, δεν μίλησα ποτέ, έφαγα cancel, απείλησαν τους πάντες και τα πάντα, με έβριζαν, δεν πήρα ποτέ θέση. Από τη στιγμή που γίνεσαι πατέρας αλλάζουν οι ευθύνες σου, πρέπει να προστατεύεις το παιδί σου. Δεν το καταλαβαίνει κανένας» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, φανερά συγκινημένος.

«Από τη στιγμή που έγινα πατέρας, θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω το παιδί μου και να μη περάσει ό,τι πέρασα εγώ. Δεν θέλω να κάνουν νούμερα στην πλάτη της οικογένειάς μου και του παιδιού μου. Έχω ανεχτεί πολλά κατά καιρούς. Ό,τι έχει να κάνει με το παιδί μου είναι ευαίσθητο για μένα. Ο ίδιος είπε ότι είχαμε τις τέλειες σχέσεις και ότι πάντοτε σήκωνα το τηλέφωνο και του έλεγα δεν θέλω. Ποτέ δεν παίρνω τηλέφωνο» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

«Δεν υπάρχει τέτοιο μήνυμα! Θα τα βγάλω τα μηνύματα (στον αέρα) και θα τα στείλω! Πολύ κακό για το τίποτα. Αυτός ο άνθρωπος βγήκε και πήρε δημοσιότητα στο όνομά μου, για να πάρει παραπάνω κλικαρίσματα. Τον ρώτησα «γιατί το έκανες αυτό;».

Εγώ έχω ένα μήνυμα, που μπορώ να σας το διαβάσω αν θέλετε. Του γράφω: πες μου με ποιο δικαίωμα έβγαλες το όνομα του παιδιού μου στον αέρα. Δεν μου απαντάει, του στέλνω κάτι ερωτηματικά. Του λέω πες μου είσαι… δεν μπορώ να πω τη λέξη», περιγράφει αμέσως μετά στον αέρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ήμουν εξαγριωμένος, γιατί αυτός το παρουσίαζε ότι δεν έγινε κάτι. Του ζητάω και συγγνώμη από εσάς, εάν νόμιζε ότι εγώ θα πάω να τον χτυπήσω ή να τον απειλήσω. Είναι ιερό το θέμα του παιδιού, πρέπει να προστατεύω την οικογένειά μου», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, θέλοντας να δώσει τέλος στο ζήτημα.

Από τη δική του πλευρά ο Χρήστος Κούτρας, παρακολουθώντας την εκπομπή, έστειλε μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου, όπου της υπέδειξε τη συνομιλία του με το γνωστό μοντέλο στο Instagram, σύμφωνα με το οποίο αποδεικνύονται τα λεγόμενα του δημοσιογράφου.

«Δημήτρη, μήπως το έχεις πει κατά λάθος; Επειδή μου τα έχει στείλει τώρα το παιδί, για να είμαστε δίκαιοι. Δες λίγο το Instagram σου, νομίζω ότι έχεις πει κάτι τέτοιο στον Χρήστο», τόνισε η παρουσιάστρια.

Η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία την περσινή σεζόν συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, τοποθετήθηκε μέσα από το #PrwinoSousou για την κόντρα ανάμεσα στα δύο τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Η Σίσσυ Χρηστίδου τα είπε πάρα πολύ αναλυτικά. Από την άλλη, ο Δημήτρης έχει πει τη θέση του. Δεν εκπροσωπώ καμία από τις δυο πλευρές. Δεν θα πάρω κανενός το μέρος, δεν είναι το θέμα ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο. Στο φινάλε του «Χαμογέλα και Πάλι!» δεν είχε παρθεί η απόφαση αν ο Δημήτρης θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Όλο αυτό είναι μια παρανόηση, πιστεύω ότι όλο αυτό θα λήξει σύντομα. 

Όλο αυτό με τα unfollow εκπροσωπεί την εποχή μας. Ας κάνει ό,τι νιώθει ο καθένας. Ο Δημήτρης φάνηκε πικραμένος αλλά και η Σίσσυ στεναχωρήθηκε και το είπε» τόνισε η Ελένη Βουλγαράκη.

H Ελένη Τσολάκη θέλησε να πάρει θέση εκφράζοντας τη δική της άποψη.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής #PrwinoSousou είπε πως στην ίδια έχει τύχει να θέλει κάποιους συνεργάτες να τους κρατήσει αλλά να μη μπορεί να τους δεσμεύσει καθώς δεν γνώριζε ούτε η ίδια ποιο θα είναι το δικό της επαγγελματικό μέλλον.

«Δεν νομίζω ότι, τελειώνοντας μία εκπομπή, δεν έχεις κάνει μία συζήτηση για το πώς θα πάει και ποιος θα είναι δίπλα σου και να μοιραστείς κάποιες σκέψεις», σχολίασε αρχικά η Μαίρη Αυγερινοπούλου, με την Ελένη Τσολάκη να παίρνει τον λόγο στη συνέχεια.

«Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις – και θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία – που μπορεί να μην ξέρεις εγκαίρως τι θα κάνεις την επόμενη χρονιά. Επειδή ήταν κάτι που το έζησα κι εγώ, δεν θέλω να είμαι τόσο δηκτική με τους άλλους συναδέλφους», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Υπάρχει περίπτωση να γίνονται κάποιες αλλαγές, να μην έχεις βρει πρώτα τα δικά σου επαγγελματικά βήματα, ούτε μπορείς να δεσμεύσεις έναν συνεργάτη σου όσο κι αν τον θέλεις, ούτε μπορείς να του ανακοινώσεις εσύ ότι κάτι έχει λήξει και κάτι να αλλάξει μερικές μέρες μετά», συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη.

«Οπότε εκεί θέλει μία υπομονή, μία επικοινωνία και μία συνεννόηση και από τις δύο πλευρές για να βρεθεί η λύση», τόνισε χαρακτηριστικά.

To θέμα της καταγγελίας συζητήσαν και στο #ΤoPrwino

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε έξω από τα δόντια για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το περιστατικό ανάμεσα σε εκείνον και τον δημοσιογράφο, Χρήστο Κούτρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως πληροφορήθηκε τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον δημοσιογράφο και απευθυνόμενος στην Ελένη Βουλγαράκη είπε σε έντονο ύφος:

«Τι έγινε με τον φίλο σου τον Αλεξάνδρου, Ελένη; Δεν μας τα είπες καλά χθες. Έκανε φάουλ από ό,τι μαθαίνω. Συγγνώμη αλλά έκανε μεγάλο φάουλ, αν λέει αλήθεια ο Κούτρας ότι τον πήρε τηλέφωνο και τον έβρισε. Και πήγε και το κατήγγειλε… Συγγνώμη τώρα, αλλά είναι συμπεριφορές ανθρώπων αυτές; Να φτάνουμε και να απειλούμε;

Όλους αυτούς τους ανθρώπους που αν κάνουν αυτά που κάνουν, τους αποθεώνουν τα social και τους θεωρούν και μάγκες και ωραίους. Αν ισχύει. Για να ξέρει ο κόσμος ποιους αποθεώνει και ποιους κράζει. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι που βαφτίζονται μοντέρνοι και είναι στα social, ξαφνικά αποθεώνονται και οι άλλοι είναι παρίες. Να δούμε αν αξίζουν της αποθέωσης που τυγχάνουν που κ@λώνετε όλοι να πείτε τις αλήθειες».

Η Άρια Καλύβα ξέσπασε από την πλευρά της και τόνισε τα εξής: «Δικαιολογείται αυτή η συμπεριφορά να τραμπουκίζουν δημοσιογράφους; Θα ζητάει την άδειά του; Θα τρελαθούμε; Θα παίρνουμε τον καθένα να τον ρωτάμε αν θα πρέπει να γράψουμε κάτι; Πού έχουμε φτάσει πια; Αυτά τα συναντάμε σε τραμπούκους».

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε σχετικά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Κάποια στιγμή -εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Αλεξάνδρου- είχαμε μεταφέρει από αυτήν την εκπομπή πριν από 3 χρόνια όταν και η Φαίη εδώ μαζί, ένα ρεπορτάζ που αφορούσε έναν παρουσιαστή που είχε εμπλακεί το όνομά του σε μια υπόθεση revenge porn, χωρίς να πούμε το όνομα και είχαμε βάλει μια σκιά. Ένα πραγματικό γεγονός, έχει συμβεί, είναι παρουσιαστής και εξαιρετικό παιδί, δεν ξέρω αν ισχύει ή δεν ισχύει, είχε εμπλακεί το όνομά του, τον βλέπετε στην τηλεόραση. Δεν είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Πήρε θεούς και δαίμονες γνωστούς δικούς μου, να μου μεταφέρουν… πες στον Λιάγκα και ο Λιάγκας και το ένα και το άλλο. Γενικότερα, έχω την αίσθηση ότι ο Αλεξάνδρου έχει ένα θέμα, είναι λίγο ευερέθιστος και ευέξαπτος. Δεν ήταν γι’ αυτόν και δεν είπαμε ποτέ το όνομά του».

