Στην Κύπρο ο πρίγκιπας Αλβέρτος, η Μαριάννα Λάτση, ο Christian Moore, ο Σταύρος Flatley, η Βίσση & o Αργυρός

Σύσσωμη η αφρόκρεμα στην Κύπρο, για το μεγάλο event #LOVECYPRUS του Yianis Christodoulou Foundation

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ‘Yianis Christodoulou Foundation’ διοργάνωσε διαγωνισμό με τίτλο #LOVECYPRUS ο οποίος απευθυνόταν σε δημόσια σχολεία Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Tα σχολεία, μπορούσαν να συμμετάσχουν με ατομικές ή ομαδικές δημιουργίες μαθητών, οι οποίοι διαγωνίστηκαν για χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας €180.000, σε δύο κατηγορίες (φωτογραφία και φιλμάκι με χορό), οι οποίες θα χωρίζονται ως εξής:

  • Πρώτο Βραβείο €50,000
  • Δεύτερο Βραβείο €25,000
  • Τρίτο Βραβείο €10,000
  • Τέταρτο Βραβείο €5,000

Τα χρηματικά έπαθλα θα χρησιμοποιηθούν για τη υλοποίηση έργων στα αντίστοιχα σχολεία στην Κύπρο όπως μικρά έργα, αναβάθμιση σχολικών κτιρίων, αγορά υλικοτεχνικής υποδομής και εξοπλισμού.

Ο διαγωνισμός ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού 200 σχεδόν σχολεία από όλη την Κύπρο έστειλαν πέραν των 600 έργων, ως επί το πλείστον αξιολογότατα. Μέσα από ένα πολύ δύσκολο έργο, αφού όλες οι συμμετοχές ήταν γεμάτες έμπνευση, δημιουργία και πάθος, οι κριτές με ένα πραγματικά δύσκολο έργο, κατέληξαν στα οκτώ έργα που ξεχώρισαν.

Το τελικό στάδιο του διαγωνισμού για τους 8 νικητές που θα βραβευθούν (4 σε κάθε κατηγορία), θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής βράβευσης, στις 3 Απριλίου 2023 στη Λεμεσό.

Οι 8 νικητές Οι νικητές του LOVE CYPRUS 2023 διαγωνισμού είναι:

  1. Δημοτικό Σχολείο Αργάκας – βιντεάκι
  2. Δημοτικό Σχολείο Αθηένου Κ.Α’ – φωτογραφία
  3. Δημοτικό Σχολείο Δάσους Άχνας «Φώτης Πίττας» - φωτογραφία
  4. Περιφερειακό Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς – βιντεάκι
  5. Γυμνάσιο Πόλης Χρυσοχούς – φωτογραφία
  6. Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής Γεροσκήπου – φωτογραφία
  7. Λανίτειο Λύκειο – βιντεάκι
  8. Τεχνική Σχολή ΤΕΣΕΚ Αμμοχώστου-Αυγόρου – βιντεάκι

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ως καλεσμένοι του ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και ως καλεσμένοι και κριτές η Μαριάννα Λάτση, Άννα Βίσση ο Christian Moore (γιος του ηθοποιού Roger Moore), ενώ τα highlights του καλλιτεχνικού προγράμματος είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σταύρος Flatley (από το Βritain you Got Talent).

Η τελετή βράβευσης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και σημαντικών επισκεπτών από το εξωτερικό, οι οποίοι θα παραστούν και αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την εκδήλωση, ώστε να δουν από κοντά την Κύπρο με διαφορετικά μάτια – με τα μάτια των παιδιών!

Συγκεκριμένα, πέραν των 40 εκλεκτών επισκεπτών από το Μονακό, έχουν βάλει ψηλά στην ατζέντα της ολιγοήμερης επίσκεψης τους στην Κύπρο, την τελετής βράβευσης του μαθητικού διαγωνισμού ‘Yianis Christodoulou Foundation’.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φ.Ι. Yianis Christodoulou Foundation, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στη διεύθυνση https://www.yianischristodouloufoundation.com/.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στο Facebook: https://www.facebook.com/YianisChristodoulouFoundation/ και καθώς και στο Instagram https://www.instagram.com/yianischarity/

Ηλεκτρονική διεύθυνση: Cyprus: cyprus@yianiscf.org and UK : info@yianiscf.org

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, παρακαλώ πατήστε εδώ https://www.imhbusiness.com/events/prokiryxi-pagkypriou-diagonismou-love-cyprus/

Δειτε Επισης

McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης
Kawacom’s Ipanema Espresso για ένα χαλαρό και άκρως απολαυστικό πρωινό