«Στάχτη έχει μαυρίσει τις ψυχές μας. Καπνός έχει θολώσει το μυαλό μας»

Ανάρτηση για τις φωτιές που κατακαίνε ξανά την Ελλαδα, έκανε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η παρουσιάστρια ξεχειλίζει από θλίψη και δεν διστάζει να εκφράσει και δημόσια τα συναισθήματά της που είναι ίδια με όσα νιώθουν αυτή τη στιγμή όλοι οι Έλληνες.

«Η Ελλάδα καίγεται απ' άκρου εις άκρον. Στάχτη έχει μαυρίσει τις ψυχές μας. Καπνός έχει θολώσει το μυαλό μας. Οργή έχει γεμίσει το θυμικό μας (για τους όποιους δράστες).

Πόσα συναισθήματα χωράει αλήθεια ταυτόχρονα η ψυχή? Αγωνία για την εξέλιξη, θλίψη για τις απώλειες, ευγνωμοσύνη για την αυτοθυσία, απογοήτευση για την κατάληξη, θυμός για την όποια ανεπάρκεια,, και στο τέλος μια παράκληση να υψώνεται προς το θολό ουρανό, να στροβιλίζεται μέσα από τα αποκαΐδια και να απευθύνεται στη μόνη πια ελπίδα: Θεέ μου, λυπήσου τη μικρή μας χώρα! 🙏🖤», έγραψε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Δειτε Επισης
Το ξέσπασμά του Ανδρέα Γεωργίου-«Καίγεται η Ελλάδα και αυτός αναρωτιέται αν είμαι γκέι» Βροχή τα αρνητικά σχόλια σε ανάρτησή της Οικονομάκου που διαφημίζει πολυτελές ξενοδοχείο, εν μέσω πυρκαγιών Εκτός εαυτού η Μαριάντα Πιερίδη για την επίθεση στην Αθηνά Οικονομάκου-«Ντροπή σου» Λάκης Γαβαλάς: Περισσότερο έχω ερωτευτεί γυναίκες νοητικά, παρά να κάνω σεξ με ένα αρσενικό Η Κατερίνα Λέχου δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία του συζύγου της Μπούτος για Παλιοσπύρου-«Δεν μπορούμε να δίνουμε άλλοθι σε φιγούρες που επηρεάζουν την κοινή γνώμη» «Ο πατέρας μου είναι τοξικομανής, τον έχω δει να κάνει χρήση μπροστά μας» «Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ξέρουν αν τρώω μελιτζάνες ή πατάτες τηγανητές» Η νέα συνεργασία της Rita Wilson με τον Χρήστο Μάστορα-Το αποκάλυψε η ίδια «Είναι σαν να θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο ότι μοιάζω με 30χρονη» «Τι κορίτσι είναι αυτό;»! Τα αποθεωτικά σχόλια για τη Σμαράγδα Καρύδη για τις φωτό με το μπλε μπικίνι Η Madonna θέλει την Britney Spears να ανέβει μαζί της στη σκηνή στην περιοδεία της Το βίντεο της Rihanna που θηλάζει τον γιο της

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα
Γιάννης Ζουγανέλης για τη φωτιά στο σπίτι του: «Είμαι συνειδητοποιημένος. Oι μνήμες δεν καίγονται. Το αιτιλόγησα»