«Ο γάμος πολλές φορές αλλάζει τους ανθρώπους. Πολλές φορές η κρεβατομουρμούρα είναι κακό πράγμα», πρόσθεσε με νόημα ο Γιώργος Λιάγκας.

Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκαν σήμερα όλες οι εκπομπές. Μεταξύ αυτών, και η Φαίη Σκορδά η οποία θέλησε να πάρει θέση λέγοντας πως σοκαρίστηκε με όλα αυτά που έμαθε και τόνισε πως μια τέτοια, απειλητική συμπεριφορά δείχνει και το ποιόν ενός ανθρώπου. 

«Βγήκε σήμερα ο Χρήστος Κούτρας και είπε κάτι στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή που εμένα με έκανε να πέσω από τα σύννεφα. Στέλνεις μηνύματα και απειλείς έναν δημοσιογράφο και του λες, “θα σε ισοπεδώσω;” Και καταλήξανε στο τμήμα γιατί φοβήθηκε ο Κούτρας και έκανε καταγγελία; Δε μπορείς να έχεις παράπονα και να μιλάς για ηθική και να λες ότι δε σε σέβονται, όταν θες να έχεις την απαίτηση οι γύρω σου να είναι σωστοί, δε μπορείς να μιλάς με αυτόν τον τρόπο, απειλώντας εμμέσως ή ευθέως. 

Για μένα αυτό, δείχνει το ποιόν ενός ανθρώπου… Για να είμαι σωστή, μίλησα μαζί του 40 λεπτά και λέω, το παιδί βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και έχει κάποιες ευαισθησίες και μετά ακούω ότι αυτό το παιδί απαντάει, “θα σε ισοπεδώσω”… Ποιος είναι αυτός που γράφει, “θα σε ισοπεδώσω”;» είπε η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια, στην εκπομπή προβλήθηκαν τόσο όσα είπε ο Χρήστος Κούτρας στο #HappyDay αλλά και οι ισχυρισμοί του Δημήτρη Αλεξάνδρου στη #SuperΚατερίνα με τη Φαίη Σκορδά να σχολιάζει: 

«Εγώ δε μπορώ να καταλάβω έναν άνθρωπο που απειλεί. Με τι μαγκιά; Κι άλλοι έχουμε παιδιά. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Μπορώ να σεβαστώ ότι ένας πατέρας θέλει να προστατέψει το παιδί του αλλά υπάρχει και μια κοινή λογική πέραν του προσωπικού».

«Για να καταλάβω, ο τρόπος για να προστατέψεις την οικογένειά σου και το παιδί σου είναι να γίνεσαι απειλητικός; Για τη Μενεγάκη, επειδή την ανέφερε, κι αν έχουν βγάλει πράγματα. Τι έπρεπε να κάνει;… Για μένα είναι πολύ σοβαρό να παίρνει ένας άνθρωπος κάποιον άλλον και να τον απειλεί. Αυτό είναι το πιο σοβαρό. Δείχνει το ποιόν ενός ανθρώπου… Γιατί δε ζητάει από όλες τις εκπομπές να μην τον παίζει ποτέ κανένας;» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Φαίη Σκορδά κλείνοντας το θέμα.

Δειτε Επισης

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Σύντομα το σύμφωνο συμβίωσης. Πρέπει να παντρευτώ πριν γεννήσω»
«Ο Δημήτρης Κόκοτας συγκινείται και κλαίει όταν του βάζουν μαγνητοφωνημένη την φωνή της κόρης του»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Την προσωπική μου ζωή την διατηρώ για μένα, όσον αφορά τα παιδιά μου»
Ματίνα Παγώνη: «Ασθενείς, όπως η Μαρινέλλα, είναι ευσυγκίνητοι. Καλό είναι να μη δέχονται επισκέψεις»
H Έλενα Χριστοπούλου απαντά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Άνθρωπος είμαι, και θυμώνω και κακιώνω»
Νίνο: «Θα ήθελα να μην ξανασυζητήσουμε για τη Josephine! Έχει λήξει οριστικά»
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο τα ξημερώματα η Αγγελική Ηλιάδη - Η γιαγιά της εξιτήριο και η εγγονή εισαγωγή
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη - Η συνάντησή του με τυφλή θαυμάστριά του
Η αποκάλυψη για τον γάμο του Γιάννη Πουλόπουλου: «Ήταν τρεις ημέρες όνειρο, είδα τον μπαμπά μου να χορεύει»
O Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του - Μάρτυρας η Τζένη Διαγούπη