Κατερίνα Γκαγκάκη: «Θα ξεκινήσω την διαδικασία αναδοχής για να δώσω λίγη αγάπη και χρόνο σε ένα παιδί»

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Τα άκουσα, τα έβλεπα γραμμένα και δεν μπορούσα να τα αντικρούσω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στη Νάνσυ Παραδεισανού και το προσωπικό της κανάλι στο Youtube.

Το έμπειρο στέλεχος της τηλεόρασης μίλησε για την απόφαση να αποκτήσει δικό της παιδί.

«Δεν έχω όνειρα για τη ζωή μου και δεν είχα ποτέ, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Πρέπει να πω ότι μου έκαναν τέτοια ερώτηση σε μια γραπτή συνέντευξη και δεν έχω στείλει τη συνέντευξη πίσω γιατί δεν ξέρω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση: πως θα ήθελα να εξελιχθεί η ζωή μου.

Σίγουρα δεν είναι ο γάμος η εξέλιξη σε μια σχέση, αν αυτό με ρωτάς. Ναι, είναι η συντροφικότητα για όσο είμαστε χαρούμενοι. Αυτά τα «μέχρι το τέλος του κόσμου». Με νοιάζει να υπάρχει ένας άνθρωπος να ακουμπάω. Να ακουμπάω αλλά όχι γιατί με λυπάται ή τον λυπάμαι. Να ακουμπάω κάποιο από το βάρος και να μοιράζομαι. Όταν μου συμβεί κάτι πάρα πολύ καλό, σηκώνω το τηλέφωνο για να το πω σε κάποιον. Θέλω αυτό τον άνθρωπο» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Έχω ξεκινήσει και μια έρευνα για μια πιθανή υιοθεσία αλλά σταμάτησα να το συζητώ, όχι για κανέναν άλλο λόγο, γιατί τρόμαξα από κάποιες χρονικές διαδικασίες αλλά προφανώς είναι κάτι το οποίο παραμένει ανοιχτό. Συνεχίζω όμως να πιστεύω πως αυτό είναι ένα παιχνίδι για δύο. Δεν είναι απαραίτητο το παντρεύεσαι – είσαι μαζί με κάποιον αλλά, επειδή έχω μεγαλώσει πολύ μόνη μου και τελευταία έχω μείνει πολύ μόνη μου, θεωρώ ότι είναι μία ευθύνη που πρέπει να την έχουν πάνω από ένας.

Ακόμα και για το γεγονός ότι και να το καταφέρω, αν κάτι συμβεί; Θεωρώ πως αυτό δεν πρέπει να είναι μια μοναχική διαδρομή, υπάρχουν πολλές φίλες που μου λένε το αντίθετο και θα ξεκινήσω την διαδικασία αναδοχής για να δώσω λίγη αγάπη και χρόνο σε ένα παιδί» αποκάλυψε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην Νάνσυ Παραδεισανού.

Μάλιστα, μέσα σε όλα, η υποψήφια ως σύμβουλος για τον Δήμο Αθηναίων και έμπειρο στέλεχος της τηλεόρασης αναφέρθηκε στις αναταραχές και τις αποχωρήσεις που σημειώθηκαν πρόσφατα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προφανώς τα άκουσα, τα έβλεπα γραμμένα και ήταν από τις περιπτώσεις που δεν μπορούσα να τα αντικρούσω ή να πω κάτι. Νομίζω ότι αρκετά από αυτά τα οποία διαβάσαμε, μπορεί και να συνέβησαν. Δεν το γνωρίζω. Δηλαδή δεν ξέρω από την ιδιοκτησία τι σκέψεις πέρασαν. Θεωρώ όμως πως, ότι σκέψεις και να πέρασαν, δεν είχαν πολύ μεγάλη σχέση με τα δημοσιεύματα».

«Η επόμενη ημέρα, πραγματικά, ήταν σαν… να ξυπνάς μια μέρα και έχεις πάνω σου ένα βάρος. Ήξερα ότι έφυγε η διοίκηση, έφυγε ο Γιάννης Λάτσιος και είχα μείνει μόνο εγώ από την ομάδα. Εγώ πήγα πολύ ξεκάθαρα γιατί είχα μια πρόταση από τον Γιάννη Λάτσιο και ενδεχομένως, αν δεν ήταν εκείνος, να μην είχα σκεφτεί να κάνω κάτι τέτοιο. Ξαφνικά αυτό άλλαξε για λόγους που, δεν ξέρω, ίσως είχε να κάνει με το οικονομικό κομμάτι ή οτιδήποτε άλλο. Υπήρχε μια μεταβατική περίοδος λίγο στο κενό».

Όσον αφορά την σκέψη να αποχωρήσει και η ίδια από τον σταθμό, εκείνη την χρονική περίοδο, η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογήθηκε πως «πολύ ειλικρινά δεν έχω το το περιθώριο από πλευράς ζωής να πω ότι θα παραιτηθώ από κάπου αν δεν είναι τεράστια ανάγκη. Υπήρχαν εποχές που το έλεγα, υπάρχουν προφανώς πάντα οι ηθικές γραμμές και οι κόκκινες γραμμές, αλλά μάλλον είμαι πολύ τυχερή γιατί είναι αυτό που πέφτεις από ψηλά και σηκώνεσαι όρθιος και βρίσκεις και λεφτά».

Δειτε Επισης

Μυρτώ Αλικάκη: «Η οικονομική κρίση συντονίστηκε με τον χωρισμό και τον εθισμό του Πέτρου»
Έλενα Χριστοπούλου: «Είμαι στενοχωρημένη γιατί χθες το βράδυ καίγονταν τα Ροζενά, ζουν οι γονείς μου εκεί»
Ξεσπά η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα για τα δημοσιεύματα με τη δωρεά οργάνων: «Είναι καραγκιοζιλίκια αυτά»
Τα παραλειπόμενα, τα περίεργα & οι αντιδράσεις για τον γάμο της Θεοδώρας & του Μάθιου Κουμάρ
Η on camera αντίδραση της Όλγας Κεφαλογιάννη μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Μίνω Μάτσα
Αντιδράσεις για την ανάρτησή της Ιωάννας Τούνη με την τουρκική σημαία: «Δεν σέβεσαι τίποτα»
Νέο επεισόδιο Γιώργου Νταλάρα με δημοσιογράφους για την Μαρινέλλα: «Κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας»
Σάντρα Βουτσά: «Ο Κώστας και η Μαρινέλλα έκαναν παρέα, είχαν μεγάλη αγάπη. Ήταν πάνω από αδέλφια»
Χρήστος Μάστορας: «Δεν έχω να πω κάτι. Δεν έχει αξία η άποψη μου. Ας σεβαστούμε την Μαρινέλλα»
Ο Νίκος Μουτσινάς εδώ και μια εβδομάδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο