Συγκλονίζει ο Ισίδωρος Σταμούλης για τον χαμό του 11χρονου ανιψιού του: «Όσο σκέφτεσαι, τρελαίνεσαι»

Ο αδερφός του Οδυσσέα Σταμούλη, μίλησε για την απώλεια του ανιψιού του: «Ο Οδυσσέας δούλευε σε θέατρο αλλά μετά το συμβάν, δεν μπορούσε να δουλέψει. Πρέπει να βρει τη δύναμη να προχωρήσει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Οδυσσέας Σταμούλης καθώς το καλοκαίρι πνίγηκε ο γιος του στους Φούρνους Ικαρίας. Ο αδερφός του ηθοποιού, Ισίδωρος Σταμούλης, μίλησε στην #OnTime και στην Ρενέ Σαραντινού και μίλησε για τα συναισθήματά του με την απώλεια του ανιψιού του.

Ο Οδυσσέας, ο αδερφός σου σε τι κατάσταση βρίσκεται; Πώς είναι;

Όλοι οι απ’ έξω… ακόμα κι εγώ που ήμουν ο θείος του παιδιού ξεχνιέμαι με τη δουλειά, σίγουρα είναι διαφορετικό… Για τον πατέρα και τη μητέρα του παιδιού θα είναι κάτι που θα τους σημαδεύει σε όλη τη ζωή τους. Ο Οδυσσέας πρέπει να βρει τη δύναμη να μπορέσει να προχωρήσει. Είμαι δίπλα του, κι ένας λόγος που είμαι εδώ, γιατί είχα μια πρόταση να πάω σε ένα δημοτικό περιφερειακό θέατρο, αλλά προτίμησα να μείνω εδώ, για να είμαι κοντά στον αδερφό μου, όπως και στο παιδί μου, αλλά και στη μητέρα μου, που είναι μεγάλη γυναίκα και βιώνει και εκείνη μια δυσκολία.

Από που αντλείς αισιοδοξία για να συνεχίσεις μετά την απώλεια του ανιψιού σου;

Παρέλυσα στην αρχή, αλλά από και πέρα αυτό που βιώνει ο γονιός δεν το βιώνει κανένας. Η τέχνη με βοηθάει πάρα πολύ εμένα, φεύγω στην Κόρινθο και ξεχνιέμαι. Μετά ξαναέρχομαι, γειώνομαι πάλι, δεν είναι εύκολο. Η εργασιοθεραπεία – τετριμμένη φράση – βοηθάει πάρα πολύ να κάνεις πράγματα. Όσο κάθεται ο άνθρωπος, άσχετα με το αν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα, σκέφτεται κι όσο σκέφτεσαι και είσαι μόνος σου, ουσιαστικά τρελαίνεσαι.

Τι μπορείς μόνος σου; Ούτε στον παράδεισο δεν μπορείς. Θέλω να πω επίσης ότι η μητέρα του παιδιού είναι η Φιλιώ Κάρλα, υποκοριστικό Φαίη. Η Κωνσταντίνα Κονταρίνη είναι η σύντροφος του αδερφού μου, Οδυσσέα. Γράφτηκαν διάφορα όπως ότι είναι παιδί της Κάτιας Νικολαΐδου, που αν συνέβαινε αυτό θα ήταν 25 χρονών, αφού έχουν χωρίσει 25 χρόνια.

Ο Οδυσσέας δούλευε σε θέατρο αλλά μετά το συμβάν της απώλειας του γιου του δεν μπορούσε από εκεί και πέρα να δουλέψει παραπάνω. Να έχεις ο κόσμος υγεία, ειδικά τα παιδιά, που είναι το μέλλον. Εμείς οι γονείς πρέπει να τα προσέχουμε, ειδικά τα αγόρια που «ωριμάζουν» λίγο αργότερα. Βέβαια χρειάζεται και απίστευτη τύχη.

5095_ODISEAS_STAMOYLIS_ISIDOROS_STAMOYLIS_THANOS_KONTOGIORGIS_MARA_DARMOYSLI_422020

Δειτε Επισης

Φίλος του Liam Payne αποκαλύπτει τις τελευταίες ώρες του προτού πέσει από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου
Κατερίνα Τσάβαλου: «Υπήρχε βία και μιλούσαν πολύ άσχημα... Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο»
Αθηνά Οικονομάκου: «Ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις, ένα βουνό που πρέπει να το ανέβεις…»
Μαρία Κορινθίου: «Από την επόμενη ημέρα που είπα ότι χωρίσαμε, με φλερτάρουν»
Ναταλί Κάκκαβα: «Τους τελευταίους μήνες προσπάθησαν να με αποδομήσουν, να με αφανίσουν»
Σάκης Αρσενίου για τον αδελφό του: «Σκέπτομαι ότι με τέτοιες συμπεριφορές θα ήθελα να τους ανατινάξω»
Η εξομολόγηση της συγγραφέως Φωτεινής Σκανδαλή για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της
Εριέττα Κούρκουλου για τη μαιευτική βία: «Είναι η έλλειψη σεβασμού προς τις γυναίκες και συμβαίνει»
Χρύσα Ρώπα: «Έχω κατάθλιψη και παίρνω αγωγή γιατί πιστεύω πολύ στη χημεία»
Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός της σειράς #Ταμπού, Λευτέρης Ζαμπετάκης