Μάγδα Τσαγγάνη & Δανάη Μπάρκα για τις επιθέσεις που δέχτηκαν μετά τις δηλώσεις για τον Αλέξη Γεωργούλη

Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε για το σπίτι της που καταστράφηκε: «Ξαφνικά έμεινα άστεγη. Έγιναν τρία πλιάτσικα» και ο καρκίνος: «Από το πολύ άγχος στη #ΜαρίαΤηνΑσχημη έπαθα καρκίνο. Δε νικιέται. Ζω δεκαπέντε χρόνια γιατί δεν έκανε μετάσταση»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή #PameDanai η Μάγδα Τσαγγάνη.

«Λέω ότι είμαι καλά από συνήθεια. Το σπίτι μου είναι μια χαμένη υπόθεση. Κάηκε από κάποιους ανεγκέφαλους δολοφόνους. Λέω στους υπευθύνους ότι δεν κάηκε σπιρτόκουτο, μικρό κοριτσάκι μπήκα σε αυτό το σπίτι, το ’61. Εκεί ήταν όλη μου η ζωή και ξαφνικά έμεινα άστεγη. Έγιναν τρία πλιάτσικα».

Για την υγεία της και τη μάχη της με τον καρκίνο σημειώνει:

«Ο καρκίνος δε νικιέται. Ζω δεκαπέντε χρόνια γιατί δεν έκανε μετάσταση. Στάθηκα τυχερή, έκανα έξι χημειοθεραπείες. Στην αρχή της ασθένειας αναρωτιόμουν αν του χρόνου θα ζω. Έμαθα να προσπαθώ και να μην απογοητεύομαι. Σήμερα, αναρωτιέμαι πώς έκανα αυτό».

Η ίδια κάνει και μία αποκάλυψη για τον καρκίνο.

«Το επάγγελμά μου ήταν μέσα στο άγχος. Από το πολύ άγχος στη ‘Μαρία την άσχημη’ έπαθα τον καρκίνο».

Όσο για την καλύτερή δουλειά της;

«Η ωραιότερή μου δουλειά ήταν «Ο εραστής δυτικών προαστίων». Όταν τέλειωσα τα γυρίσματα, κατά διαστήματα έκλαιγα. Αυτό που θυμάμαι είναι οι μεγάλες πλάκες, οι αγκαλιές και τα ανέκδοτα με τον Αλέξη Γεωργούλη».

Για τις καταγγελίες κατά του ευρωβουλευτή τονίζει:

«Βεβαίως να τιμωρηθεί ο Αλέξης Γεωργούλης αν το έχει κάνει. Ήταν άδικη η επίθεση στο πρόσωπό μου. Δεν είπα εγώ ότι οι γυναίκες έτρεχαν πίσω του σαν τα σκυλιά».

Με αφορμή τη συνέντευξη της Μάγδας Τσαγγάνη στην εκπομπή #PameDanai και τις δηλώσεις της για την άδικη επίθεση που δέχτηκε επειδή υποστήριξε τον Αλέξη Γεωργούλη, η Δανάη Μπάρκα έκανε το δικό της σχόλιο.

«Όταν βγήκε στην επιφάνεια όλο αυτό με την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, ρωτήθηκε η ίδια τι πιστεύει, τι θεωρεί και η γυναίκα με αυτή την αγνή – φαίνεται στα μάτια της – καλοσύνη και καρδιά είπε ότι δεν γίνεται να έχει συμβεί. Το τι σχόλια είδα στα social media κάτω από αυτό το θέμα όχι απλά με σόκαρε, ήθελα να το πω δημόσια και έλεγα μη μπλέξεις.

Και μένα τότε που είπαμε το θέμα εδώ και δεν είχαμε πληροφορίες να δώσουμε, για αυτό και απλά το αναφέραμε, πάλι θυμάστε ότι σοκαρισμένη εγώ σας έστελνα τι μου έγραφαν με πολύ χυδαίο τρόπο “Ντροπή σου που τον ξεπλένεις”. Δεν είμαι δικαστής για να βγάλω κάτι.

Όταν έναν άνθρωπο τον γνωρίζεις είναι λογικό να σοκάρεσαι. Αν εσάς σας πουν “η Δανάη χθες το πρωί σκότωσε έναν άνθρωπο”. Τι θα κάνετε; Θα γράψετε αμέσως δημόσια “Ντροπή, να κλειστεί στη φυλακή”. Αν έρθει κάποιος και σας πει “ήσασταν μαζί χθες;” και πείτε ναι, άρα αυτή είναι η μαρτυρία σας. Είναι λογικό ο καθένας μας, έχοντας γνωρίσει κάποιον να καταθέτει την αλήθεια του. Αν κάποιος με ρωτήσει για τον Αλέξη Γεωργούλη δεν έχω να πω κάτι κακό. Τίποτα κακό. Τον έχω ζήσει σε πάρα πολλές στιγμές, πολλά χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν αποδειχτεί κάτι, το οποίο εγώ δεν το γνώριζα, δεν θα σοκαριστώ, δεν θα κλάψω, δεν θα απογοητευτώ» τόνισε η Δανάη Μπάρκα.

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια