Βόμβα από Χαμπέρη: «Είναι άδικο να έχει ταπεράκια,να κάνει παραγγελία στέλνοντας γράμματα»

Βρισηίδα Ανδριώτου: Εξώδικο στη Μαίη Εμμανουηλίδου για το «έχεις γράψει την ιστορία σου στη Θεσσαλονίκη» - Τριαντάφυλλος: «Αν δεν κάναμε κάποια stories, θα έκανε 8% – Πληρώστε με για να λέτε το όνομά μου» - Ο Κώστας Παπαδόπουλος ξεκαθαρίζει για το βίντεο που δείχνει την παραγωγή να ταΐζει τους παίκτες - Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για την σχέση του με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Μαριπόζα: «Όταν αποχώρησα από το Survivor, πήγα κρυφά φαγητό στους παίκτες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μπορεί μέσα στο #SurvivorGR All Star να έχουν… χάσει το παιχνίδι αλλά και έξω οι πρώην παίκτες κάνουν το δικό τους reality μέσα από τα social media και τις τηλεοπτικές εκπομπές. 

Η Ελένη Χαμπέρη έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο #PrwinoMas

Αρχικά ανέφερε: «Ο τίτλος που θα έβαζα στο φετινό survivor είναι… το κλουβί με τους τρελούς»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Επηρεάστηκα τις πρώτες μέρες πολύ με την μίξη των ομάδων γιατί ήμουν ήδη πεσμένη μετά την αποχώρηση της Νικολέτας (Μαυρίδη) και την επόμενη μέρα γίνεται η μίξη και μου παίρνουν και τη Σταυρούλα»!

Και υπογράμμισε: «Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπαθεί ξεκάθαρα μπροστά στις κάμερες να δημιουργεί καταστάσεις. Μπήκε στο παιχνίδι για να φανεί μέσα από το ριάλιτι και αυτό τον κρατάει μέσα και γι’ αυτό τσακώθηκα τελευταία… Θεώρησα ότι προσπάθησε κι εμένα να με κάνει μία μαριονέτα του… Ο Μαρτίκας και η Αφροδίτη με χαρακτήρισαν ψεύτρα επειδή είπα ότι μαγειρεύουν ψηφοφορίες… και το έχουν κάνει. Η Αφροδίτη επηρεάζεται από τον Σπύρο, δεν ξέρω αν έχει μαγειρέψει ψηφοφορία…»!

Και πρόσθεσε η Ελένη Χαμπέρη για την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη:

«Το θεωρώ δίκαιο που αποχώρησαν… Είναι άδικο να έχεις κινητό και επικοινωνία γιατί μπορείς να φτιάξεις την εικόνα σου και να σου ανεβάσει την ψυχολογία. Η παραγωγή δεν θα έδιωχνε κάποιον που έχει κλέψει μία φορά, η παραγωγή προειδοποιεί… Είναι άδικο να έχει ταπεράκια και να κάνει παραγγελία στέλνοντας γράμματα»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό Μας με τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το survivor all star!

Η Μαίη Εμμανουηλίδου δεν δίστασε να δικάσει την Βρισηίδα Ανδριώτου μέσα από ένα μήνυμα στο Twitter, όπου έγραφε μεταξύ άλλων: «Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο #PrwinoMas η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει ήδη στείλει εξώδικο στην Μαίη Εμμανουηλίδου ύστερα από τα λεγόμενά της.

ρ

Η Μαίη Εμμανουηλίδου, η οποία δεν συμμετείχε στο φετινό All Star έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Έχω δεχτεί πολύ μεγάλη επίθεση από συγκεκριμένα άτομα και έφτασε η στιγμή να βγάλω κι εγώ πράγματα στη φόρα. Έχω να πω και εγώ πράγματα. Η Βρισηίδα μου είπε να γαβγίσω στο αφεντικό μου, πίστεψε ότι με αυτό θα με υποτιμήσει, αναφερόταν και στη ζωή μου έξω και μέσα στο παιχνίδι. Πήρε την ίδια απάντηση από μένα» ανέφερε η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από το Survivor 2021 με την  παραγωγή να ταΐζει τους παίκτες λίγο πριν μπουν στο συμβούλιο.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά τη διπλή συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, μιλά στην κάμερα του Open, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους

«Είναι σαν ένα μικρό έπαθλο μετά από έναν δύσκολο αγώνα, πριν το συμβούλιο, όπου δεν προλαβαίναμε να μαγειρέψουμε. Ένα μικρό έπαθλο το οποίο πήγε και στις δύο ομάδες και δεν είναι delivery. Αυτό, όποιος το έγραψε είναι πάρα πολύ άσχημο και προσβλητικό για εμάς τους παίκτες που έχουμε πεινάσει στ’ αλήθεια. Όπως είδατε εγώ βγήκα το 2021 με – 16 κιλά και φέτος στο Survivor All Star – 10», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Για την απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να καλέσει στο σπίτι του στον Άγιο Δομίνικο τους παίκτες του Survivor: «Δεν ήμουν εκεί γιατί αυτό έγινε τώρα πρόσφατα, είχα αποχωρήσει ήδη. Αν κάποιοι πήραν κάτι είναι λογικό, πεινάνε. Είναι αυτοάνοσο, σου βγαίνει να πάρεις», σχολίασε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Καταπέλτης ο Τριαντάφυλλος κατά του #SurvivorGR All Star. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη και στην κάμερα του #MegaΚαλημέρα, υποστήριξε ότι πρέπει να τον πληρώσουν για να αναφέρεται το όνομά του στον φετινό κύκλο.

«Προσπαθώ κι εγώ, επειδή το Survivor το αγαπώ και θέλω να το βοηθήσω, αν δεν κάναμε κάποια stories 3-4 άτομα, θα έκανε 8%. Τώρα κάνει 14-15%, το βοηθήσαμε λίγο. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου που δεν πήγα φέτος» ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος

Για την αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιώργου Πιλίδη, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Τα παιδιά από τη στιγμή που μπορούν να βρουν φαγητό να φάνε ή να πάρουν τηλέφωνο, δεν φταίνε σε τίποτα. Η παραγωγή έπρεπε ή να μαντρώσει κάτι γύρω γύρω, ή αντί για 2-3 σεκιούριτι, να υπάρχουν 100» και πρόσθεσε αναφορικά με τον Σπύρο Μαρτίκα:

«Τελικά έχω γίνει η κατίνα του Survivor. Όταν υπάρχει ένα παιδί 7 χρονών και του λένε τα άλλα παιδάκια, “γιατί ο μπαμπάς σου είναι άρρωστος;” εκεί τρελαίνομαι και μου γυρνάει το μάτι. Θα τον φάω ζωντανό. Δηλαδή Μαρτικάκο εκεί τρελάθηκα! Δεν το λες, πες κάτι άλλο! Δηλαδή τι άλλο; Άρρωστος είσαι και φαίνεσαι».  

«Τον βάζει ο αρχισυντάκτης να πει για μένα, επειδή εγώ επέλεξα να μην πάω, και να με τρολάρουν συνέχεια. Έχω παιχτεί 100 φορές και δεν είμαι εκεί. Πληρώστε με και λέτε μετά το όνομά μου. Και βάλτε και παλιά στιγμιότυπα» κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.

Καλεσμένη στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Έλενα Κρεμλίδου. Η γνωστή ηθοποιός και Instagramer, που έχει συμμετάσχει στο παρελθόν στο Survivor, σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης και αποκάλυψε γεγονότα από τη δική της εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο.

«Εννοείται ότι θα έμπαινα ξανά στο Survivor, αν μου το πρότειναν. Δεν θα με άφηναν, βέβαια, να μείνω για πολύ εκεί μέσα. Έχουν κατοχυρώσει όλοι τις θέσεις αλλά για το 2βδόμαδο που θα με άφηναν, γιατί όχι;», δηλώνει η Έλενα Κρεμλίδου.

«Εγώ δεν είμαι καλή ούτε σε διαγώνισμα να κλέψω, όχι τώρα σε φαγητό. Υπήρχαν ευκαιρίες αλλά όχι. Αν μου δώσει όμως κάποιος το κινητό και δεν με βλέπει κανείς, γιατί όχι;», τονίζει.

«Ένα πράγμα έκανα μόνο… τώρα να το πω; Όταν επέστρεψα για να χαιρετήσω, επειδή είχα ήδη βγει, τους πήγα λίγο φαΐ έξτρα. Το έκρυψα μέσα στην τσάντα μου. Είχα ήδη βγει, οπότε μου είχαν δώσει να φάω», αποκαλύπτει η Έλενα Κρεμλίδου.

«Και τι κατάλαβα; Μου είπαν ότι αν έμενα θα με ψήφιζαν να φύγω. Οπότε μου λέει: καλά που φεύγεις μόνη σου, γιατί εμείς θα σε ψηφίζαμε», έκλεισε χαριτολογώντας η Έλενα Κρεμλίδου.

Νίκος Γιάννης: «Έπεσα από τα σύννεφα με αυτά που έκαναν ο Γιωρίκας και ο Ηλίας. Η Ελένη δεν είχε να δώσει κάτι παραπάνω στο Survivor All Star», δήλωσε ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού Νίκος Γιάννης. Επίσης, είπε πως έχει κρατήσει επικοινωνία με τον Στάθη Σχίζα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού από τον Στάθη Σχίζα και δεν δίστασε να απαντήσει!

Η ξανθιά καλλονή τόνισε ότι είναι καλά με τον επιχειρηματία και ότι οι φήμες δεν ισχύουν, ενώ υπογράμμισε ότι όταν στην τηλεόραση προβάλλεται το survivor, αλλάζει κανάλι!

Συγκεκριμένα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, #HappyDay

«Είμαι μια χαρά στην προσωπική μου ζωή. Ό,τι βλέπετε, μην ακούτε τίποτα, είμαι μια χαρά και περνάω καλά. Είμαστε μια χαρά με τον Στάθη. Με φέρνει και με παίρνει. Γενικά δεν θέλω καθόλου να τα αναλύσω, τα έχουμε υπεραναλύσει, τα έχουμε υπερσκεφτεί, τα έχετε δει, τα έχετε ακούσει, τα έχω δει κι εγώ μαζί σας, οπότε είμαι σε μια φάση που απλά ζω τη στιγμή, περνάμε καλά, είμαστε μια χαρά και δεν αναλύω τίποτα από όλα αυτά που έγιναν.»!

Και πρόσθεσε: «Ήθελα λίγο να καταλαγιάσει όλο αυτό γιατί πολλές φορές έχεις την ανάγκη όταν συμβαίνουν διάφορα γεγονότα και όταν ακούς διάφορα για το όνομά σου, να θες να απέχεις. Τώρα είμαι σε μια κατάσταση που περνάω καλά, δεν κάνω πολλές δηλώσεις γιατί δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο. Βλέπω Survivor και αλλάζω κατευθείαν κανάλι. Ο Στάθης βαριέται πάρα πολύ»!

Kαι ο Στάθης Σχίζας μίλησε για την σχέση του με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά και για το SurvivorGR.

Δειτε Επισης

Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears